Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Wateroverlast of lekkage

Het is erg belangrijk dat een dak van goede kwaliteit is. In Nederland regent het vaak en wanneer je over een slecht dak beschikt, kan het dak bij regen gaan lekken. Het dak zorgt ervoor dat je het drooghoudt, de dakpannen helpen hieraan mee door het water te verwerken. De dakpannen leiden het water naar de regenpijpen die vervolgens het water weer verder verwerken richting de grond. Het kan voorkomen dat de dakpannen en regenpijpen hun werk niet meer goed doen, de regenpijpen kunnen bijvoorbeeld gaan verstoppen.

Uiteindelijk kan een slecht functionerend dak leiden tot wateroverlast of lekkage. Door een vakman van Klusnetwerk in te schakelen zorg je ervoor dat je dak weer gerepareerd wordt. Door het brede netwerk van Klusnetwerk zal er altijd wel een vakman in jouw buurt zijn die jou kan helpen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Soorten daken

Er zijn verschillende soorten daken waar werk aan moet gebeuren. Voorbeelden van soorten daken zijn dakpannen, platte daken of daken die van riet zijn gemaakt. De meeste problemen komen voor met platte daken, vaak bestaan platte daken niet uit één geheel en kunnen ze een lekkage veroorzaken.

Voorkomen schade

Om dakwerk beter te beschermen en schade te voorkomen is het verstandig om jaarlijks het dak van onderhoud te voorzien. Je kan het dakwerk zelf onderhouden of aan vakmensen als Klusnetwerk uitbesteden. Tijdens onderhoud aan een dak zal er gekeken worden naar de dakgoten, regenpijpen, lood bij de dakramen en naar je dakbedekking. Het is belangrijk dat het dak in een goede staat verkeert en er geen kans op lekkage is. Door de kans op lekkage te verkleinen loop je minder risico een dure reparatie te moeten betalen.

Reparatie Dakwerk

Wanneer de vakman tijdens het onderhoud op een probleem stuit, of je zelf al door hebt dat er wat mankeert aan het dak, dan moet het dak gerepareerd worden. Wanneer het probleem snel wordt aangepakt zal het probleem vaak eenvoudig te verhelpen zijn. Voor de reparatie van het dak kan je een vakman inschakelen, de vakmannen van Klusnetwerk zijn zeer deskundig en ervaren op het gebied van dak reparaties. De vakmannen kunnen bijvoorbeeld ingeschakeld worden met problemen bij dakgoten of regenpijpen, afgewaaide dakpannen, een reparatie aan de dakkapel of een lek.

Kosten van dak reparatie

Wanneer je schade aan je dak hebt, wil je graag dat dit snel wordt gerepareerd, het liefst natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Ons team van Klusnetwerk biedt voor de diensten zeer scherpe prijzen aan. De prijzen van het repareren kunnen echter wel verschillen, de kosten van een dak reparatie hangen af van de benodigde materialen en de tijd die de vakmannen hiervoor nodig hebben. Dit zijn de gemiddelde reparatiekosten:

  • Dakbedekking vervangen plat/hellend: €250/€200 per m2
  • Nokvorsten vervangen: €50 per meter
  • Dakgoten vervangen: €60 per meter

Ben je benieuwd naar wat de reparatie van jouw dak gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Wat zeggen onze klanten

Met vier kinderen is het wel handig om ook een extra toilet in de woning te hebben. Maar ik had zelf geen idee hoe ik dat dan aan moest pakken. Een loodgieter heeft in een vrij…

- Floris Roose uit Wjelsryp

Onderhoudsklussen kosten op dat moment wel veel geld, in sommige gevallen, maar bespaart je op langere termijn wel hoge kosten. Gelukkig viel het allemaal mee. Wij hebben een…

- Kick Tammerijn uit Westhoek

Wat vroegen onze klanten

Ik wil graag door een timmerman een uniek hondenhok laten maken. Inclusief hondenbakken van hout en een mand. Wat gaat dit ongeveer kosten als ik dit wil uitbesteden aan een timmerman…

- Victor Ellis uit Vorden

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het bouwen van een inbouwkast in de slaapkamer. Hoogte van de kast moet 3,20 zijn zodat hij tot aan het plafond, steigerhout vinden wij zelf heel…

- Quinten Jonkman uit Hartwerd

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.