Ikea keuken plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Showroomkeuken van Ikea

Voor het renoveren van je keuken kan je ook kiezen voor een showroomkeuken van de Ikea. Vaak kiest men voor een showroomkeuken, wanneer ze weinig geld hebben voor een keukenrenovatie. Ben je geïnteresseerd in showroomkeuken? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de showroomkeuken, het plaatsen van een Ikea keuken en de prijs daarvan.

Showroomkeukens

Showroomkeukens zijn keukens die in de showroom staan als een showobject. Meestal staan showroomkeukens een half jaar in de winkel voordat ze worden verkocht tegen een lage prijs. Doordat ze een tijdje in de winkel hebben gestaan, kunnen er kleine gebruik sporen zichtbaar zijn. Ikea keukens hebben ook garantie. Ikea geeft namelijk 25 jaar garantie op hun keuken. Het grootste nadeel van een showroomkeuken dat het niet mogelijk is om deze aan te passen. Het is namelijk niet mogelijk om bijvoorbeeld andere keukenapparatuur te kiezen. Wil je het toch aanpassen naar jouw wens? Dan zullen deze aanpassingen de prijs van de keuken verhogen. Hierdoor ben je waarschijnlijk met een nieuwe keuken voordeliger uit. Denk hier daarom goed over na wanneer je een showroomkeuken gaat kopen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Ikea keukens

Met behulp van de homeplanner die op de website staat, kun je gemakkelijk zelf je keuken ontwerpen en bestellen. Op de website kun je keukenapparatuur kiezen, de kleuren van de keukenkastjes en het werkblad. Dit proces is ook in de winkel mogelijk. Ikea keukens hebben vaak standaardafmetingen. Op basis van deze afmetingen ontwerp je je keuken.

Daarnaast wordt een Ikea keuken los geleverd, net als ieder ander meubel van de Ikea. Hierdoor moet je de keuken zelf in elkaar zetten en de keukenapparatuur zelf installeren. Gelukkig krijgt je van de Ikea een uitgebreide handleiding om de keuken in elkaar te zetten. Wil je dit zelf niet uitvoeren? Huur dan een vakman van Klusnetwerk in! Hij heeft daar ervaring mee en staat klaar om je te helpen. Ook als je het zelf wil uitvoeren maar je hebt geen idee hoe, staan de vakmannen klaar om je te adviseren.

Zelf een Ikea keuken plaatsen?

Bij het plaatsen van een Ikea keuken, kan je ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Bij de aankoop van een Ikea keuken krijg je een uitgebreide handleiding. Met behulp van een handleiding kun je zelf de keuken plaatsen en de keukenapparatuur installeren. Het grootste voordeel van zelf de Ikea keuken plaatsen is dat je veel geld kunt besparen. Daarentegen kost het je wel tijd. Je moet er namelijk tijd en geduld voor hebben. Heb je geen tijd en geduld om dit zelf te doen? Dan kun je altijd een vakman inschakelen.

Wat kost het plaatsen van een Ikea keuken?

Vaak wordt de prijs van een keuken bepaalt door het aantal kasten, de grootte en de vorm van de keuken. Hoe meer kasten, hoe hoger de prijs. Het plaatsen van een Ikea keuken kan duur zijn, doordat de vakman verschillende onderdelen van de keuken in elkaar moet zetten. Het kost namelijk tijd en concentratie. Naast het in elkaar zetten van de keuken, moet de vakman ook de keukenapparatuur ook installeren. Klusnetwerk staat graag voor je klaar om je hierbij te helpen!

Wat zeggen onze klanten

Onder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

- Fabian Spier uit Noordwelle

Na onze verbouwing waren er wat kleine klusjes blijven liggen. Mijn aanvraag bij Klusnetwerk is erg snel behandeld. Binnen een week stond er een klusjesman op de stoep, die alle klussen…

- Pieter Reijers uit Joure

Wat vroegen onze klanten

Offerte aanvraag voor het vervangen van een houten raam kozijn. Het kozijn moet een afmeting hebben van 65 cm breed en 1,80 hoog. Dit is voor een raam op de bovenste verdieping en ik wil…

- Sander Lamotte uit Tegelen

Wij hebben onlangs een stuk grond van de gemeente bij onze tuin aangekocht. Dit stuk willen we graag laten bestraten zodat we hier een loungehoek van kunnen maken. Is het mogelijk om een…

- Matthijs Dorsman uit Geertruidenberg

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.