Afvoer ontstoppen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Soorten ontstoppers

Het kan voorkomen dat een afvoer in de woning verstopt raakt. Wanneer een afvoer verstopt raakt wil je graag dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Een huis heeft meerdere verschillende afvoeren, waar verschillende stoffen doorheen komen. Een afvoer kan echter niet alles aan, wat kan leiden tot problemen. Klusnetwerk heeft een breed netwerk aan loodgieters. De loodgieters van Klusnetwerk zitten verspreid door heel Nederland, op deze manier zal er altijd een loodgieter bij jou in de buurt zijn, waardoor de problemen met de afvoer snel kunnen worden opgelost.

Je kunt verschillende middelen gebruiken bij verstoppingen. Wanneer je problemen hebt met een kleine afvoer kan je gebruik maken van een trekveer. Een trekveer wordt in de verstopte afvoer gestopt, vervolgens draai je deze net zo lang totdat de verstopping is bereikt. Wanneer de trekveer de verstopping heeft bereikt, trek je de trekveer met de verstopping uit de gootsteen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de plopper, de zuigkracht van de plopper zorgt ervoor dat de verstopping los komt te zitten. Verder is een vloeibare ontstopper verkrijgbaar, met een vloeibare ontstopper kan je verstoppingsproblemen met bijvoorbeeld de vaatwasser eenvoudig oplossen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Toilet verstopt

Een verstopt toilet is een veelvoorkomend probleem. Een verstopt toilet kan veroorzaakt worden door het gebruik van te veel toiletpapier. Bij een verstopt toilet zou je eerst zelf aan de slag kunnen gaan door het toilet te ontstoppen met een plopper. Een plopper is een zuignap bevestigd aan een stok, bij gebruik kan onderdruk in de afvoerleiding gemaakt worden. Hierdoor komt de verstopping even los, waardoor deze beter weggespoeld kan worden. Een plopper is echter geen garantie tot succes. Wanneer een plopper niet het gewenste resultaat oplevert kan er gebruik gemaakt worden van een vloeibare ontstopper. Het kan echter zijn dat een probleem groter is en dat de verstopping zich bevindt in de riolering. Wanneer je zelf het toilet niet ontstopt krijgt, zal je er goed aan doen een loodgieter in te schakelen.

Gootsteen van de keuken verstopt

Een gootsteen in een keuken kan gemakkelijk verstopt raken. De gootsteen in de keuken krijgt vaak veel te verduren. Vaak wordt er veel troep door de gootsteen in de keuken gespoeld, meestal etensresten. Een verstopte gootsteen kan vaak door middel van een vloeibare ontstopper verholpen worden, ook kan je het probleem proberen op te lossen met behulp van een plopper.

Douchputje verstopt

Een ander veelvoorkomend probleem is een verstopt doucheputje. Je merkt dat het doucheputje verstopt is, wanneer er water in de douchebak blijft staan. Een verstopt doucheputje kan leiden tot waterschade, daarom is het erg belangrijk dat het verstopte doucheputje zo snel mogelijk wordt ontstopt. Voordat je de hulp van een loodgieter inschakelt, kan je proberen het doucheputje zelf te ontstoppen. Voor het ontstoppen van het doucheputje kan je gebruik maken van een plopper, trekveer of vloeibare ontstopper.

Meer weten?

Meer informatie over ontstoppingen? Neem voor vragen of informatie gerust contact op met Klusnetwerk via het contactformulier. Verder kan je vrijblijvend een offerte aanvragen wanneer je graag een indicatie van de prijs wil hebben.

Wat zeggen onze klanten

Een tip voor iedereen die de dakbedekking laat vervangen: vraag je buren of ze ook meedoen. Wij kregen, omdat we samen met onze buren aan weerszijden tegelijkertijd de…

- Bradley Brandon uit De Rips

We wilden graag het hele huis, zowel binnen als buiten, laten schilderen. Dit was geen probleem voor het klusbedrijf dat we kozen. Met vijf man sterk was het sneller klaar dan…

- Boris Kronenberg uit Kraggenburg

Wat vroegen onze klanten

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Alex Meyer uit Heide

Ik zag vanmorgen een complete plas water onder het toilet liggen. Ik wil graag dat er een kundige loodgieter langs komt om het probleem te verhelpen. Ik ontvang graag een offerte zodat het snel…

- Jonas Heijmans uit Arnemuiden

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.