Ikea keuken plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Showroomkeuken van Ikea

Voor het renoveren van je keuken kan je ook kiezen voor een showroomkeuken van de Ikea. Vaak kiest men voor een showroomkeuken, wanneer ze weinig geld hebben voor een keukenrenovatie. Ben je geïnteresseerd in showroomkeuken? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de showroomkeuken, het plaatsen van een Ikea keuken en de prijs daarvan.

Showroomkeukens

Showroomkeukens zijn keukens die in de showroom staan als een showobject. Meestal staan showroomkeukens een half jaar in de winkel voordat ze worden verkocht tegen een lage prijs. Doordat ze een tijdje in de winkel hebben gestaan, kunnen er kleine gebruik sporen zichtbaar zijn. Ikea keukens hebben ook garantie. Ikea geeft namelijk 25 jaar garantie op hun keuken. Het grootste nadeel van een showroomkeuken dat het niet mogelijk is om deze aan te passen. Het is namelijk niet mogelijk om bijvoorbeeld andere keukenapparatuur te kiezen. Wil je het toch aanpassen naar jouw wens? Dan zullen deze aanpassingen de prijs van de keuken verhogen. Hierdoor ben je waarschijnlijk met een nieuwe keuken voordeliger uit. Denk hier daarom goed over na wanneer je een showroomkeuken gaat kopen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Ikea keukens

Met behulp van de homeplanner die op de website staat, kun je gemakkelijk zelf je keuken ontwerpen en bestellen. Op de website kun je keukenapparatuur kiezen, de kleuren van de keukenkastjes en het werkblad. Dit proces is ook in de winkel mogelijk. Ikea keukens hebben vaak standaardafmetingen. Op basis van deze afmetingen ontwerp je je keuken.

Daarnaast wordt een Ikea keuken los geleverd, net als ieder ander meubel van de Ikea. Hierdoor moet je de keuken zelf in elkaar zetten en de keukenapparatuur zelf installeren. Gelukkig krijgt je van de Ikea een uitgebreide handleiding om de keuken in elkaar te zetten. Wil je dit zelf niet uitvoeren? Huur dan een vakman van Klusnetwerk in! Hij heeft daar ervaring mee en staat klaar om je te helpen. Ook als je het zelf wil uitvoeren maar je hebt geen idee hoe, staan de vakmannen klaar om je te adviseren.

Zelf een Ikea keuken plaatsen?

Bij het plaatsen van een Ikea keuken, kan je ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Bij de aankoop van een Ikea keuken krijg je een uitgebreide handleiding. Met behulp van een handleiding kun je zelf de keuken plaatsen en de keukenapparatuur installeren. Het grootste voordeel van zelf de Ikea keuken plaatsen is dat je veel geld kunt besparen. Daarentegen kost het je wel tijd. Je moet er namelijk tijd en geduld voor hebben. Heb je geen tijd en geduld om dit zelf te doen? Dan kun je altijd een vakman inschakelen.

Wat kost het plaatsen van een Ikea keuken?

Vaak wordt de prijs van een keuken bepaalt door het aantal kasten, de grootte en de vorm van de keuken. Hoe meer kasten, hoe hoger de prijs. Het plaatsen van een Ikea keuken kan duur zijn, doordat de vakman verschillende onderdelen van de keuken in elkaar moet zetten. Het kost namelijk tijd en concentratie. Naast het in elkaar zetten van de keuken, moet de vakman ook de keukenapparatuur ook installeren. Klusnetwerk staat graag voor je klaar om je hierbij te helpen!

Wat zeggen onze klanten

Door het grote aanbod aan klusjesmannen in onze regio hebben we ons eerst laten adviseren op basis van verschillende offertes. Dankzij Klusnetwerk zagen we in een oogopslag…

- Mark Wouters uit Marken

We keken door het keukenraam altijd uit op een kaal stuk grond aan de zijkant van de woning. We wilden hier steeds iets mee gaan doen, maar het kwam er maar niet van. Totdat een kennis…

- Valentijn Dries uit Driebergen-Rijsenburg

Wat vroegen onze klanten

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het bouwen van een inbouwkast in de slaapkamer. Hoogte van de kast moet 3,20 zijn zodat hij tot aan het plafond, steigerhout vinden wij zelf heel…

- Sami Rousselet uit Bunne

Graag ontvang ik meerdere offertes voor het plaatsen van een cv-ketel. De cv ketel zit nu op zolder en willen deze graag verplaatsen naar beneden om sneller warm water te hebben, dit is voor ons…

- Dean Zwart uit Zwartewaal

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.