Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Kit soorten

Kitten is erg belangrijk, vaak wordt het belang van kitwerk onderschat. Afkitten zorgt ervoor dat vocht en kou worden tegengehouden. Kitten voorkomt dat er schimmel en vuil ontstaat in kieren. Ben je op zoek naar een vakman om je te helpen bij je kitwerk? Dan ben je bij Klusnetwerk op het juiste adres. Bij Klusnetwerk kan je ervan uitgaan dat jouw kitwerk binnen de kortste keren netjes is afgewerkt. Het personeel van Klusnetwerk is zeer ervaren en vakkundig op het gebied van kitten. Klusnetwerk zit door het gehele land, daarom is er altijd wel een vakman bij jou in de buurt.

Er zijn verschillende soorten kit. Het is van belang dat er goed wordt gekeken welke kit wordt gebruikt voor welke klus. Een bekend soort kit is siliconenkit. Siliconenkit is duurzaam, elastisch en schimmelbestendig. Siliconenkit wordt vooral gebruikt op plekken waar schimmel zeer ongewenst is, bijvoorbeeld een toilet of badkamer. Acrylaatkit is een ander soort kit, deze kit is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Acrylaatkit heeft de eigenschap dat het op veel verschillende soorten materiaal hecht. Bij acrylaatkit moet er echter wel opgepast worden dat de kit niet in aanraking met water komt.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Waarom moet je kit toepassen?

Badkamer

De reden waarom kitwerk van belang is verschilt per toepassing. In de badkamer is kitwerk van belang, aangezien dit lekkage voorkomt. Ook zorgt het kitten van de badkamer ervoor dat de badkamer beter schoon blijft en schimmels voorkomt. Voor badkamers is het wel van belang dat siliconenkit wordt gebruikt, aangezien deze kit waterbestendig is. Bij het aanbrengen van deze kit moet wel gelet worden op het feit dat de kit eerst moet opdrogen voordat het met water in aanraking komt.

Ramen

Het kitten van ramen is ook zeer belangrijk, bij regen worden veel ramen nat en wanneer dit niet of slecht gekit is zal dit kunnen leidden tot houtrot. Bij het kitten van ramen zal ons personeel gebruik maken van een kitpistool. Het kitpistool wordt gebruikt als hulpmiddel bij het kitten, door een patroon in het kitpistool te zetten kunnen naden en voegen evenredig gevuld worden met kit.

Vloer

Bij een plinten vloer is het lastig om deze recht te leggen, vaak ontstaan er ruimtes tussen de verschillende platen, voor het oog is dit niet mooi maar ook kan dit voor viezigheid zorgen. Het is dan ook een verstandige keuze om de vloeren af te kitten. Meestal is een plinten vloer binnen en zal deze niet nat worden. De vakmensen van Klusnetwerk zullen dan ook gebruik maken van acrylaatkit wat wordt aangebracht met behulp van een kitpistool.

Kit vervangen

Kit kan na een bepaalde tijd verouderen en moet dan vervangen worden. Er moet opgepast worden wanneer oud kit niet vervangen wordt, oude kit beschermt namelijk slecht tegen kou en vocht. Het vervangen van kit kan je ook overlaten aan de vakmensen van Klusnetwerk. Ons team zal het oude kit professioneel verwijderen waarna ze een nieuwe kitlaag toevoegen.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met jouw kitwerk.

Wat zeggen onze klanten

In de keuken hebben wij een lichtkoepel de hele kleine waterdruppels doorlaat. We hebben voor alle zekerheid maar een dakdekker laten komen zodat hij kan beoordelen wat er…

- Michaël Boudewijns uit Den Dolder

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via Klusnetwerk gevonden…

- Tijn Dorsman uit Schipluiden

Wat vroegen onze klanten

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Jelle Rademaker uit Putte

Wij hebben onlangs een stuk grond van de gemeente bij onze tuin aangekocht. Dit stuk willen we graag laten bestraten zodat we hier een loungehoek van kunnen maken. Is het mogelijk om een…

- Mark Mercks uit Marienberg

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.