Ikea keuken plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Showroomkeuken van Ikea

Voor het renoveren van je keuken kan je ook kiezen voor een showroomkeuken van de Ikea. Vaak kiest men voor een showroomkeuken, wanneer ze weinig geld hebben voor een keukenrenovatie. Ben je geïnteresseerd in showroomkeuken? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de showroomkeuken, het plaatsen van een Ikea keuken en de prijs daarvan.

Showroomkeukens

Showroomkeukens zijn keukens die in de showroom staan als een showobject. Meestal staan showroomkeukens een half jaar in de winkel voordat ze worden verkocht tegen een lage prijs. Doordat ze een tijdje in de winkel hebben gestaan, kunnen er kleine gebruik sporen zichtbaar zijn. Ikea keukens hebben ook garantie. Ikea geeft namelijk 25 jaar garantie op hun keuken. Het grootste nadeel van een showroomkeuken dat het niet mogelijk is om deze aan te passen. Het is namelijk niet mogelijk om bijvoorbeeld andere keukenapparatuur te kiezen. Wil je het toch aanpassen naar jouw wens? Dan zullen deze aanpassingen de prijs van de keuken verhogen. Hierdoor ben je waarschijnlijk met een nieuwe keuken voordeliger uit. Denk hier daarom goed over na wanneer je een showroomkeuken gaat kopen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Ikea keukens

Met behulp van de homeplanner die op de website staat, kun je gemakkelijk zelf je keuken ontwerpen en bestellen. Op de website kun je keukenapparatuur kiezen, de kleuren van de keukenkastjes en het werkblad. Dit proces is ook in de winkel mogelijk. Ikea keukens hebben vaak standaardafmetingen. Op basis van deze afmetingen ontwerp je je keuken.

Daarnaast wordt een Ikea keuken los geleverd, net als ieder ander meubel van de Ikea. Hierdoor moet je de keuken zelf in elkaar zetten en de keukenapparatuur zelf installeren. Gelukkig krijgt je van de Ikea een uitgebreide handleiding om de keuken in elkaar te zetten. Wil je dit zelf niet uitvoeren? Huur dan een vakman van Klusnetwerk in! Hij heeft daar ervaring mee en staat klaar om je te helpen. Ook als je het zelf wil uitvoeren maar je hebt geen idee hoe, staan de vakmannen klaar om je te adviseren.

Zelf een Ikea keuken plaatsen?

Bij het plaatsen van een Ikea keuken, kan je ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Bij de aankoop van een Ikea keuken krijg je een uitgebreide handleiding. Met behulp van een handleiding kun je zelf de keuken plaatsen en de keukenapparatuur installeren. Het grootste voordeel van zelf de Ikea keuken plaatsen is dat je veel geld kunt besparen. Daarentegen kost het je wel tijd. Je moet er namelijk tijd en geduld voor hebben. Heb je geen tijd en geduld om dit zelf te doen? Dan kun je altijd een vakman inschakelen.

Wat kost het plaatsen van een Ikea keuken?

Vaak wordt de prijs van een keuken bepaalt door het aantal kasten, de grootte en de vorm van de keuken. Hoe meer kasten, hoe hoger de prijs. Het plaatsen van een Ikea keuken kan duur zijn, doordat de vakman verschillende onderdelen van de keuken in elkaar moet zetten. Het kost namelijk tijd en concentratie. Naast het in elkaar zetten van de keuken, moet de vakman ook de keukenapparatuur ook installeren. Klusnetwerk staat graag voor je klaar om je hierbij te helpen!

Wat zeggen onze klanten

Onderhoudsklussen kosten op dat moment wel veel geld, in sommige gevallen, maar bespaart je op langere termijn wel hoge kosten. Gelukkig viel het allemaal mee. Wij hebben een…

- Finn Overdijk uit Zaandijk

Een goed werkende maar vooral veilige CV vind ik erg belangrijk. Daarom laat ik hem goed onderhouden door een loodgieter die ik via Klusnetwerk heb gevonden. Ik weet nu…

- Mick Verschuere uit Elst GD

Wat vroegen onze klanten

Graag laten we een grote boom weg halen die in onze voortuin staat. De wortels vernielen langzaam aan de gehele bestrating. De diameter van de boom is ongeveer 45 cm. Dus dit kan ik...

- Luuk Dekker uit Puiflijk

Wij gaan een nieuwe garage plaatsen, deze garage komt los van het huis te staan en hier willen wij EPDM op hebben. Kunt u mij een offerte sturen met verschillende diktes en prijzen waarna wij…

- Milan Draaisma uit Huis ter Heide DR

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.