Kledingkast maken

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Wensen voor jouw kledingkast

Een kledingkast is erg handig om te hebben, het zorgt ervoor dat je jouw kleren gestructureerd kan bewaren. Je kunt ervoor kiezen om een voorgefabriceerde kledingkast te kopen bij een meubelwinkel. Je kunt een kledingkast echter ook precies op maat laten maken door een timmerman van Klusnetwerk. De timmermannen van Klusnetwerk zijn zeer vakkundig en willen graag dat je tevreden bent met je kledingkast. Het netwerk van Klusnetwerk zit door het hele land, er is altijd wel een geschikte timmerman bij jou in de buurt.

Bij Klusnetwerk kan je kledingkast geheel naar eigen wens gemaakt worden. Je mag onder andere zelf bepalen wat de afmetingen worden van de kast, hoeveel lades in de kast moeten passen en van welk materiaal de kast moet worden gemaakt.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Materiaal voor de kast

Zelf mag je het materiaal van de kast bepalen. De kledingkast bestaat in de meeste gevallen uit hout. Er zijn wel veel verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen. De verschillende soorten hout hebben hun eigen karakter.

Goedkope soorten hout zijn spaanplaat, MDF en multiplex, deze zijn eenvoudig te bewerken. Deze soorten hout kunnen echter minder goed tegen vocht. Een ander soort hout waar je voor kunt kiezen is vuren of grenen. Vuren en grenen zijn beide gemakkelijk om mee te werken en hebben een natuurlijke uitstraling. Grenen is steviger dan vuren en wordt ook vaak als constructiehout gebruikt. Verder kan je ook kiezen uit gerecyclede houtsoorten zoals steigerhout en pallethout, of duurdere houtsoorten als berken of eiken.

Kast met schuifdeuren

De timmermannen van Klusnetwerk kunnen ook een kledingkast met schuifdeuren op maat maken. Een kast met schuifdeuren geeft een moderne uitstraling. Een kast met schuifdeuren is zeker handig wanneer de kast in een kleine ruimte staat. Een kast met schuifdeuren neemt bij het openen namelijk geen plaats in.

Kosten voor een kast

De kosten van een kledingkast variëren, dit komt door de keuzes die gemaakt worden om tot het eindproduct te komen. Gemiddeld zal een op maat gemaakte kast rond de 700 euro kosten. Ben je benieuwd wat jouw kast moet gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De timmermannen van Klusnetwerk zullen je een inschatting geven wat betreft de prijs, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Een andere kast?

Zou je graag een ander soort kast willen? Bij Klusnetwerk is dit ook mogelijk. De timmermannen van Klusnetwerk kunnen naast kledingkasten ook andere kasten maken. Zo maken onze vakmannen bijvoorbeeld kasten voor in de woonkamer, inloopkasten en kasten voor de wasmachine.

Ook bij deze kasten is het mogelijk zelf te bepalen hoe de kast eruit gaat zien. Je kunt onder andere wandkasten en tv-meubelkasten laten maken naar eigen wens. Je kunt ook een inloopkast laten maken door Klusnetwerk. Bij een inloopkast is het van belang dat de ruimte waar de inloopkast inkomt zo efficiënt mogelijk ingericht wordt. Voor het laten maken van een inloopkast heb je een ruime keuze, je kunt voor een inloopkast zelfs de soorten lampen en vloer bepalen.

Meer weten?

Zou je graag meer willen wat betreft de mogelijkheden van een kledingkast of een andere kast? Neem dan gerust contact met ons op. De timmermannen van Klusnetwerk zijn zeer deskundig en ervaren, en helpen je graag verder.

 

Wat zeggen onze klanten

Onderhoudsklussen kosten op dat moment wel veel geld, in sommige gevallen, maar bespaart je op langere termijn wel hoge kosten. Gelukkig viel het allemaal mee. Wij hebben een…

- Colin Erhout uit Blije

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via Klusnetwerk gevonden…

- Victor Wijland uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat vroegen onze klanten

Wij hebben onlangs een stuk grond van de gemeente bij onze tuin aangekocht. Dit stuk willen we graag laten bestraten zodat we hier een loungehoek van kunnen maken. Is het mogelijk om een…

- Sven Mens uit Ellertshaar

Ik kom graag in contact met een tuinman die bij mijn nieuwe huis grasmatten kan leggen. De tuin is ongeveer 20 meter breed. Daarnaast is de voortuin ook nodig toe aan een onderhoudsbeurt, wat…

- Wouter Verhagen uit Nij Beets

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.