Op 25.07.2024 zijn wij op 12 adressen aan het klussen.

Klusjesman in Alkmaar

Heb jij een klus liggen waar je al een tijdje tegenop kijkt? Heb je zelf twee linkerhanden? Bij Klusnetwerk kun je terecht voor al jouw klussen! Groot en klein, geen klus is onuitvoerbaar. Dit komt door het brede netwerk aan gecertificeerde klusbedrijven waar Klusnetwerk mee samenwerkt. Op deze manier krijg jij de juiste vakman thuis voor elke klus in Alkmaar.

Spoed? Vandaag geholpen!
Vanaf € 37,50 p/uur
Uitstekende kwaliteit en garanties
Gem. beoordeling van 4,7 uit 5 sterren
75.000+ klanten gingen je voor

Met het makkelijke contactformulier heb jij binnen no-time de beste deals voor de klus die jij uitgevoerd hebben wilt. Ben jij dus op zoek naar een klusbedrijf op maat? Vul het contactformuiler dan snel in!

Karin

Klusmanager Karin - Accountmanager in Alkmaar

Mijn naam is Karin Venema en ik ben geboren in Alkmaar.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Alkmaar zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Op Klusnetwerk.nl vind je altijd een vakman die gespecialiseerd is in het type klus dat je aanbiedt. Zo staat er altijd een specialist uit Alkmaar voor de deur die echt verstand heeft van de technieken rondom bijvoorbeeld hoveniers-, timmer- of schilderwerk. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Laatste klus

Klusjesman Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Alkmaar
Land: Nederland
Klusjesman-banner

Goede garantievoorwaarden

De naam Klusnetwerk komt van het brede netwerk van klusbedrijven waar we mee samenwerken. Door dit brede netwerk van de beste klusbedrijven kunnen wij de beste garantievoorwaarden bieden. Wanneer je ons contactformulier invult kun je ook nog eens vrijblijvend kiezen welk klusbedrijf jouw klus uitvoeren kan. Zo ben je ook nog eens verzekerd van de scherpste prijs voor jouw klus in Alkmaar.

De veelzijdige klusjesmannen van Klusnetwerk

Een klusjesman is een overlappende term voor mensen die raad weten met zaken in en rond je huis, waar je een zekere mate van vaardigheid en technisch inzicht voor nodig hebt. De veelzijdigheid in deze klussen is groot. Hoewel er voor verschillende klussen andere experts nodig zijn, kun je voor elke klus zelf uitkiezen welke klusjesman je neemt voor jouw klus. Wanneer je het contactformulier invult, zie je namelijk welke klusjesmannen er klaar staan in Alkmaar, waardoor jij de klusjesman uit kan kiezen die het meest geschikt is voor jouw klus. Klusnetwerk kan door zijn brede netwerk in Alkmaar op deze manier bijna elke klus uitvoeren, met hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Laminaat leggen

Betegelen

Verven

Monteren

Sloopwerk

Vloerbedekking leggen

Stuken

Demonteren

Behangen

Gordijnen ophangen

Wanddecoratie ophangen

Lamellen en luxaflex

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Hovenierswerk

Tuinman of hovenier in Alkmaar

Ben jij uitgekeken op je achtertuin en is deze aan wat nieuws toe? Wanneer je geen groene vingers hebt, kan dit een probleem zijn, omdat je de situatie niet erger wilt maken, vooral als je een vijver hebt. Om deze reden huren veel mensen in Alkmaar een hovenier in. Deze zorgt ervoor dat je tuin er tiptop uit ziet, onder andere door de kennis rond planten en wat hiermee goed samen kan om jouw tuin er weer prachtig uit te laten zien. Naast de vegetatie rond je huis, kan ook de betegeling of bijvoorbeeld een vijver worden opgeknapt. Voor een volledig nieuwe tuin in Alkmaar kun je contact met ons opnemen, waarna Klusnetwerk vrijblijvend ideeën met je kan delen over hoe jouw tuin een top tuin worden kan.

Rond je huis beter begaanbaar maken

Wanneer je een unieke look wilt geven aan je tuin, kan het aantrekkelijk zijn om een paadje te leggen rond je huis. Dit breekt het groen mooi op en maakt alles ook beter begaanbaar. De prijs hiervan varieert enorm door de prijs van tegels en de grootte hiervan. Je kan uiteraard ook alleen het leggen van de tegels laten regelen door Klusnetwerk wanneer je nog tegels hebt liggen. Zo bespaar je flink op de prijs en heb je toch een mooi nieuw pad dat vakkundig wordt gelegd. De opties variëren per plaats, neem dus contact op over wat we voor je kunnen betekenen in Alkmaar.

Vlonder maken

Plaatsen schutting

Graszoden leggen

Tuinonderhoud

Snoeien

Bestrating

Vijver aanleggen

Bemesten

Onkruid wieden

Verticuteren

Tuinaanleg

Ongedierte bestrijding

Een gloednieuw terras

Is jouw terras aan een onderhoudsbeurt toe? Door het constante buiten liggen en alles wat hierbij hoort krijgen je terrastegels flink wat te verduren, en raken deze na een tijdje zwaar versleten. Wanneer het tijd is om de terrastegels te vervangen in Alkmaar is het van belang dat dit gebeurt op de juiste manier; gelijkmatige draagkracht en rekening houden met de afvoer van regenwater zijn zeer belangrijk. Wanneer dit niet goed gebeurt krijg je gauw heuvels en dalen in je terras, dit ziet er niet mooi uit. Dit geldt dubbel als je een ongebruikelijk legverband hebt. Als dit niet goed wordt gelegd, ziet het er al gauw niet meer uit.

Loodgieterswerk

Loodgieter in Alkmaar

Lekt je dak of een pijpleiding? Staat je huis blauw na een mislukte zelf uitgevoerde reparatie? Of wil je nadat je je badkamer gerenoveerd hebt een nieuwe douche of een bad laten aanleggen? Veel loodgieterswerk is gelukkig zelf op te lossen, maar wanneer er een klus is die enorm mis kan gaan is het toch fijn als een professional jouw leiding gerelateerde problemen de wereld uit kan voeren. Zo hou je het zorgeloos droog, en is je klus in een handomdraai uitgevoerd.

Verleggen van je waterleiding

Ben je van plan je badkamer te renoveren maar komen je plannen voor je droombadkamer niet uit door de leidingen die in de weg liggen? Het lijkt op het eerste gezicht natuurlijk geen probleem, buizen doorzagen, tussenstukken ertussen, vastlassen en de klus is geklaard… toch? Dit is helaas niet het geval. Er zijn factoren waar je rekening mee moet houden, zoals het bestrijden van legionella en het goed nagaan van de verschillen tussen de af- en aanvoerbuizen. Voor de veiligheid is het dus verstandig hiervoor een expert in de arm te nemen. Zo kun je voorkomen dat je leidingen beschadigen en dat jij of je gasten ziek worden.

Plaatsen toilet

Plaatsen badkamer

Radiator plaatsen

Ontstoppen

Nieuwe kraan

CV problemen

Aanleg sanitair

Aansluiten wasmachine

Plaatsen douche

Toilet reparatie

Douchen met optimaal comfort

De tijd dat alleen senioren konden genieten van een inloopdouche is voorbij, en dat is te zien! In Alkmaar kiezen steeds meer mensen voor de inloopdouche. Naast de ruimte die dit biedt voor het douchen zelf, kan dit ook de look van je badkamer compleet veranderen. Het plaatsen van een inloopdouche is in bijna alle huizen mogelijk, er hoeft alleen rekening worden gehouden met de plaatsing van de afvoeren (die onder het vloerniveau moeten liggen), en of er überhaupt wel ruimte voor is. Woon jij dus in Alkmaar en ben je klaar voor de volgende stap in jouw douche-ervaring? Dan kan een inloopdouche voor jou de oplossing zijn!

Volledige badkamerrenovatie in Alkmaar

Door het constante gebruik van water in je badkamer wordt deze op den duur erg smerig. De oppervlakten krijgen schimmel, wat gelukkig schoon te maken is, maar tussen de voegen en de plekken waar je niet bij kan zijn een broedplaats voor bacteriën en andere viezigheid. Hierom is het in verstandig om eens per 20 jaar goed je badkamer onder handen te nemen.

Bij deze grote klus komt veel kijken; elektra moet worden vervangen, pijpleidingen kunnen verplaatst worden, en eventueel kun je de hele badkamer een nieuw uiterlijk geven. Voor je hieraan begint, is het verstandig eerst te weten hoeveel dit kost in Alkmaar. Het is voor de vakmannen van Klusnetwerk natuurlijk ook mogelijk om alleen het materiaal aan te leggen. Zo heb jij een badkamer op maat, voor de beste prijs.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

timmerwerk

Timmerman in Alkmaar

Er zit flink wat hout verwerkt in een huis. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, wanden en in sommige gevallen ook de buitenzijde van je huis. Hout is een materiaal dat over de tijd kan beschadigen of loslaten. Voor timmerwerk voor zowel binnen als buiten kun je contact opnemen met Klusnetwerk. Zijn je kozijnen aan reparatie toe of wil je iets van hout laten verbouwen in Alkmaar? De mogelijkheden zijn talrijk en door de scherp geprijsde diensten van Klusnetwerk, heb je altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Houten carport in Alkmaar

Je auto was waarschijnlijk geen kleine aankoop, waardoor je deze graag goed beschermen wilt. Dit kan gelukkig met stevig en relatief goedkoop materiaal, namelijk hout en golfplaten. Het is natuurlijk zo gedaan om deze materialen te bestellen, maar het in elkaar zetten vergt wel enige handigheid. Je wilt natuurlijk een stevige constructie, zodat deze niet instort op je auto en hiermee wordt wat de carport tegen zou moeten gaan. Gelukkig heeft Klusnetwerk in zijn netwerk de beste timmermannen, waardoor jouw carport in Alkmaar kan staan als een huis.

Monteren keuken

Aanrechtbladen

Vernieuwen kastjes

Bijplaatsen kastjes

Gipsplaten zetten

Kast op maat maken

Radiatorombouw maken

Maken van tuinmeubels

Schuur op maat

Houtrotreparatie

Afhangen deuren

Boiedelen vervangen

Vloeren leggen

Een topvloer in Alkmaar

De stijl van je huis begint bij je vloer. Hoewel je over het algemeen meer kijkt naar je wanden of zelfs je plafond, is het toch in de meeste gevallen de vloer die de rest van het huis bepaalt qua stijl. Het is dan bij een renovatie erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Moet deze bijvoorbeeld geïsoleerd worden? Moet er iets worden gedaan aan de kruipruimte onder de vloer? Deze vragen zijn belangrijk, omdat je je vloer eigenlijk constant gebruikt. Hiernaast tellen materialen en patronen ook nog mee; als je een drukke vloer hebt kun je niet een behang ophangen waar veel aan de hand is. Het is makkelijker te verven dan een nieuwe vloer te leggen. In Alkmaar is je vloer dus het fundament van de stijl van je huis.

Je vloer bedekken in Alkmaar

Ben je klaar met je koude harde vloer en wil je deze laten bedekken met bijvoorbeeld een warm en zacht tapijt? Dat is mogelijk! Het plaatsen hiervan lijkt in veel gevallen alleen minder mogelijk. Vloerbedekking moet secuur worden uitgesneden en passend op de juiste plek worden vastgezet. Dit blijkt vaak een enorm lastige en vooral frustrerende klus, waardoor het makkelijk is om met half werk te blijven zitten. Hierom is het verstandig dit professioneel aan te pakken. Dit bespaart je flink op rollen vloerbedekking, en zo blijf je ook niet tegen gleuven en dergelijke aankijken. Ook je trap kan bedekt worden door de professionele klussers van Klusnetwerk.

electricienswerk

Niet alleen zuinig maar ook nog eens sfeervol

Steeds meer mensen in Alkmaar kiezen ervoor om over te stappen op ledlampen en met een goede reden; je bespaart er een hoop geld mee, en ook niet onbelangrijk, het is beter voor het milieu. Wil je zelfs nog meer besparen? Dan is het zeker waard om een dimmer te laten plaatsen! Hiermee wordt je huis niet alleen zuiniger, maar ook nog eens een stuk sfeervoller!

Het plaatsen hiervan is echter wel een lastige klus, en verkeerd uitgevoerd kan dit er zelfs voor zorgen dat je dure ledlampen sneller kapotgaan. Het is dus beter om dit uit te laten voeren door experts, zoals die van Klusnetwerk. Op deze manier kun je ook nog eens meteen beginnen te besparen.

Elektra aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Bedrading vernieuwen

Verlichting aanleggen

Groepenkast uitbreiden

Zonnepanelen

Stroomstoring

Buitenverlichting

Aarding

Aardlekschakelaar

Herbedrading

stukadoor

Stukadoor in Alkmaar

Na een tijdje ontstaan er scheuren en gaten in je muren. Dit gebeurt automatisch door temperatuurverschillen of vocht. Dit is heel normaal dus, maar in Alkmaar ziet dit er niet heel flatteus uit. Gelukkig kan Klusnetwerk dit op een nette manier verhelpen en zie je er niks meer van terug. Ben jij er klaar voor om je huis er weer gloednieuw uit te laten zien? Vul dan het contactformulier in voor de opties.

Stukken in je kelder

Je kelder krijgt door de elementen veel te verduren. Helaas is dit niet echt te voorkomen, maar het is mogelijk om erger te voorkomen. Door te stukken met kalk of cement kunnen vochtproblemen die schimmelgroei veroorzaken opgelost worden, waardoor je kelder er weer een tijdje netjes mee door kan.

Behang en sausklaar

Beton cire

Betonlook

Leemstuc

Granol

Spackspuiten

Rustiekputz

Spachtelputz

Schuurwerk

Raapwerk

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

schilder

Schilder of behanger in Alkmaar

Na verloop van tijd vervaagt of bladert het schilderwerk aan je huis of pand. Dit is het perfecte moment om een winterschilder uit Alkmaar in te schakelen. Voor een winterschilder betaal je minder dan een schilder in de zomer, maar het uitvoeren van de klus duurt wel langer, door omstandigheden als het weer. Of je nou een schilder in de zomer of winter inschakelt, je kan er verzekerd van zijn dat je huis er tiptop in orde uit ziet wanneer Klusnetwerk de klus geklaard heeft.

Je gangen hoeven niet saai te zijn

Ben je bezig met verven maar heb je te veel spullen in je gang staan om deze met een gerust gevoel onder handen te nemen? Dit komt in Alkmaar vaak voor. Het secure afplakken en de vele hoeken en gaten, in combinatie met het gebrek aan ruimte zorgen ervoor dat dit een lastige klus kan lijken. Er is gelukkig een makkelijke oplossing: De topklussers van Klusnetwerk! Met een vaste hand is deze klus in een mum van tijd uitgevoerd, en hoef jij je geen zorgen meer te maken om deze taak.

Behangen

Beitsen

Kitwerk

Lakken

Pleisterwerk

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Buitenverlichting

Winterschilder

Kleuradvies

Houtwerk binnen en buiten

tegelzetter

Tegelzetter in Alkmaar

Steeds meer mensen in Alkmaar kiezen voor een klassieke look na de renovatie van hun badkamer of keuken, door middel van het plaatsen van tegels op deze plekken. Het plaatsen hiervan lijkt makkelijk op het eerste gezicht, maar het netjes uitvoeren vereist toch wel een vaste hand, kennis en inzicht. Het hoeft maar één keer mis te gaan en alles is scheef. Combineer dit met het feit dat tegels vrij prijzig zijn, en je bent zo veel meer kwijt dan je eerder zou hebben gedacht. Om deze reden is het vooral met betegelen belangrijk dat dit in één keer goed gaat. Wanneer je het contactformulier invult, kun je vrijblijvend te weten komen wat het betegelen van je huis kost in Alkmaar.

Steengoede look voor je keuken

Keukens zijn er in tal van stijlen, maar slechts weinig kunnen op tegen de tijdloze look van tegels. Met tal van soorten en patronen kunnen tegeltjes een echte eyecatcher voor je keuken zijn. Dan moeten ze alleen nog geplaatst worden, wat goed gebeuren moet, anders lijkt het ook niks. Voor advies rond tegeltjes in je keuken en natuurlijk voor het laten plaatsen heeft Klusnetwerk het perfecte bedrijf speciaal voor jou. Wil jij een pronkstuk van een keuken maar is het plaatsen van zo veel tegels je te veel? Neem dan gauw contact op!

Toilet tegels

Badkamer- en keukentegels

Tegelvloeren leggen

Vloerverwarming tegels

Wandtegels

Plavuizen

Natuurstenen tegels

Keramische tegels

keuken-trap

Traprenovatie in Alkmaar

Is jouw trap saai? Dat is niet per se nodig! Er zijn tal van mogelijkheden om jouw trap uniek te maken, zodat jouw trap de eyecatcher van je huis kan worden. Zo kun je er verlichting in plaatsen (wat ook nog eens veiliger is), of het materiaal veranderen naar verschillende mogelijkheden die allemaal een andere invloed hebben op de look van je huis. Rustiek of modern valt al volledig te creëren met alleen het type materiaal. Interesse? Wanneer je in Alkmaar woont en het contactformulier invult zul je zien dat er ook voor jou tal van opties zijn. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Een trap van laminaat in Alkmaar

Op het eerste gezicht lijkt een trapbedekking van laminaat een vreselijk slecht idee; het is een van de meest gladde vloerbedekkingen die er zijn. Dit kan natuurlijk prima op de vloer zelf, maar op de trap lijkt dit gevaarlijk. Toch is het helemaal niet zo vreemd; laminaat wordt vaak gebruikt als bedekking voor je trap. Er wordt dan ook een ander soort laminaat voor je trap gebruikt dan voor je vloer. Dit laminaat bevat stoffen waardoor het stroef is, terwijl het er uit ziet als normaal laminaat. Koop dus niet eerst zelf laminaat voor je dit laat doen, zodat je niet met ongelukken komt te zitten.

Traprenovatie

HPL / CPL / Laminaat

PVC

Tapijt

Keukenrenovatie

Keukenblad vervangen

Keukenkastjes vervangen

Nieuwe handgrepen

Nieuwe deuren en laden

Keukenverlichting

Keukenblad laten vervangen

Het meest belangrijke onderdeel van je keuken is toch wel je keukenblad, ook wel het aanrechtblad genoemd. Je gebruikt deze met alles wat je doet in de keuken, hierom is het goed onderhouden van het blad belangrijk. Je kan hem, afhankelijk van het materiaal, laten renoveren, maar Klusnetwerk kan ze in Alkmaar ook plaatsen wanneer je een nieuwe nodig hebt. Wanneer je ons contactformulier invult kom je er vrijblijvend achter wat voor jou het beste kan, en of je de materialen beter zelf kan kopen, zodat wij het meteen kunnen plaatsen. Makkelijk toch?

Koken in stijl met een keukenrenovatie

Je brengt verbazingwekkend veel tijd in je keuken door. Je maakt er je maaltijden en de kans is aanwezig dat je er eet. Het kan hierdoor gauw gebeuren dat de hele tijd in dezelfde omgeving zitten gaat vervelen. Nu kun je natuurlijk allerlei nieuwe apparatuur kopen, maar de basis is hiermee hetzelfde. Bij Klusnetwerk heb je tal van opties om jouw keuken te renoveren in verschillende stijlen. Wanneer je het materiaal in huis hebt, kunnen wij meteen je keuken onder handen nemen, zodat jouw keuken weer helemaal bij je past.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

kozijnen

Moderne kozijnen laten zetten

Wanneer je in Alkmaar woont in een ouder huis, heb je hoogstwaarschijnlijk kozijnen van hout. Hoewel dit er authentiek uit ziet, is dit niet optimaal voor het energielabel van je huis. Dit is gelukkig makkelijk te verbeteren door een raamkozijn van kunststof te nemen. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je kozijnen minder onderhoud nodig hebben, maar ook dat deze langer meegaan. Kunststof gaat immers niet kapot, tenzij je heel erg je best doet, wat er ook voor zorgt dat er geen tocht doorheen komt wat hout verder zou beschadigen.

Meer ruimte door een schuifpui

Een balkon kan natuurlijk een fantastische toevoeging zijn aan je huis, maar er zitten helaas ook nadelen aan. De grootste is wel dat een deur naar binnen draait, wat ervoor zorgt dat je een heleboel ruimte verliest. Je kan immers niks neerzetten over de helle draai, om het omstoten te voorkomen. Een schuifpui is hiervoor de perfecte oplossing. Je behoudt zo bijna alle ruimte doordat deze langs het raam schuift. Het enige nadeel is de lastige montage. Hier kunnen de experts van Klusnetwerk je gelukkig prima mee helpen in Alkmaar! Deze zorgen ervoor dat alles goed en vooral veilig staat.

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Stalen kozijnen

Schuifpui

Nieuwe kozijnen

Kozijnen reparatie

dakdekker

Dakgoot verstopt in Alkmaar?

Als je het een keer hebt moeten doen weet je hoe vervelend het is om je dakgoot te moeten reinigen. Toch is het erg belangrijk dit op tijd te doen, zodat je beschadigingen snel op kunt merken. Wanneer je dit onbehandeld laat, kunnen er lekkages ontstaan, waardoor je nog verder van huis bent. Gelukkig kan Klusnetwerk deze vieze taak voor je uitvoeren in Alkmaar. Om het een volgend jaar minder vervelend te maken kunnen we zelfs een bladfilter plaatsen. Dit gaat zelfs verstoppingen tegen, wat ook weer scheelt!

Verstopte regenpijp

Om lekkages te voorkomen is het belangrijk dat je je regenpijp schoonhoudt. Het ontstoppen is immers een grotere klus dan het schoonmaken en kan in Alkmaar zelfs gevaarlijk zijn. Je kan jezelf een hoop ellende besparen door een expert in te huren, zoals die van Klusnetwerk. Deze hebben het juiste gereedschap voor de klus en deinzen niet terug voor de viezigheid die in de regenpijp te vinden is. Ook kunnen wij met creatieve oplossingen je regenpijp repareren als het al te laat is. Neem contact op met Klusnetwerk voor de perfecte oplossing in jouw situatie.

Bitumen

Daklekkage

Dakonderhoud

Dakrenovatie

Stormschade

Dakinspectie

Dakconstructie

isolatie

Isolatie in Alkmaar

Het is het altijd waard om je huis te isoleren als dit nog niet het geval is. Je bespaart er enorm wat geld mee, en het is ook nog eens goed voor het milieu! Twee vliegen in één klap. In Alkmaar zijn er verschillende delen van je huis die je kan laten isoleren, zoals je muren, je vloer of je dak. Elke soort isolatie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar afhankelijk van waar je woont in Alkmaar zijn er ook mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld niet overal “naar buiten” bouwen wat wel nodig is bij bepaalde typen isolatie. Hierom is het verstandig het contactformulier in te vullen. Zo heb je snel en vrijblijvend een idee van de verschillende opties en wat het beste past bij jouw woonsituatie.

Verlaagd plafond, verlaagde geluidsoverlast

Wanneer je plafond verlaagd wordt, bijvoorbeeld omdat je tussen de beneden en bovenverdieping laat isoleren, komen hier enkele voordelen bij, zo heb je minder last van geluid en de akoestiek verbeterd. Heb je dus een gehorig huis? Dan is het plaatsen van isolatie tussen deze verdiepingen een erg goed idee.

Dakisolatie

Gevelisolatie

Kruipruimte isolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Zolderisolatie

Wij zijn overal in Nederland

Je bent op de pagina van Alkmaar, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Amstelveen en Amsterdam en Amsterdam Zuidoost.

Voor elke klus in Alkmaar een klusjesman

Zoals je ziet is Klusnetwerk van alle markten thuis, voor zowel grote als kleine klussen. Klusnetwerk kan door het brede netwerk alle klussen aan en rond jouw huis oplossen, hoe groot deze ook is. Woon jij dus in Alkmaar en heb je advies nodig, of zo snel mogelijk iemand die jouw klus met grote expertise uit kan voeren? Of heb je wellicht een grote klus liggen waar je al een tijd tegenop kijkt maar er niet aan toe komt? Neem dan contact met ons op, Klusnetwerk staat vrijblijvend voor je klaar, met de laagste prijsgarantie.

Wat zeggen onze klanten

Review van Mevr. Schenk uit Boxmeer op 25.07.2024
vrouwOngelooflijk hoeveel ruimte een dakraam kan geven. Het voelt alsof er een stuk is aangebouwd, terwijl alleen het raam is vervangen. Mijn slaapkamer is nu veel lichter en ruimtelijker…

Reviews van Dhr. Kuit uit Jelsum op 24.07.2024
manWe kwamen via Klusnetwerk in gesprek met een dakdekker omdat we zelf een garage willen bouwen naast onze woning. De dakbedekking laten we aan een vakman over om lekkage…

Reviews van Dhr. Teunissen uit Zorgvlied op 24.07.2024
manEerst dikke bonje thuis. Die lijst met alle klussen in huis bleef maar groeien. En ik pakte het maar niet op. Dus vrouw boos. Ik had geen zin om in mijn vrije tijd te gaan klussen…

Wat vroegen onze klanten

Er zijn diverse klusjes die in huis gedaan moeten worden. Hier wil ik graag een ervaren klusjesman voor inschakelen. Het betreft het schuren en verven van de houten trap die wij zelf hebben..

- Owen Appelman uit Heerlen

Ons bubbelbad zit aangesloten in de meterkast maar die geeft steeds een foutmelding/error aan. Dit krijgen we zelf niet opgelost. Ik ontvang graag een prijs wat het kost als ik hiervoor iemand wil…

- James Adelaar uit Glimmen

De verwarming blijft continu koud en tikt. Waarschijnlijk moet hij ontlucht worden. Dit kan ik helaas niet zelf doen. Graag ontvang ik een offerte van een vakman die mij hierbij kan helpen en wanneer…

- Youri Janse uit Luddeweer

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.