Loodgieterswerk

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Breed netwerk aan loodgieters

Na de tweede wereldoorlog vestigden er veel loodgieters in Nederland om mee te helpen aan de wederopbouw. Loodgieters hebben een brede kennis en zijn voor veel verschillende klussen inzetbaar. Klusnetwerk heeft een breed netwerk aan loodgieters die je graag willen helpen. Loodgieters kunnen ingezet worden voor onder andere ontstoppingen, cv-service of loodgieterswerk op het gebied van dak onderhoud. Een loodgieter zal zorgvuldig aandacht aan de klus schenken, zodat je verzekerd bent van de minste risico.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Riool ontstoppen

Een loodgieter kan ingeschakeld worden wanneer een riool ontstopt moet worden. Het kan voorkomen dat je riolering verstopt raakt, meestal komt dit door het doorspoelen van verkeerde materialen of te veel gebruik maken van toiletpapier. Wanneer een loodgieter ingeschakeld wordt zal zeer snel het probleem verholpen worden. De technieken die een loodgieter tegenwoordig bezit zorgen voor de snelle oplossing.

Ook kan je er voor kiezen zelf aan de slag te gaan met het ontstoppen van een riool. In dit geval moet je erop letten dat je geen gebruik maakt van chemische ontstoppingsmiddelen. Chemische ontstoppingsmiddelen kunnen voor beschadigingen zorgen die vervolgens gerepareerd moeten worden. Daarnaast zijn chemische ontstoppingsmiddelen slecht voor het milieu.

CV-service

Het is van groot belang dat je verwarming installatie goed blijft functioneren. Het is dan ook verstandig regelmatig je CV ketel te onderhouden. De loodgieters van Klusnetwerk zijn zeer geschikt voor het onderhoud van de CV. Wanneer er iets mankeert aan de CV zal de loodgieter in staat zijn de eventuele reparatie of installatie uit te voeren. De loodgieters van Klusnetwerk zullen een hoge klanttevredenheid garanderen.

Afvoer verstopt?

Een verstopte gootsteen is erg vervelend. Een verstopte gootsteen moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. De loodgieters van Klusnetwerk vinden het erg belangrijk dat je weinig last hebt van een verstopte gootsteen en zullen dan ook proberen zo snel mogelijk de gootsteen te ontstoppen.

De meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer zijn vet en tandpastaresten, in de douche is vaak zeep of haar de boosdoener. Een loodgieter ervaart over het algemeen weinig problemen met het ontstoppen van een afvoer of gootsteen. Het is altijd beter om een verstopping te voorkomen. Door de afvoer regelmatig schoon te maken zal je voorkomen dat de afvoer verstopt raakt.

Wat zeggen onze klanten

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Ruben Voortman uit Tzum

In de keuken hebben wij een lichtkoepel de hele kleine waterdruppels doorlaat. We hebben voor alle zekerheid maar een dakdekker laten komen zodat hij kan beoordelen wat er…

- Rayan Ketting uit Loosdrecht

Wat vroegen onze klanten

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Tobias Michiels uit Grashoek

Ik wil graag door een timmerman een uniek hondenhok laten maken. Inclusief hondenbakken van hout en een mand. Wat gaat dit ongeveer kosten als ik dit wil uitbesteden aan een timmerman…

- Loek Scheer uit Zwartebroek

Kosten loodgieter

De loodgieters van Klusnetwerk komen je helpen tegen een scherpe prijs. De loodgieters van Klusnetwerk kosten over het algemeen €40 per uur. De kosten van projecten verschillen per werkzaamheid. De kosten worden samengesteld doormiddel van uren die de loodgieter nodig is en het materiaal wat hiervoor gebruikt moet worden. Voor het opsporen van een lekkage zijn de kosten gemiddeld €75. Het ontstoppen van de afvoer kost gemiddeld €90, reparatie aan de dakgoot of ontstopping van het riool kost gemiddeld €150.

Meer weten?

Ontvang je graag meer informatie? Stel jouw vragen via het contactformulier, deze vragen zullen uitgebreid beantwoord worden door een vakman. Ben je benieuwd wat jouw project gaat kosten? Vraag voor een indicatie van de kosten vrijblijvend een offerte aan. Klusnetwerk heeft een breed netwerk van loodgieters, de loodgieters van Klusnetwerk zitten door het gehele land, op deze manier is er altijd wel een loodgieter bij jou in de buurt.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.