Op 25.07.2024 zijn wij op 12 adressen aan het klussen.

Klusjesman in Espel

Zoek je een betrouwbaar klusbedrijf? In Espel kan je voor al jouw klussen terecht bij Klusnetwerk. Klusnetwerk werkt namelijk samen met gecertificeerde bedrijven, zodat voor elke klus de perfecte persoon wordt aangeschreven. Op deze manier heeft Klusnetwerk altijd de juiste vakman beschikbaar, waardoor je verzekerd bent dat je klus goed uitgevoerd wordt. 

Spoed? Vandaag geholpen!
Vanaf € 37,50 p/uur
Uitstekende kwaliteit en garanties
Gem. beoordeling van 4,7 uit 5 sterren
75.000+ klanten gingen je voor

Ben je op zoek naar een klusjesman voor jouw klus? Als je het contactformulier invult komt jouw aanvraag bij de juiste specialisten terecht. Samen met jou gaan wij op zoek naar de beste oplossing, zodat jouw klus snel geklaard wordt.

Klusjesman-in

Klusmanager Daan - Klusser in Espel

Mijn naam is Daan Holthuis en ik ben geboren in Espel.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Espel zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Op Klusnetwerk.nl vind je altijd een vakman die gespecialiseerd is in het type klus dat je aanbiedt. Zo staat er altijd een specialist uit Espel voor de deur die echt verstand heeft van de technieken rondom bijvoorbeeld hoveniers-, timmer- of schilderwerk. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Laatste klus

Klusjesman Espel
Provincie: Flevoland
Gemeente: Noordoostpolder
Land: Nederland
Klusjesman-banner

Goede garantievoorwaarden

Wij van Klusnetwerk zijn door ons brede netwerk in staat veel verschillende soorten klussen uit te voeren. Door dit brede netwerk garanderen wij jou van de scherpste prijzen en goede garantievoorwaarden. Hiernaast zijn de klusbedrijven binnen ons netwerk in Espel allemaal ervaren en bekwaam. Jouw aanvraag komt via het contactformulier terecht bij verschillende specialisten. Dit maakt het mogelijk dat je in Espel tot wel 40% kan besparen op jouw klus. Heb je nog een klus klaarliggen? Wacht dan niet en begin meteen met besparen.

Wat is een klusjesman precies?

Om er achter te komen wat Klusnetwerk precies doet, is er op deze pagina aangegeven wat de klusjesmannen van Klusnetwerk precies voor jou kunnen betekenen in Espel. Deze professionals van verschillende achtergronden kunnen door hun expertise bijna elke klus uitvoeren. Om dit te kunnen realiseren werkt Klusnetwerk samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven. Wanneer je vrijblijvend het contactformulier invult, kan je kiezen welke klusser het beste bij jou past. Op deze manier heb jij de beste deal en de meest geschikte persoon voor jouw specifieke klus in Espel.

Laminaat leggen

Betegelen

Verven

Monteren

Sloopwerk

Vloerbedekking leggen

Stuken

Demonteren

Behangen

Gordijnen ophangen

Wanddecoratie ophangen

Lamellen en luxaflex

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Hovenierswerk

Tuinman of hovenier in Espel

De definitie van een hovenier is een specialist op het gebied van tuinen, met het oog op de inrichting en onderhoud hiervan. Bij grotere tuinen worden hoveniers vaker ingezet, want je tuin onderhouden (vooral wanneer je een vijver hebt), is een flinke klus. Dit is ook het geval bij het aanleggen van je tuin; welke planten kunnen erin? Hoe groot worden deze? Is er plaats voor meer? In Espel zijn er tal van mogelijkheden. Klusnetwerk kan je voorzien van een top tuin. Een tuin is niet alleen maar de planten die je voor en achter het huis hebt. Ook je terras en betegeling zijn deel van je tuin. Voor het aanleggen hiervan draaien de hoveniers van Klusnetwerk hun hand niet om. Ook in Espel zorgen wij voor een prachtige tuin met alles erop en eraan.

Bestrating rond je huis laten leggen

Bestrating is er in Espel in verschillende soorten en maten. Op de oprit, op paadjes in de tuin of op een terras. Hoewel Klusnetwerk voor tot wel 40% voordeel zorgt op het leggen van bestrating, kan de prijs nog wel enorm fluctueren. De ene tegel is de andere niet en er zijn net zoveel prijsverschillen als er tegels zijn. Als je nog tegels hebt liggen, kun je uiteraard ook alleen het leggen door Klusnetwerk laten regelen. De tegels worden dan vakkundig gelegd en ingetrild, zodat je een mooi, vlak pad krijgt.

Vlonder maken

Plaatsen schutting

Graszoden leggen

Tuinonderhoud

Snoeien

Bestrating

Vijver aanleggen

Bemesten

Onkruid wieden

Verticuteren

Tuinaanleg

Ongedierte bestrijding

Nieuwe tegels plaatsen op je terras

Door constant buiten te liggen krijgen terrastegels flink wat te verduren. Hierdoor kunnen deze flink beschadigen of slijten over tijd. Over het algemeen lijkt dit niet een heel ingewikkelde klus, maar toch is het belangrijk dat dit goed en secuur gebeurt. Waterafvoer en gelijkmatige draagkracht zijn hierbij erg belangrijk. Wanneer je een ongebruikelijk legverband wilt is het al helemaal belangrijk dit door professionals uit te laten voeren. Eén vergissing kan ervoor zorgen dat het allemaal nergens meer op lijkt.

Loodgieterswerk

Loodgieter in Espel

Last van een verstopte riolering? Of een lek dak? Wil je een nieuwe wc of douche aan laten leggen na een renovatie van je badkamer? Dit zijn allemaal klusjes waar Klusnetwerk prima raad mee weet in Espel. Klusnetwerk heeft ook in dit veld een team van professionals die dit werk uit kunnen voeren. Loodgieterswerk is in veel gevallen zelf op te lossen, zoals de meeste verstoppingen, maar bij grote problemen is het toch fijn als er een expert aan te pas kan komen. Met waterschade kan het immers snel mis gaan en ben je veel duurder uit!

Waterleidingen verleggen

Wanneer je een badkamer aanpast, bijvoorbeeld wanneer je renoveert of een nieuwe wasbak laat plaatsen, is het soms nodig om de waterleidingen te verleggen. Nu komt hier helaas meer bij kijken dan je eerder zou verwachten; legionella bestrijding en de verschillende af- en aanvoerbuizen zijn een belangrijk onderdeel van deze ingreep. Om deze redenen is het verstandig om een gecertificeerd bedrijf als Klusnetwerk aan te schrijven in Espel. Op deze manier weet je zeker dat het in één keer goed gebeurt.

Plaatsen toilet

Plaatsen badkamer

Radiator plaatsen

Ontstoppen

Nieuwe kraan

CV problemen

Aanleg sanitair

Aansluiten wasmachine

Plaatsen douche

Toilet reparatie

Klaar met je te kleine douche?

Inloopdouches waren eerder vooral aanwezig in seniorenwoningen. Maar de laatste jaren lijken steeds meer huishoudens in Espel te kiezen voor een inloopdouche. Dit komt door de mooie vormgeving ervan en natuurlijk door de grote ruimte die dit biedt. Ook als je badkamer een ongewone vorm heeft is het een mogelijkheid; in bijna elke vorm is een inloopdouche te plaatsen. Het monteren kost wat meer tijd, mede omdat de afvoerbuizen onder het vloerniveau moeten liggen. Hierom is het in Espel soms wat moeilijk een inloopdouche te plaatsen. Voor nieuwbouwwoningen is er gelukkig geen extra probleem bij het plaatsen.

Je badkamer renoveren was nog nooit zo aantrekkelijk

Het valt niet op, maar na veel gebruik wordt de plek om je schoon te maken zelf erg smerig. Je badkamer heeft een hoop te verduren, waardoor er vlekken ontstaan kunnen die met geen mogelijkheid meer weg te halen zijn. Combineer dit met de constante doorstroom van water en de implicaties hiervan. Zo kun je wel bedenken dat vanaf het moment dat je badkamer geplaatst is in Espel deze steeds viezer wordt. Hierom wordt het aangeraden eens in de 20 jaar je badkamer te verbouwen. Dit is een flinke klus met alle leidingen, om over elektra nog maar te zwijgen. De experts van Klusnetwerk kunnen je advies geven, onderdelen regelen en natuurlijk de verbouwing uitvoeren. Er zijn natuurlijk verschillende factoren in Espel. Vul dus het contactformulier in om te kijken wat er mogelijk is voor jou.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

timmerwerk

Timmerman in Espel

Timmerwerk is een term die vaak wordt gebruikt door klusbedrijven met betrekking op klussen aan kozijnen of deuren, het opknappen van houten wanden, vloeren of trappen, maar dit kan ook gaan over de betimmering aan de buitenzijde van het huis. Hier wordt dan ook vaak onderscheid in gemaakt, meestal tussen binnen- of buitenshuis. Buitenshuis is bijvoorbeeld werk aan de kozijnen of verbouwingen aan de veranda. Al deze klussen zijn prima te doen voor Klusnetwerk. Geen zin om zelf een klus uit te voeren? Neem dan gauw contact op via ons contactformulier.

Houten carport laten bouwen

Auto’s zijn erg duur, wat het belangrijk maakt deze goed te beschermen wanneer deze buiten staat. Gelukkig is er in Espel de optie om een carport te laten bouwen. Dit kan van veel materialen worden gemaakt, maar meestal wordt in Espel gegaan voor de meest goedkope optie, namelijk hout en golfplaten. De materialen hiervoor bestellen is zo gedaan, maar voor de montage hiervan is het verstandig een klusser in te huren; het zou immers zonde zijn als de carport door slechte montage op de auto valt.

Monteren keuken

Aanrechtbladen

Vernieuwen kastjes

Bijplaatsen kastjes

Gipsplaten zetten

Kast op maat maken

Radiatorombouw maken

Maken van tuinmeubels

Schuur op maat

Houtrotreparatie

Afhangen deuren

Boiedelen vervangen

Vloeren leggen

Vloeren in alle soorten en maten

De vloer is het fundament van de stijl van je huis. Veel mensen in Espel kijken vooral naar wanden of het plafond bij het renoveren van hun huis, maar de vloer is vaak even belangrijk. De staat van je vloer is erg belangrijk wanneer je gaat isoleren, kijk bijvoorbeeld naar het isoleren of het vervangen van de toplaag. Isoleren is vooral erg belangrijk omdat de kou en tocht die er anders doorheen kunnen komen de nieuw gerenoveerde onderdelen van het huis aan kunnen tasten. Ook bespaar je hiermee op termijn op stookkosten, wat je huis niet alleen mooi, maar ook duurzaam maakt. Klusnetwerk kan je helpen met alle vloer gerelateerde problemen of renovaties.

Vloerbedekking laten leggen in Espel

Wil je vloerbedekking leggen maar heb je problemen met de tijd dat dit kost? Klusnetwerk heeft in Espel specialisten die terwijl jij bezig bent met je dagelijkse bezigheden, je voorzien van een prachtige vloerbedekking. Dit geldt niet alleen voor je vloer; het is ook mogelijk om vloerbedekking op je trap te plaatsen. Hierbij wordt de oude bedekking er af gehaald, het hout geschuurd en de nieuwe bedekking gelegd. Normaal is dit veel werk, maar door de experts van Klusnetwerk is dit in een handomdraai opgelost.

electricienswerk

Electricien in Espel

Het aanleggen van elektriciteit in huis behoort tot de specialistische en gevaarlijke klussen, die je maar beter kunt uitbesteden aan een echte professional. Via ons netwerk kom je eenvoudig in contact met vakbekwame elektriciens, voor alle voorkomende werkzaamheden omtrent elektriciteit in je huis. Besteed klussen als stopcontacten plaatsen, elektra aanleggen, bedrading doortrekken, elektronische apparatuur installeren en het aanleggen van (tuin)verlichting uit aan een elektricien uit Espel. Stroomstoring of kortsluiting in Espel laten oplossen? Neem geen risico’s en neem voor hulp bij elektra contact op met een beschikbare elektricien in Espel.

Dimmers voor ledlampen aansluiten

Steeds meer mensen kiezen ervoor om ledlampen te plaatsen in hun huis, dit is namelijk een stuk zuiniger. Vaak worden hier dimmers voor geplaatst. Hier gaat het vaak mis, aangezien dimmers moeilijker te plaatsen zijn voor ledlampen dan voor gloeilampen. Er komt regelmatig een bericht binnen over kapotte lampen, terwijl dit eigenlijk ligt aan foutieve montage van de dimmers. Gelukkig is het juist plaatsen en instellen hiervan in Espel geen probleem voor Klusnetwerk!

Elektra aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Bedrading vernieuwen

Verlichting aanleggen

Groepenkast uitbreiden

Zonnepanelen

Stroomstoring

Buitenverlichting

Aarding

Aardlekschakelaar

Herbedrading

stukadoor

Stukadoor in Espel

Heb je scheuren of gaten in de muren? Stucwerk plaatsen kan makkelijk zijn, maar is moeilijk om netjes af te werken. Vaak zie je duidelijk dat het gebeurd is, waardoor het nog steeds niet zo netjes is als je zou willen. Wil je professioneel stucwerk plaatsen? Dit kan, zowel binnen- als buitenshuis. Wanneer je in Espel het contactformulier invult, ben je verzekerd van stucwerk op maat door de professional die het meest geschikt is voor jouw huis in Espel.

Kelder stuken in Espel

Schimmelproblemen of vocht in de kelder? Dan kan het zijn dat je muren lek zijn. Dit is gelukkig niet heel moeilijk op te lossen als je weet wat je moet doen, namelijk stuken in de kelder. Bij deze vorm van stuken wordt in Espel voornamelijk cement of kalk gebruikt om de problemen op te lossen. Hiermee worden de vochtproblemen snel en goed opgelost.

Behang en sausklaar

Beton cire

Betonlook

Leemstuc

Granol

Spackspuiten

Rustiekputz

Spachtelputz

Schuurwerk

Raapwerk

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

schilder

Schilder of behanger in Espel

Is je huis of kantoorpand toe aan een nieuw uiterlijk? Kost het te veel tijd om dit zelf te doen of te laten doen? Een goedkoop alternatief is het inhuren van een winterschilder van Klusnetwerk. Deze kan het schilderwerk uitvoeren in de wintermaanden voor een laag bedrag. De keerzijde is wel dat het uitvoeren van de klus wat langer duurt, omdat er rekening gehouden moet worden met factoren als het slechtere weer dat er is in de winter. Heb je hier interesse in, in Espel? Dat is zeker mogelijk.

Gangen laten verven

Klaar voor het nieuwe seizoen en mag hier wel een mooi fris kleurtje bij? Schilderen in je huis helpt al snel om deze een geheel nieuwe look te geven. Het is in kleinere ruimten, zoals in je gang, een enorm werk om dit te doen zonder alles er volledig onder te kliederen. Er kunnen dan ook weken in gaan zitten om alles af te plakken om er vervolgens heel voorzichtig laag voor laag overheen te gaan. Ook hier kan Klusnetwerk je goed mee uit de brand helpen. In een middag kunnen zij met vaste hand je gang een volledig nieuwe look geven. De prijs verschilt per vakman wat schilderen betreft, dus is het verstandig eerst te kijken wat de mogelijkheden zijn in Espel.

Behangen

Beitsen

Kitwerk

Lakken

Pleisterwerk

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Buitenverlichting

Winterschilder

Kleuradvies

Houtwerk binnen en buiten

tegelzetter

Tegelzetter in Espel

Het wordt gezien als een van de meest lastige klussen aan je huis; het betegelen van je badkamer, keuken of van een andere ruimte in huis. Omdat mooie tegels een echte eyecatcher kunnen zijn, kijk je hier veel naar. Dit maakt het belangrijk dat de tegels goed geplaatst worden. Klusnetwerk kan je hier goed mee helpen, maar wees gewaarschuwd, tegels plaatsen is een dure klus. Gelukkig kun je na het invullen van het contactformulier zien welk bedrijf het meest geschikt hiervoor is in Espel. Zo ontvang jij mooie betegeling op maat.

Keuken laten betegelen

Er zijn een hoop opties binnen het betegelen van je huis. Dit is niet anders wanneer je je keuken laat betegelen. Wanneer je je keuken laat betegelen is er keuze uit een breed scala aan stijlen. Je kan bijvoorbeeld voor een rustieke stijl gaan met kleine tegeltjes, of voor een moderne stijl met plavuizen. Kom je er niet uit? De experts van Klusnetwerk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Espel en staan voor je klaar om elk soort tegels te plaatsen. Ook voor advies kun je contact opnemen met Klusnetwerk, zodat je uit kan gaan van een mooi resultaat.

Toilet tegels

Badkamer- en keukentegels

Tegelvloeren leggen

Vloerverwarming tegels

Wandtegels

Plavuizen

Natuurstenen tegels

Keramische tegels

keuken-trap

Traprenovatie in Espel

Het renoveren van een trap kan op talloze manieren. Nieuw materiaal, repareren of schuren zijn slechts enkele opties die je hebt wanneer je dit doet in Espel. Wil je betere verlichting of een andere sfeer proberen? Dan is het ook mogelijk om verlichting te plaatsen in je trap. Hiermee zie je meer, en is je trap ook veiliger. Daarnaast wordt je trap zo een uniek onderdeel van je huis. Wil je weten wat dit kost en hiervoor de oplossingen zijn in Espel? Vul dan het contactformulier van Klusnetwerk in, dan weet je snel en vrijblijvend wat je kan met je trap.

Je keuken laten renoveren in Espel

Ben je klaar met je saaie keuken en klaar deze in een mooi nieuw jasje te steken? De professionals van Klusnetwerk kunnen dit zeker voor je doen. Je kan kosten besparen door zelf van tevoren onderdelen te kopen bij een outlet, maar het is ook mogelijk dat Klusnetwerk de onderdelen meebrengt. Er zijn te veel vormen van het renoveren van je keuken om op te noemen, maar Klusnetwerk kan je laten zien wat de mogelijkheden zijn in Espel.

Traprenovatie

HPL / CPL / Laminaat

PVC

Tapijt

Keukenrenovatie

Keukenblad vervangen

Keukenkastjes vervangen

Nieuwe handgrepen

Nieuwe deuren en laden

Keukenverlichting

Keukenblad laten vervangen

Het meest gebruikte onderdeel van je keuken is hoogstwaarschijnlijk je keukenblad. Hierom is het ook een goed idee om deze goed te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een renovatie. Hierna is deze weer zo goed als nieuw. Voor de vele opties die je hebt om dit te doen is het belangrijk een goed geïnformeerde keuze te kunnen maken. Dit kun je makkelijk doen wanneer je het contactformulier invult, zodat jouw keukenblad er weer als nieuw uitziet met het meest geschikte (of goedkope) materiaal voor jouw situatie.

Je trap bekleden met laminaat

Laminaat is een vaak gebruikt materiaal bij het renoveren van trappen. Dit is uiteraard ander laminaat dan wat je op de vloer legt; dit is erg glad en zou levensgevaarlijk zijn. Het voordeel aan traplaminaat is de lage prijs die het heeft, en dat het er uit ziet als hout, wat automatisch een luxe en warme uitstraling geeft. Wil jij professioneel laminaat laten leggen op je trap? Hier kan Klusnetwerk in Espel zeker voor zorgen. Op deze manier heb je binnen de kortste keren een nette, veilige en als nieuw uitziende trap.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

kozijnen

Moderne kozijnen laten zetten

Veel oudere huizen in Espel hebben nog houten kozijnen. Dit is natuurlijk authentiek en warm, maar toch is dit niet bevorderlijk voor het energielabel van je huis. Je kan hierom kiezen om je raamkozijn te vervangen door een van kunststof. Dit zorgt naast de hogere isolatiewaarde voor minder nood tot onderhoud. Hiernaast is de levensduur van een kunststof kozijn ook nog een heel stuk langer. Als je dit interessant lijkt kun je het contactformulier invullen en vragen wat de opties zijn voor jouw huis. Zo heb je meteen vrijblijvend zicht op wat mogelijk is.

Schuifpui installeren in Espel

Heb je een balkon maar zorgt de deur ervoor dat er erg weinig ruimte overblijft? Wat veel mensen in Espel laten plaatsen om dit probleem te verhelpen, is een schuifpui. Doordat deze opzij schuiven, verlies je geen ruimte in huis, of op het balkon. Er zijn vele typen en soorten, maar deze hebben één ding gemeen. Omdat bijna het hele gewicht aan de bovenkant gedragen wordt, is het plaatsen van een schuifpui niet makkelijk. Hierom raden wij aan hier experts voor in te schakelen.

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Stalen kozijnen

Schuifpui

Nieuwe kozijnen

Kozijnen reparatie

dakdekker

Dakgoten laten schoonmaken in Espel?

Dakgoten schoonmaken is een van de minst geliefde klussen. Toch is het erg belangrijk om deze schoon te maken en goed te controleren op beschadigingen. Wanneer je dit namelijk niet doet, kunnen er lekkages ontstaan, waardoor je nog veel verder van huis bent. Klusnetwerk kan ook deze klus zonder problemen uitvoeren, en er kan zelfs een bladfilter geplaatst worden, om verdere verstoppingen meer tegen te gaan, waardoor de klus het jaar daarop minder drastisch is.

Moet je regenpijp worden ontstopt?

Wanneer je voor een lange tijd niet je regenpijp hebt schoongemaakt, kan deze verstopt raken. Vaak is dit zelf te ontstoppen in Espel, al is dit een vieze en gevaarlijke klus. Dit moet namelijk vanaf een stevige ladder gebeuren, gezien je veel kan bewegen bij het ontstoppen. Toch moet het snel ontstopt worden, omdat er anders lekkage kan ontstaan. Een alternatief is natuurlijk het doorzagen van je afvoerpijp, al is het in elkaar zetten hiervan ook niet echt zelf te doen. Je kunt jezelf dus heel wat moeite en frustratie besparen als je dit laat doen door een professional van Klusnetwerk.

Bitumen

Daklekkage

Dakonderhoud

Dakrenovatie

Stormschade

Dakinspectie

Dakconstructie

isolatie

Isolatie in Espel

Je huis isoleren kan op veel plekken met elk hun eigen voor- en nadelen. Je dak is bijvoorbeeld over het algemeen het duurst, maar isoleert wel het meest, waardoor je sneller meer geld terugverdient. Muurisolatie is daarnaast moeilijk te plaatsen omdat je zogezegd naar buiten bouwt. Het is hierom belangrijk altijd te kijken naar wat in Espel de opties zijn voor je begint met het plaatsen hiervan. Je huis isoleren is naast dat het goed is voor je portemonnee ook nog eens goed voor het milieu. Om deze redenen is het een van de meest uitgevoerde klussen aan oudere huizen in Espel.

De voordelen van een verlaagd plafond

Wanneer je je plafond laat verlagen in verband met het isoleren tussen de beneden en bovenverdieping heeft naast de extra isolatie meer voordelen: De akoestiek wordt een stuk warmer en hiernaast isoleert het ook nog eens geluiden. Het is dus zeker een goede overweging twee vliegen in een klap te slaan wanneer je huis erg gehorig is.

Dakisolatie

Gevelisolatie

Kruipruimte isolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Zolderisolatie

Wij zijn overal in Nederland

Je bent op de pagina van Espel, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Kraggenburg en Lelystad en Luttelgeest.

Van alle markten thuis

Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Klusnetwerk biedt. Zoals je kan zien is er ook een hoop wat kan worden gedaan rond je huis. Hoe belangrijk deze klussen zijn hangt af van jouw situatie in Espel. Isolatie plaatsen is het bijvoorbeeld altijd waard wanneer je dit nog niet hebt, maar het kost een hoop om te plaatsen, waardoor het een drastische ingreep kan zijn. In ieder geval deinst Klusnetwerk niet terug voor al jouw klussen, groot of klein, met grote expertise uitgevoerd en voor de laagste prijs. Neem dus meteen contact op, en maak geen klus van het verder zoeken!

Wat zeggen onze klanten

Review van Mevr. Karels uit Zaandijk op 25.07.2024
vrouwNa onze verbouwing waren er wat kleine klusjes blijven liggen. Mijn aanvraag bij Klusnetwerk is erg snel behandeld. Binnen een week stond er een klusjesman op de stoep, die alle klussen…

Reviews van Dhr. Maas uit Egmond-Binnen op 24.07.2024
manEerst dikke bonje thuis. Die lijst met alle klussen in huis bleef maar groeien. En ik pakte het maar niet op. Dus vrouw boos. Ik had geen zin om in mijn vrije tijd te gaan klussen…

Reviews van Dhr. Remmers uit Jouswier op 24.07.2024
manOnder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

Wat vroegen onze klanten

Graag een offerte voor het plaatsen van drie gordijnen inclusief rails. Mijn oude buurvrouw kan dit niet zelf meer doen en ik heb zelf twee linkerhanden. Ik hoor graag van u wat dit kost en wanneer…

- Maxim Verschut uit Garsthuizen

Wij gaan een nieuwe garage plaatsen, deze garage komt los van het huis te staan en hier willen wij EPDM op hebben. Kunt u mij een offerte sturen met verschillende diktes en prijzen waarna wij…

- Jasper Brandon uit Gorredijk

Helaas hebben we lekkage geconstateerd in de badkamer. De douche blijft aldoor lekken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren van dit probleem. Met vriendelijke groet…

- Aiden Oostveen uit Oudezijl

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.