Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Een carport

Zoek je onderdak voor je auto, camper, boot of een ander voertuig? Het bouwen van een carport kan dan goed uitkomen. Wanneer je een carport laat bouwen heb je de beschikking over een overkapping waaronder het voertuig kan staan. Klusnetwerk heeft een breed netwerk van vakmannen die jouw carport kunnen bouwen. De vakmannen van Klusnetwerk beschikken over veel expertise en ervaring. Klusnetwerk is actief door het gehele land, zo zal er altijd een vakman bij jou in de buurt werkzaam zijn.

Een carport is een overkapping die bescherming biedt tegen jouw voertuigen wanneer je deze bij huis parkeert. De carport zal bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. De carport kan daarnaast ook dienen als terrasoverkapping. Vooral tijdens zonnige dagen zal een carport dienen als een plek waar in de schaduw gezeten kan worden. Zelf kan je kiezen van welk materiaal de carport wordt gemaakt. Verder kan je ook zelf kiezen waar deze moet komen en welke afmetingen de carport moet hebben.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Materiaal

Het materiaal van een carport kan verschillen, het soort materiaal dat gebruikt moet worden kan zelf bepaald worden. De meest voorkomende soort materiaal is hout. Hout wordt vaak gekozen als materiaal wegens het feit dat hout erg sterk is en er mooi uitziet. Naast hout kan er ook voor aluminium, staal of kunststof gekozen worden.

Aluminium ziet er erg modern en licht uit. Ook van staal kan een carport worden gebouwd. Staal is erg duurzaam en vereist weinig onderhoud. Staal is echter wel duur vergeleken met de andere materialen die mogelijk gebruikt kunnen worden. Wanneer je voor een kunststof carport kiest, dan hoef je weinig onderhoud te doen aan de carport. Verder is kunststof minder duur dan staal.

Keuze voor het dak

Je kunt ervoor kiezen om een ander soort materiaal te nemen voor op het dak. Het gebruikte materiaal van het dak kan uitmaken hoeveel licht en warmte het doorlaat. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een glazen of doorzichtig dak te nemen wat voor meer lichtinval zorgt.

Kosten

Je kan een carport zo duur maken als je wilt. De keuze voor materiaalsoorten bepaalt ook een deel van de prijs net zoals de afmetingen dit doen. Verder hebben eventuele extra’s ook invloed op de prijs. Een voorbeeld hiervan is elektriciteit in de carport laten aanleggen. De goedkoopste en meest eenvoudige carport modellen hoeven niet meer dan 1.000 euro te kosten. De middenmoot modellen zijn duurder en kosten vaak tussen de 2.000 en 4.000 euro.

Voor echte luxe carports kan de prijs flink oplopen en zal een carport meer dan 10.000 euro kunnen kosten. Heb je al een idee in gedachten over hoe de carport eruit moet gaan zien en ben je benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De vakmannen van Klusnetwerk geven je een prijsindicatie gericht op jouw project.

Wat zeggen onze klanten

Onder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

- Robin Teunissen uit Zegveld

Ik kan het echt aanraden om een klusjesman in te huren. Bij het plaatselijke installatiebedrijf konden ze niet gauw iemand sturen om de storing van mijn cv-ketel te verhelpen…

- Daan Rek uit Zoutelande

Wat vroegen onze klanten

Ons bubbelbad zit aangesloten in de meterkast maar die geeft steeds een foutmelding/error aan. Dit krijgen we zelf niet opgelost. Ik ontvang graag een prijs wat het kost als ik hiervoor iemand wil…

- Joey Weijters uit Grijpskerk

Helaas hebben we lekkage geconstateerd in de badkamer. De douche blijft aldoor lekken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren van dit probleem. Met vriendelijke groet…

- Milan Dries uit Smallebrugge

Zelf een carport bouwen?

Om kosten te besparen kan je ook zelf een carport bouwen. Je kunt zelf aan de slag gaan of een bouwpakket kopen. Een bouwpakket legt je stap voor stap uit hoe je de carport moet bouwen. Het is echter wel belangrijk dat je verstand en/of ervaring hebt met zelfstandig bouwen. Wanneer je geen klusvaardigheden heeft is het beter om van een vakman gebruik te maken. Met een vakman krijg je gegarandeerd een carport van goede kwaliteit.

Meer weten?

Heb je nog vragen over een carport of zou je graag nog meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op. Klusnetwerk heeft vele vakmannen ter beschikking staan verspreid over het gehele land om jou te helpen. De vakmannen van Klusnetwerk zullen de tijd voor je nemen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.