Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Soorten behang

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling in een van jouw kamers of is je huidige behang versleten? Klusnetwerk helpt je graag bij deze klus. Behangen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, terwijl het resultaat wel groot is. Door nieuw behang kan de sfeer in een kamer zodanig veranderen dat het bijna lijkt alsof de gehele kamer is gerenoveerd. Op deze pagina vind je uitgebreid informatie over behangen. Wanneer je een erkende vakman zoekt die voor je behangklus, dan zit je bij ons goed. Klusnetwerk is actief door heel Nederland en helpt je graag bij je klussen.

Er zijn veel verschillende soorten behang verkrijgbaar. De verschillende soorten hebben vanzelfsprekend hun eigen voor- en nadelen. Vinyl, papier, glasvezel, vlies en textiel zijn de behangsoorten die het meeste voorkomen. Zowel de eigenschappen als de voor- en nadelen kunnen flink verschillen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Vinylbehang

Vinylbehang heeft een toplaag bestaande uit vinyl. De rest van het behang bestaat meestal uit papier, vlies of katoen. Vinylbehang is watervast en wordt dus vaak gebruikt in ruimtes die in aanraking met water kunnen komen. Er zijn overigens twee soorten vinylbehang, namelijk schuimvinyl en vlakvinyl. Schuimvinyl egaliseert de muur mooi, terwijl vlakvinyl sterker is en tegen een stootje kan.

Papierbehang

Papierbehang is de meest voorkomende soort behang. Papierbehang is dan ook in veel verschillende soorten te verkrijgen. Duplexbehang is hier een voorbeeld van. Duplexbehang bestaat uit twee lagen papierbehang. Duplexbehang is sterker dan normaal papierbehang, maar ook duurder.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is de meest dure behangvariant. Glasvezelbehang is echter ook de sterkste behangvariant. Glasvezelbehang wordt niet vaak gebruikt als sierbehang. De belangrijkste reden om voor glasvezelbehang te kiezen is wegens het feit dat het goed beschermt.

Vliesbehang

Vliesbehang is een mengsel van vezels bestaande uit textiel, kunststof en papier die worden samengevoegd. Dit maakt het behang stevig en ook licht. Vliesbehang is gebruikersvriendelijk, aangezien het geen plaktafel vereist en gemakkelijk over te schilderen is. Vliesbehang wordt aangebracht door lijm tegen de muur aan te brengen en vervolgens zonder wachttijd het behang hierop te bevestigen.

Textielbehang

Bij textielbehang wordt textiel in een behangrol verwerkt. Textielbehang zorgt voor een warme uitstraling en is vaak erg decoratief. Textielbehang is echter wel duur en kan stof aantrekken. Wanneer je allergieën hebt, is dit behang minder geschikt.

Wat zeggen onze klanten

Voor onze nieuwe badkamer zochten wij iemand die in korte tijd al het sanitair goed kon installeren. De loodgieter van Klusnetwerk heeft dit super snel gedaan, maar wel met oog voor…

- Mart Bastiaense uit Helenaveen

Na onze verbouwing waren er wat kleine klusjes blijven liggen. Mijn aanvraag bij Klusnetwerk is erg snel behandeld. Binnen een week stond er een klusjesman op de stoep, die alle klussen…

- Jesse Geertsen uit Hulsberg

Wat vroegen onze klanten

De hoofdschakelaar in de meterkast slaat er steeds uit. Ik heb hem al meerdere keren teruggezet, schakelt gelijk weer om.. Hoe dit kan? Geen idee.. daar schakel ik graag een elektricien voor in…

- Jayden Bastiaanse uit Zwartewaal

Ik wil graag door een timmerman een uniek hondenhok laten maken. Inclusief hondenbakken van hout en een mand. Wat gaat dit ongeveer kosten als ik dit wil uitbesteden aan een timmerman…

- Morris Koster uit Jorwert

Zelf behangen

Naast het uitbesteden van je behangklus kan je er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Wanneer je zelf gaat behangen moet je op bepaalde dingen letten. Wil je graag zelf behangen maar weet je niet hoe je dit het beste kan aanpakken? Wanneer je contact opneemt met Klusnetwerk zal een vakman je hierbij helpen, doormiddel van het geven van tips en instructies.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met behangen. Vanwege ons brede netwerk zit er altijd een vakman in de buurt die je kan helpen. Voordat je het weet zal de kamer behangen zijn en kan je weer optimaal genieten van je muur.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.