Blokhut plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Voordelen blokhut

Een blokhut is een mooie toevoeging aan een tuin. Een blokhut is een kleine woning die tegenwoordig vooral bij mensen in de tuin staat en dient als opslagplaats en/of loungeplek. Een blokhut is een stevige constructie waar de houten planken elkaar vastgrijpen. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met deze klus. Klusnetwerk heeft een breed netwerk van vakmannen verspreid door het gehele land, op deze manier is er altijd wel een vakman in de buurt die je kan helpen.

Een blokhut kan gebruikt worden voor vele doeleinden, bijvoorbeeld om spullen in op te slaan, om te ontspannen, om een werkruimte te creëren of zelfs om een sauna in te installeren. Een blokhut kan naar eigen wensen gebouwd worden. Je kunt zelf bepalen uit welke materialen de blokhut wordt gebouwd en hoe de blokhut eruit gaat zien. Blokhutten staan bekend om hun sterke ontwerp, met dit ontwerp zijn ze geschikt tegen alle weersomstandigheden. Je kunt elk seizoen gebruik maken van de blokhut.

Blokhutten zijn ook milieuvriendelijk. Blokhutten zijn gemaakt van hout, je kan de blokhut maken van natuurlijk of vernieuwd hout, wat gezonder is voor het leefklimaat. Door het huisje te laten behandelen kan je ervoor zorgen dat warmte goed in de blokhut blijft. Wanneer je de blokhut goed isoleert, zal je minder kunnen te stoken, wat je ecologische voetafdruk vermindert.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Zelf een blokhut bouwen?

Wanneer je zelf aan de slag wil gaan met het bouwen van een blokhut moet je met bepaalde zaken rekening houden. Tegenwoordig heb je geen vergunning meer nodig voor de bouw van een blokhut. Een blokhut moet echter wel aan eisen voldoen, voldoet de blokhut niet aan deze eisen? Dan zal er toch een vergunning voor je blokhut moeten worden aangevraagd.

Een blokhut mag niet aan het huis gebouwd worden. Een blokhut moet een op zichzelf staande hut zijn en mag niet meerdere verdiepingen hebben. Voor de bouw van de blokhut moet je rekening houden met de fundering. Voordat je de blokhut gaat plaatsen moet je er zeker van zijn dat de fundering goed en waterpas is.

Kosten plaatsen blokhut

De kosten van het plaatsen van een blokhut zijn afhankelijk van het benodigde materiaal en de uren die aan de klus besteed moeten worden. De kosten van een vakman zijn gemiddeld al snel meer dan 30 euro per uur. Wanneer er een kleine blokhut geplaatst moet worden zal de timmerman binnen een dag klaar zijn.

De huisjes die echter gemiddeld tot groot zijn kosten veel meer tijd en zullen meer uren kosten. Ook het soort materiaal dat gebruikt wordt voor de bouw van een blokhut heeft invloed op de prijs. Om een goede indicatie van de prijs te krijgen raden we je aan vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Meer weten?

Wanneer je meer informatie over het laten plaatsen of zelf bouwen van een blokhut wil, kan je contact met ons opnemen. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag bij de bouw van een blokhut en zullen je graag inspiratie en tips geven.

Wat zeggen onze klanten

Eerst dikke bonje thuis. Die lijst met alle klussen in huis bleef maar groeien. En ik pakte het maar niet op. Dus vrouw boos. Ik had geen zin om in mijn vrije tijd te gaan klussen…

- Ryan Neuteboom uit Hilaard

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Joey Van Bragt uit Bronkhorst

Wat vroegen onze klanten

Graag laten we een grote boom weg halen die in onze voortuin staat. De wortels vernielen langzaam aan de gehele bestrating. De diameter van de boom is ongeveer 45 cm. Dus dit kan ik...

- Jorn Elsenaar uit Winterswijk Henxel

Wij gaan een nieuwe garage plaatsen, deze garage komt los van het huis te staan en hier willen wij EPDM op hebben. Kunt u mij een offerte sturen met verschillende diktes en prijzen waarna wij…

- Job Cornelissen uit Ommen

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.