Dakraam plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Soorten dakramen

Vind je het vervelend dat je weinig licht hebt op zolder? Zou je op zolder graag de mogelijkheid willen hebben om frisse lucht binnen te laten? Een dakraam is dan een verstandig idee. Wanneer je een dakraam aan je zolder toevoegt, kan je donkere zolder veranderen in een bruikbare ruimte. De vakmannen van Klusnetwerk zijn zeer deskundig, ervaren en hebben de beschikking over een ruime keuze aan materiaal. Op deze manier kan je zelf bepalen hoe jouw dakraam eruit komt te zien. Wanneer je een dakraam door Klusnetwerk wil laten installeren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Er zijn vele soorten dakramen te verkrijgen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen om je raam te openen. De meest voorkomende varianten zijn het tuimelraam en het uitzetraam. Het tuimelraam draait om zijn eigen as wanneer het raam wordt geopend, dit zorgt voor goede ventilatie. Een variant op het tuimelraam is het toptuimelraam. Het toptuimelraam verschilt van het tuimelraam, bij de toptuimelraam zit de draaiende as meer aan de bovenzijde van het raam. Uitzendramen zijn ook te verkrijgen bij Klusnetwerk. Het uitzendraam draait niet om zijn eigen as maar klapt open. Welk raam het best bij jou past hangt af van de eisen die je stelt. Voor advies over welk raam het beste bij jou past kan je terecht bij Klusnetwerk.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Materialen

Naast een houten dakraam kan er ook gekozen worden voor dakramen die bestaan uit kunststof. Tegenwoordig is een dakraam gemaakt van kunststof in de meeste gevallen de meest geschikte keuze. Kunststof is zeer goed bestand tegen variërende weersomstandigheden, isoleert goed en vereist weinig onderhoud. Wanneer je graag de houten sfeer wil behouden, is het ook goed mogelijk een kunststof dakraam te plaatsen met een design van hout, op deze manier wordt de houten uitstraling behouden.

Merken

Er zijn twee grote bekende merken onder de dakramen, dit zijn Velux en Fakro. De kwaliteit van deze merken is erg hoog en een dakraam van een van deze merken zal lang meegaan. Velux en Fakro hebben over het algemeen een hogere kwaliteit dan andere wat kleinere merken. De prijzen van Velux en Fakro zijn echter hoger dan de meeste andere merken. Merken die goedkoper zijn leveren iets in op kwaliteit. Luxtra en Optilight zijn merken die goedkoper zijn.

Keurmerken

Voor dakramen gelden diverse keurmerken. Een keurmerk geeft aan dat een aspect van een product is goedgekeurd door een extern bedrijf. Het aspect wat van het product goedgekeurd is kan bijvoorbeeld te maken hebben met veiligheid, duurzaamheid, of kwaliteit. Het SKG-keurmerk is van toepassing voor vele producten in de gevelindustrie. Wanneer jouw dakraam over een SKG-keurmerk beschikt is er aangetoond dat het dakraam van hoge kwaliteit is en op een zo duurzaam mogelijke manier.

Meer weten?

Wanneer je meer wilt weten over een dakraam kan je contact opnemen met Klusnetwerk. De vakmannen van Klusnetwerk zullen je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook kan je contact opnemen met klusnetwerk wanneer je een dakraam wilt installeren of vervangen.

Wat zeggen onze klanten

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Douwe Overdijk uit Leuth

Een tip voor iedereen die de dakbedekking laat vervangen: vraag je buren of ze ook meedoen. Wij kregen, omdat we samen met onze buren aan weerszijden tegelijkertijd de…

- Dean Aarden uit Driezum

Wat vroegen onze klanten

Wij gaan een nieuwe garage plaatsen, deze garage komt los van het huis te staan en hier willen wij EPDM op hebben. Kunt u mij een offerte sturen met verschillende diktes en prijzen waarna wij…

- Wout Mallien uit Dedemsvaart

Wij hebben onlangs een stuk grond van de gemeente bij onze tuin aangekocht. Dit stuk willen we graag laten bestraten zodat we hier een loungehoek van kunnen maken. Is het mogelijk om een…

- Noah Vos uit Reeuwijk

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.