Badkamer verbouwen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Gratis offerte via Klusnetwerk

Ben je uitgekeken op jouw badkamer? Of zijn er onderdelen van het sanitair aan vervanging toe? Dan is het misschien wel tijd om de badkamer te verbouwen. Onze vakmannen zijn experts in hun vak. Vraag gratis een offerte aan via Klusnetwerk voor een vrijblijvend advies.

Badkamer

Naast je slaap- en woonkamer, gebruik je ook je badkamer dagelijks. Het is dus belangrijk dat deze ruimte functioneert en naar je wensen is. Ook is hygiëne erg belangrijk, omdat de badkamer functioneert als plek waar je je schoonmaakt. Als je niet meer tevreden bent met je badkamer kan je ervoor kiezen hem te laten verbouwen. Je kunt hem ook eventueel laten renoveren. Schakel de experts van Klusnetwerk in om de klus voor jou uit te voeren.

Verbouwing

Het is verstandig om van tevoren te bedenken of je slechts een renovatie aan bepaalde onderdelen wil, of dat je de badkamer in zijn geheel wil verbouwen. Als je de badkamer geheel wil verbouwen zit hier natuurlijk een hoger prijskaartje aan dan alleen de renovatie van bepaald sanitair. Deze keuze hangt er voornamelijk vanaf hoe tevreden of ontevreden je met je huidige badkamer bent.

Door het vervangen van badkamermeubels krijgt je badkamer een nieuwe uitstraling. Het is handig van tevoren te bedenken voor hoeveel mensen de badkamer ingericht moet worden. Afhankelijk van het aantal gebruikers heb je meer wasbakken en/of opbergruimte nodig. Om een beter overzicht te krijgen van de mogelijkheden kan je terecht op onze website.

Badkamertegels vervangen

Tussen voegen van tegels vormen zich na enige tijd schimmels. Daarom moeten de tegels op een gegeven moment vervangen worden. Hierbij wordt er aangeraden om erop te letten dat de tegels niet glad zijn. Dit is vooral van belang voor de vloer.

Keramische tegels en natuursteen zijn de meest gekozen tegelsoorten. Deze voelen erg koud aan, daarom kiezen velen om ook direct vloerverwarming aan te laten leggen als ze de badkamertegels laten vervangen. Tijdens het vervangen van de badkamertegels worden eerst de oude tegels verwijderd. Vervolgens worden de nieuwe tegels met veel precisie geplaatst.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Sanitair vernieuwen

Ook sanitair is na een bepaalde tijd aan vervanging toe. Doordat je wc, douche en wasbak elke dag gebruikt worden, slijten ze. Bovendien stapelen de nieuwe trends zich op, waardoor je badkamer snel verouderd. Maar als het sanitair nog uitstekend werkt hoeft het natuurlijk niet vervangen te worden. Badkamers zijn over het algemeen niet erg groot en dus moet er verstandig met de ruimte worden omgegaan. Zo kiezen mensen steeds vaker voor een inloopdouche: de moderne versie van een bad.

Toilet verbouwen

Toiletten verschillen tegenwoordig van hoe ze er vroeger uitzagen. De wc-pot was vroeger staand, hij stond als het ware op de vloer. Vandaag de dag zweven de meeste wc-potten boven de grond. Bij het verbouwen van een oud toilet is dit een belangrijke verandering. De aansluiting hiervan is wel wat lastig en wordt daarom door een loodgieter uitgevoerd.

Douche verbouwen

De douche is door de jaren heen veel populairder en moderner geworden. Vooral voor een scheidingswand is erg veel animo. Wel verhoogt dit de hoeveelheid bacteriën in de voegen van tegels. Om dit te voorkomen zou juist weer voor een douchebak gekozen moeten worden.

Vroeger gebruikte men vooral een hangende douchekop die je er ook af kan halen. Tegenwoordig gebruikt men dit nog steeds, maar wordt het vaak gecombineerd met een regendouche. Sommigen kiezen zelfs voor een complete massagedouche.

Kosten

Het verbouwen van een badkamer doe je niet zomaar, want het kost best veel geld. Gemiddeld wordt er zo’n €4.200 tot €6.000 aan uitgegeven. De hoogte van de kosten hangen er erg vanaf of je voor de basis of wat luxere opties gaat. Voor de verbouwing moeten veel vakmannen worden ingeschakeld. Denk hierbij aan:

  • Een loodgieter
  • Een tegelzetter
  • Een aannemer
  • Een stukadoor
  • Een elektricien
  • Een cv-installateur

Offerte aanvragen

Het verbouwen van een badkamer is geen simpele klus en vereist dus inzet van vakmannen. Kleine klusjes kunnen mensen vaak zelf wel uitvoeren, maar voor het leggen van tegels of het aansluiten van een nieuw toilet is een klusjesman zeer handig en zeker niet overbodig.

Ben je er na het lezen helemaal van overtuigd dat je een nieuwe badkamer wil? Vraag dan nu een gratis offerte bij ons aan via het contactformulier van Klusnetwerk en geniet binnenkort van jouw nieuwe badkamer.

Wat zeggen onze klanten

Voor onze nieuwe badkamer zochten wij iemand die in korte tijd al het sanitair goed kon installeren. De loodgieter van Klusnetwerk heeft dit super snel gedaan, maar wel met oog voor…

- David Arent uit Leek

Een goed werkende maar vooral veilige CV vind ik erg belangrijk. Daarom laat ik hem goed onderhouden door een loodgieter die ik via Klusnetwerk heb gevonden. Ik weet nu…

- Jason Bellemans uit Elsloo LB

Wat vroegen onze klanten

Kan ik op een hellend dak ook kunststof bedekking laten leggen? Het gaat hierom ongeveer 8 vierkante meter en er zit een raam in verwerkt. Zo ja, dan ontvang ik hiervoor graag een prijs met…

- Bram Prinsen uit Wedde

Wij hebben onlangs een stuk grond van de gemeente bij onze tuin aangekocht. Dit stuk willen we graag laten bestraten zodat we hier een loungehoek van kunnen maken. Is het mogelijk om een…

- Brent Mens uit Kantens

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Dylano Bastiaanse uit Kronenberg

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.