Keuken renovatie

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Verschillende renovatie mogelijkheden

Ben je van plan om een keuken renovatie uit te voeren? Bij een keuken renovatie heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen om een kleine aanpassingen te doen, zoals de keukenkastjes verven, maar je kunt ook kiezen om de hele keuken te renoveren. Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden om je keuken te renoveren.

Keukenkastjes en -deurtjes opknappen

Bij een keuken renovatie is het niet altijd nodig om de hele keuken te vernieuwen. Door kleine aanpassingen te doen, kun je ook meer kosten besparen. Je kunt ervoor bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de keukenkastjes en -deurtjes op te knappen. Door ze te verven en vervangen ziet je keuken eruit alsof hij een complete renovatie heeft ondergaan. Wij je de keukenkastjes en -deurtjes opknappen, maar wil je dit zelf niet doen? Dan raden wij je aan om een professional/vakman in te schakelen, zoals die van Klusnetwerk.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Keukenapparatuur vervangen

Soms is het niet nodig om de keukenkastjes en -deurtjes op te knappen, omdat deze nog in goede staat zijn. In dit geval kan je ook kiezen voor het vervangen van alle elektrische apparaten oftewel de keukenapparatuur. De keukenapparaten die je kunt vervangen zijn bijvoorbeeld: koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Deze apparaten zijn eenvoudig te installeren, hierdoor kun je de keukenapparaten gemakkelijk zelf vervangen. Lukt het jou toch niet om de keukenapparaten te installeren? Onze vakmannen van Klusnetwerk staan graag voor je klaar.

Keuken renovatie of nieuwe keuken?

Wanneer kies je voor een nieuwe keuken en wanneer is een keuken renovatie een betere optie?  Om hierachter te komen is het van belang om te weten wat de voor- en nadelen van een keuken renovatie zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van een keuken renovatie is dat een keuken renovatie vaak goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken. Door bijvoorbeeld keukenkastjes op te knappen, ziet de keuken er nieuw uit. Voor de mensen die weinig of geen budget hebben is een keuken renovatie een betere optie. Daarnaast kan een keuken renovatie je woningwaarde verhogen. Een ander voordeel van een keuken renovatie is dat het minder tijd kost. Een keuken renovatie is in verhouding vaak sneller klaar dan een nieuwe keuken. Dit is omdat in grote lijn bijna alles al gebeurd, zoals het inmeten en het verleggen van leidingen. De keuken staat namelijk al.

Natuurlijk heeft een keuken renovatie ook een aantal nadelen. Een van de nadelen is dat keuken renovatie flink prijzig kan worden. Dit kan ervoor zorgen dat je duurder uitkomt dan wanneer je een nieuwe keuken koopt. Een ander nadeel van een keuken renovatie is dat je de keuken indeling niet kan wijzigen. Daarnaast is de kans groot dat bepaalde kleuren en formaten van de keukenkastjes en -deurtjes niet meer beschikbaar zijn. Ten slotte blijft een oude keuken met nieuwe keukenkastjes en -deurtjes een oude keuken. Hierdoor gaat het minder lang mee dan een nieuwe keuken.

Wat kost keuken renovatie?

Een keuken renovatie kan best prijzig zijn, zeker wanneer je voor een volledige keuken renovatie kiest. Om de kosten te besparen kun je ervoor kiezen om alleen bepaalde onderdelen van een renovatie te doen, bijvoorbeeld het opknappen van de keukenkastjes en -deurtjes.  Door bijvoorbeeld een keukenonderdeel te kopen bij een outlet, kan je ook flink wat geld besparen.

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via Klusnetwerk gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Merle Verbeek uit Teeffelen

Ik kan het echt aanraden om een klusjesman in te huren. Bij het plaatselijke installatiebedrijf konden ze niet gauw iemand sturen om de storing van mijn cv-ketel te verhelpen…

- Youri Walter uit Hoogersmilde

Wat vroegen onze klanten

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Thomas Schenkel uit Noordbeemster

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Sebastiaan Blokland uit Eexterveenschekanaal

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.