Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Een carport

Zoek je onderdak voor je auto, camper, boot of een ander voertuig? Het bouwen van een carport kan dan goed uitkomen. Wanneer je een carport laat bouwen heb je de beschikking over een overkapping waaronder het voertuig kan staan. Klusnetwerk heeft een breed netwerk van vakmannen die jouw carport kunnen bouwen. De vakmannen van Klusnetwerk beschikken over veel expertise en ervaring. Klusnetwerk is actief door het gehele land, zo zal er altijd een vakman bij jou in de buurt werkzaam zijn.

Een carport is een overkapping die bescherming biedt tegen jouw voertuigen wanneer je deze bij huis parkeert. De carport zal bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. De carport kan daarnaast ook dienen als terrasoverkapping. Vooral tijdens zonnige dagen zal een carport dienen als een plek waar in de schaduw gezeten kan worden. Zelf kan je kiezen van welk materiaal de carport wordt gemaakt. Verder kan je ook zelf kiezen waar deze moet komen en welke afmetingen de carport moet hebben.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Materiaal

Het materiaal van een carport kan verschillen, het soort materiaal dat gebruikt moet worden kan zelf bepaald worden. De meest voorkomende soort materiaal is hout. Hout wordt vaak gekozen als materiaal wegens het feit dat hout erg sterk is en er mooi uitziet. Naast hout kan er ook voor aluminium, staal of kunststof gekozen worden.

Aluminium ziet er erg modern en licht uit. Ook van staal kan een carport worden gebouwd. Staal is erg duurzaam en vereist weinig onderhoud. Staal is echter wel duur vergeleken met de andere materialen die mogelijk gebruikt kunnen worden. Wanneer je voor een kunststof carport kiest, dan hoef je weinig onderhoud te doen aan de carport. Verder is kunststof minder duur dan staal.

Keuze voor het dak

Je kunt ervoor kiezen om een ander soort materiaal te nemen voor op het dak. Het gebruikte materiaal van het dak kan uitmaken hoeveel licht en warmte het doorlaat. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een glazen of doorzichtig dak te nemen wat voor meer lichtinval zorgt.

Kosten

Je kan een carport zo duur maken als je wilt. De keuze voor materiaalsoorten bepaalt ook een deel van de prijs net zoals de afmetingen dit doen. Verder hebben eventuele extra’s ook invloed op de prijs. Een voorbeeld hiervan is elektriciteit in de carport laten aanleggen. De goedkoopste en meest eenvoudige carport modellen hoeven niet meer dan 1.000 euro te kosten. De middenmoot modellen zijn duurder en kosten vaak tussen de 2.000 en 4.000 euro.

Voor echte luxe carports kan de prijs flink oplopen en zal een carport meer dan 10.000 euro kunnen kosten. Heb je al een idee in gedachten over hoe de carport eruit moet gaan zien en ben je benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De vakmannen van Klusnetwerk geven je een prijsindicatie gericht op jouw project.

Wat zeggen onze klanten

Voor onze nieuwe badkamer zochten wij iemand die in korte tijd al het sanitair goed kon installeren. De loodgieter van Klusnetwerk heeft dit super snel gedaan, maar wel met oog voor…

- Sam Winters uit Zurich

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Thomas Bave uit Haalderen

Wat vroegen onze klanten

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Simon Brandt uit De Wilgen

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Maxim Kamper uit Zevenhoven

Zelf een carport bouwen?

Om kosten te besparen kan je ook zelf een carport bouwen. Je kunt zelf aan de slag gaan of een bouwpakket kopen. Een bouwpakket legt je stap voor stap uit hoe je de carport moet bouwen. Het is echter wel belangrijk dat je verstand en/of ervaring hebt met zelfstandig bouwen. Wanneer je geen klusvaardigheden heeft is het beter om van een vakman gebruik te maken. Met een vakman krijg je gegarandeerd een carport van goede kwaliteit.

Meer weten?

Heb je nog vragen over een carport of zou je graag nog meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op. Klusnetwerk heeft vele vakmannen ter beschikking staan verspreid over het gehele land om jou te helpen. De vakmannen van Klusnetwerk zullen de tijd voor je nemen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.