Dakkapel aftimmeren

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Voordelen dakkapel aftimmeren

Als een dakkapel geplaatst is, is de laatste stap van het project dat deze afgetimmerd moet worden. Wanneer je een dakkapel laat zetten door een specialist wordt de buitenkant van de dakkapel altijd afgewerkt. De binnenkant van de dakkapel wordt vaak echter niet afgetimmerd. Een dakkapel die niet is afgetimmerd ziet er niet mooi uit en is vaak niet goed geïsoleerd. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag bij het aftimmeren van je dakkapel. Klusnetwerk heeft een groot netwerk van vakmannen, hierdoor zal er altijd wel een vakman bij jou in de buurt aan het werk zijn.

Het aftimmeren van de dakkapel zorgt voor meerdere voordelen. Zo ziet de dakkapel er na het aftimmeren van je dakkapel veel mooier uit. Een ander voordeel is dat je de dakkapel kan laten isoleren tijdens het aftimmeren. Dit is erg duurzaam en zorgt voor minder energiekosten. Nog een ander voordeel van een afgetimmerde dakkapel is dat de levensduur van de dakkapel verlengd wordt, met een afgewerkte dakkapel voorkom je dat de dakkapel blootgesteld wordt aan vocht en ongedierte.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Soorten dakkapel

Voor het aftimmeren van een dakkapel kunnen twee verschillende soorten materialen gebruikt worden. Voor de materialen kan gekozen worden uit een gips- of spaanplaat om het isolatiemateriaal en de balken af te werken. Spaanplaten bestaan uit houtvezels en hebben als voordeel dat het niet duur is. Een spaanplaat is echter vrij stroef en lastig te verven. Een gipsplaat is niet duur, waardoor deze veel gebruikt wordt voor de afwerking. Een nadeel van een gipsplaat is dat het niet erg flexibel te gebruiken is. Een dakkapel strak afwerken is daarom met een gipsplaat wel lastiger. Voor een schuin dak of bij aparte hoeken is het afwerken met een gipsplaat lastig.

Isolatie

Je kan ervoor kiezen om je huis beter te laten isoleren terwijl je de dakkapel laat aftimmeren. Doordat de isolatie in je huis verbeterd wordt, zullen de energiekosten lager worden en bespaar je geld. Ook is het goed voor het milieu om je huis goed te isoleren. Je dakkapel kan op twee manieren geïsoleerd worden. Zo kan je ervoor kiezen om tussen de dakplaat en de dakbedekking het isolatiemateriaal aan te brengen of onder het dakbeschot. Vaak heeft de eerste optie de voorkeur aangezien er dan geen condens vocht ontstaat tussen de verschillende lagen. Voor de tweede optie raden wij aan damp remmend folie te gebruiken.

Kosten

De kosten van het aftimmeren van een dakkapel zullen variëren. De exacte kosten van het aftimmeren van een dakkapel zullen liggen aan de afmetingen en andere keuzes, zoals isoleren of elektriciteit aansluiten. Gemiddeld ligt de prijs van het aftimmeren van een dakkapel op 500 euro. Zou je graag willen weten wat het aftimmeren van jouw dakkapel moet gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Klusnetwerk.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het aftimmeren van een dakkapel of zou je graag meer informatie willen, neem dan contact met ons op. Klusnetwerk heeft vele vakmannen verspreid over het gehele land klaar staan om jou te helpen. De vakmannen van Klusnetwerk zullen de tijd voor je nemen, zo kan je zo goed mogelijk geholpen worden.

Wat zeggen onze klanten

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Leon Wouters uit Eenrum

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via Klusnetwerk gevonden…

- Guus Roukes uit Zwartebroek

Wat vroegen onze klanten

Graag laten we een grote boom weg halen die in onze voortuin staat. De wortels vernielen langzaam aan de gehele bestrating. De diameter van de boom is ongeveer 45 cm. Dus dit kan ik...

- Fedde Lommert uit Opijnen

Op de trap naar zolder wil ik graag een leuning plaatsen en een hekwerk in het trapgat. Goed kwalitatief hout gebruiken. Ik ontvang van jullie graag meerdere offertes om de prijzen te…

- Twan Cadefau uit Oudemolen NB

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.