Badkamerrenovatie

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Badkamer

Ben je niet meer tevreden met je badkamer, is je sanitair aan vervanging toe of werkt er iets niet meer? Dan is het misschien wel tijd voor een badkamerrenovatie. Wat dit inhoudt, hoeveel dit ongeveer gaat kosten en hoe dit wordt uitgevoerd lees je hier.

De badkamer is een belangrijke ruimte in je huis, aangezien je er vaak meerdere keren per dag komt. Vooral hygiëne speelt hierbij een rol. Het is dus erg belangrijk dat de badkamer een schone ruimte is. Alles moet functioneren en schimmels zijn niet welkom. Maar wat als dit wel het geval is? Of je bent toe aan een nieuwere, mooiere badkamer? Dan wordt het tijd om de experts van Klusnetwerk in te schakelen. Wij kunnen jouw sanitair als echte vakmannen renoveren, repareren en vervangen!

Renovatie

Badkamers slijten door de jaren heen, omdat we het sanitair elke dag gebruiken. Hierdoor komt er een moment dat jouw badkamer klaar is voor een renovatie. Vaak is het zo dat de badkamer verouderd is. Je kunt hierbij denken aan gele tegels of een badkuip met daarin de douche. Ook komt het veel voor dat er schimmel tussen de voegen van tegels gaat zitten.

Tijdens de badkamerrenovatie vervangen of repareren wij een deel van het sanitair, of de complete badkamer. Het leggen van nieuwe tegels wordt als eerst gedaan. Hierdoor krijgt de badkamer meteen al een frissere uitstraling. Vervolgens wordt er naar de douche, wc, wasbak(ken) en het eventuele bad gekeken. Vaak wordt ervoor gekozen deze te vernieuwen en direct mee te gaan met de nieuwste trends.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Reparatie

In sommige gevallen is het sanitair nog niet dermate versleten dat het toe is aan vervanging: het werkt slechts niet of minder goed dan hoort. In dit geval kan de keuze gemaakt worden om het sanitair slechts te repareren.

Reparatie is een veel goedkopere optie dan vervanging. Helaas verandert er niets tot weinig aan de ‘looks’ van je badkamer. Velen kiezen daarom toch voor renovatie: men wil graag resultaat zien. Reparaties kunnen in vele gevallen gewoon door jezelf worden uitgevoerd, voor bijvoorbeeld taakjes als extra kit spuiten. Voor zaken als het repareren van het toilet of het vervangen van een douchebak, kan er gekozen worden om een loodgieter te laten langskomen.

Kosten

Het renoveren van je badkamer kost nou eenmaal veel geld. Toch kunnen de prijzen nog redelijk variëren. Voor het renoveren van je gehele badkamer ben je gemiddeld €3.500 tot €10.000 kwijt, afhankelijk van de luxe van je sanitair. De meeste kosten worden gemaakt door het renoveren van de douche, wanden, vloer en het bad. Hieronder wordt aangegeven hoeveel het renoveren van bepaald sanitair kost:

  • Kraan: €150 - €450
  • Wastafel: €400 - €800
  • Toilet: €450 - €900
  • Douche: €600 - €1.900
  • Vloer: €800 - €1.800
  • Bad: €850 - €2.800
  • Overige materialen, zoals leidingen en elektriciteit: €150 - €350

Sanitair

Sanitair is een breed begrip. Het houdt in: alles wat geplaatst wordt in een gebouw wat betrekking heeft op de verzorging van het lichaam. Deze spullen worden dagelijks gebruikt. Dit heeft tot gevolg dat sanitair om de zoveel jaar toe is aan vervanging. Het is namelijk belangrijk dat sanitair schoon en dus hygiënisch blijft. Maar ook wanneer je ander sanitair wenst, is een badkamer renovatie mogelijk.

Installatie

Het vervangen of repareren is een klus dat vaak meerdere dagen, soms weken in beslag neemt. Samen met jou wordt er gekeken naar wat er gedaan moet worden. Alles gebeurt in overleg, er worden dus geen beslissingen genomen zonder dat je daarvan af weet. De vakmannen zullen altijd controleren of je geheel tevreden bent met het geplaatste sanitair.

Onze experts

Heb je behoefte aan renovatie van of reparatie aan jouw badkamer? Onze experts kunnen niet wachten je daarbij te mogen helpen. Ons team bestaat uit de allerbeste klussers van lokale bedrijven.  Wil je weer kunnen genieten van de badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op klusnetwerk.nl. Bovendien bespaar je bij ons tot wel 40% op je kosten!

Wat zeggen onze klanten

Via Klusnetwerk kwam ik in contact met een zeer bekwame dakdekker, die me uitvoerig heeft geïnformeerd over alle mogelijkheden voor mijn nieuwbouwwoning. Ik kon echt…

- Jorn Beijring uit De Schiphorst

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Rafael Rousselet uit Feinsum

Wat vroegen onze klanten

Op de trap naar zolder wil ik graag een leuning plaatsen en een hekwerk in het trapgat. Goed kwalitatief hout gebruiken. Ik ontvang van jullie graag meerdere offertes om de prijzen te…

- Davey Kuit uit Oldeholtwolde

Ik zag vanmorgen een complete plas water onder het toilet liggen. Ik wil graag dat er een kundige loodgieter langs komt om het probleem te verhelpen. Ik ontvang graag een offerte zodat het snel…

- Kick Lambregt uit Nieuwegein

Na een storm zijn veel dakpannen kapot gegaan. Daarom wil ik de helft van mijn dak naast de dakpannen EPDM plaatsen. Hopelijk kan dit op korte termijn want er is wel enige haast bij gezien…

- Thomas Bouhuizen uit Voorthuizen

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.