Lichtkoepel vervangen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Het soort lichtkoepel

Een lichtkoepel zal eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden. Een lichtkoepel gaat namelijk niet levenslang mee. Wanneer een lichtkoepel vervangen moet worden, dan kan je ervoor kiezen dit zelf te doen of uit te laten besteden door een vakman. Klusnetwerk heeft een ruim netwerk van vakmannen die graag jouw lichtkoepel vervangen. De vakmannen van Klusnetwerk werken door het gehele land, op deze manier is er altijd wel een vakman in de buurt.

Wanneer je voor een nieuwe lichtkoepel gaat, kan je zelf bepalen welke vorm de lichtkoepel krijgt en van welk materiaal de lichtkoepel gemaakt moet worden. Vroeger werd een lichtkoepel vooral gemaakt van kunststof, tegenwoordig is het echter ook mogelijk om een lichtkoepel te nemen die gemaakt is van glas. Verder kan je ook de vorm van de lichtkoepel bepalen. De lichtkoepel komt het meest voor in een vierkante vorm, je kan echter ook voor een andere vorm kiezen. Een ronde of driehoekige koepel is ook mogelijk. Verder kan je er ook voor kiezen om een lichtkoepel met ventilatie opstand te nemen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Voordelen van een lichtkoepel

Een voordeel van het hebben van een lichtkoepel is dat het licht doorlaat. Lichtkoepels kunnen wel tot 85% aan licht doorlaten. Licht in de ruimte zorgt ervoor dat een ruimte groter lijkt en draagt bij aan een open uitstraling. Een ander voordeel van een lichtkoepel is dat zonlicht bijdraagt aan warmte in de ruimte. Wanneer de zon schijnt hoeft de verwarming minder aan, wat geld bespaart op de energierekening. Als jouw lichtkoepel beschikt over een ventilatie opstand dan kan je frisse lucht binnenlaten door de lichtkoepel, dit is op een warme zomerdag erg handig en bespaart eventuele airco kosten.

Nadelen van een lichtkoepel

Het hebben van een lichtkoepel kent een aantal nadelen. Wanneer het regent zullen de regendruppels die op de lichtkoepel terecht komen geluid maken. Sommigen vinden dit geluid niet prettig maar anderen vinden het geluid rustgevend. Geluid van regen op de lichtkoepel zal een nadeel zijn voor de personen die het onprettig vinden.

Een ander nadeel van een lichtkoepel is dat inbrekers de ruimte kunnen betreden door de lichtkoepel kapot te slaan. Door voor een stevig soort glas te kiezen kan dit probleem verholpen worden. Lichtkoepels van polycarbonaat zijn erg sterk en zullen het voor inbrekers een stuk lastiger maken. Voor extra zekerheid kan je ook nog een anti inbraak rooster installeren, op deze manier maakt een inbreker geen schijn van kans.

Onderhoud

Om de levensduur van jouw lichtkoepel te verbeteren is het verstandig dat de lichtkoepel onderhouden wordt. In principe kan je zelf jouw lichtkoepel onderhouden en schoonmaken. Het onderhouden en schoonmaken van een lichtkoepel is vrij eenvoudig te doen. Tijdens het schoonmaken is het van belang dat je de lichtkoepel controleert op beschadigingen. Wanneer je op tijd achter beschadigingen komt kunnen deze snel en gemakkelijk gerepareerd worden. De binnenkant van een lichtkoepel is eenvoudig schoon te maken met een verlengstok, om de buitenkant van de lichtkoepel schoon te maken zal je het dak op moeten. Wanneer je zelf niet in staat bent om de lichtkoepel te onderhouden dan kan je de schoonmaak van een lichtkoepel uitbesteden tegen een lage prijs.

Wat zeggen onze klanten

Voor onze nieuwe badkamer zochten wij iemand die in korte tijd al het sanitair goed kon installeren. De loodgieter van Klusnetwerk heeft dit super snel gedaan, maar wel met oog voor…

- Tim Broeshart uit Heerhugowaard

In de keuken hebben wij een lichtkoepel de hele kleine waterdruppels doorlaat. We hebben voor alle zekerheid maar een dakdekker laten komen zodat hij kan beoordelen wat er…

- Morris Booden uit Hardenberg

Wat vroegen onze klanten

De verwarming blijft continu koud en tikt. Waarschijnlijk moet hij ontlucht worden. Dit kan ik helaas niet zelf doen. Graag ontvang ik een offerte van een vakman die mij hierbij kan helpen en wanneer…

- Joris Erhout uit Ophemert

Offerte aanvraag voor het vervangen van een houten raam kozijn. Het kozijn moet een afmeting hebben van 65 cm breed en 1,80 hoog. Dit is voor een raam op de bovenste verdieping en ik wil…

- Bradley Teunissen uit Stokkum

Kosten

De kosten van een lichtkoepel kunnen verschillen. De prijs van een lichtkoepel hangt met name af van de grootte en het materiaal wat gebruikt wordt. De montage kosten zullen rond de 700 euro liggen. Naast de montagekosten moet je ook rekening houden met materiaalkosten en eventuele reiskosten. Een lichtkoepel die gemaakt is van kunststof is het goedkoopste, de materiaalkosten zullen hier gemiddeld 750 euro bedragen. Voor een lichtkoepel van polycarbonaat ben je gemiddeld 800 euro kwijt en een glazen lichtkoepel kost gemiddeld 900 euro.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het vervangen van een lichtkoepel of zou je graag nog meer informatie willen? Neem dan contact met ons op. Klusnetwerk heeft vele vakmannen ter beschikking staan verspreid over het gehele land om jou te helpen. De vakmannen van Klusnetwerk zullen de tijd voor jou nemen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.