Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Huis binnenkort verkopen?

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Dan hoef je niet persé je huis te laten verbouwen of te renoveren. Maar door je huis eerst op te knappen, kan je wel de woningwaarde verhogen. Daarom gaan veel mensen eerst hun woning opknappen voordat ze het gaan verkopen. Op deze pagina geven wij tips over het opknappen van een woning om zo voor een grote waardevermeerdering te zorgen. Heb je hier hulp bij nodig? Neem contact op met Klusnetwerk via het contactformulier, onze vakmannen staan graag voor je klaar!

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Wat moet je opknappen?

Het afwerken van een huis kan dus zeker zorgen voor een grote waardevermeerdering. Maar wat moet je eigenlijk opknappen? Per huis kan dit verschillen. Als je geen budget voor hebt, raden wij jou niet aan om iets groots te doen, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer of vloer. Begin met iets kleins, zoals het wit verven van de muren en plafonds, het dichtmaken van de gaatjes in de muren en het houtwerk, het vervangen van een kraan en het schoonmaken van de vloerbedekking. Hoewel deze klussen niet zoveel voorstellen, hebben ze wel grote effecten op de waardevermeerdering van je huis. Hierdoor is het belangrijk om deze kleine klussen uit te voeren.

Ben je bereid om meer geld uit te besteden aan de renovatie van jouw huis? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen met het renoveren van jouw keuken en/of badkamer. Hoe beter deze voorzieningen zijn, hoe hoger de woningwaarde wordt. Daarnaast kan je je huis ook laten isoleren. Doordat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, heeft isolatie een groot effect op de waardevermeerdering. Hoe lager de energiekosten zijn, hoe hoger de woningwaarde. Naast de isolatie en het renoveren van de keuken en badkamer, zijn er nog diverse klussen die je kunt uitvoeren om te zorgen voor een grote waardevermeerdering. Enkele voorbeelden hiervan zijn tuinaanpassingen en het vergroten van het woonoppervlak. Deze klussen zorgen niet alleen voor een grote waardevermeerdering maar het zorgt er ook voor dat je huis sneller verkocht wordt.

Zelf het huis opknappen of een professional inschakelen?

Het opknappen van een woning kun je zelf uitvoeren, maar je kunt ook kiezen om professionals van Klusnetwerk in te schakelen. Kleine klussen, zoals het verven van de deuren en kozijnen, kun je makkelijk zelf doen. Door zelf het huis op te knappen, bespaar je geld. Voor grote en moeilijke klussen, zoals het plaatsen van nieuwe keuken en laminaat, kun je beter professionals inschakelen. Zij hebben namelijk meer ervaring waardoor het werk goed wordt uitgevoerd. Het opknappen van een huis hoeft niet altijd veel geld en tijd te kosten, maar levert toch wel grote waardevermeerdering op. Hieronder staan een aantal klussen die je zelf kunt doen.

  • Tuin: hoewel niet iedereen op zoek is naar een tuin, is tuin een belangrijke factor die de waarde van je huis bepaald. Hierdoor is het van belang om de tuin op te knappen.
  • Kleine reparaties: hierbij kun je denken aan het uitvoeren van kleine reparaties, zoals de kozijnen, deuren en muren.
  • Schilderwerk: denk hierbij aan het wit verven van de muren en platfonds. Schilder de binnenwanden ook als het nodig is.
  • Opruimen: een rommelig huis is natuurlijk minder aantrekkelijk, zorgt er dus voor dat je huis netjes opgeruimd is.

Wat zeggen onze klanten

Via Klusnetwerk kwam ik in contact met een zeer bekwame dakdekker, die me uitvoerig heeft geïnformeerd over alle mogelijkheden voor mijn nieuwbouwwoning. Ik kon echt…

- Jesse Wigman uit Oudenhoorn

In de keuken hebben wij een lichtkoepel de hele kleine waterdruppels doorlaat. We hebben voor alle zekerheid maar een dakdekker laten komen zodat hij kan beoordelen wat er…

- Victor Oennen uit Sassenheim

Wat vroegen onze klanten

Ik zag vanmorgen een complete plas water onder het toilet liggen. Ik wil graag dat er een kundige loodgieter langs komt om het probleem te verhelpen. Ik ontvang graag een offerte zodat het snel…

- Milo Mathol uit Hoensbroek

Ik zoek een elektricien, er komt een nieuwe keuken in. Hiervoor moeten de stopcontacten op een andere plaats komen. Dit kan beter gedaan worden door een vakman. Graag een prijsopgave voor …

- Sam Ferran uit Ledeacker

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.