Overkapping plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Ruim netwerk van vakmannen

Zit je graag in je tuin? In dat geval kan je het erg fijn vinden om een overkapping te hebben. Met een overkapping kan je comfortabel in je eigen tuin zitten zonder dat je rekening hoeft te houden met neerslag. Klusnetwerk heeft een ruim netwerk van vakmannen die overkappingen in jouw tuin of aan jouw huis kunnen plaatsen. Je kan vaak zelf bepalen hoe jouw overkapping eruit gaat zien en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Voordelen van een overkapping

Het hebben van een overkapping zorgt voor vele voordelen. Een overkapping in de tuin zorgt ervoor dat je het hele jaar door veel in de tuin kan zitten. In de zomer zal de overkapping namelijk een zonwerende functie hebben, waardoor je beter beschermd bent tegen warmte en Uv-stralingen.

Wanneer de zomer voorbij is en het meer gaat regenen, kan je bij een degelijke temperatuur nog steeds buiten zitten. De overkapping is vanzelfsprekend waterdicht en zal je beschermen tegen de regen. Je kunt ervoor kiezen om een heater onder de overkapping te installeren, bij kouder weer heb je dan nog steeds de mogelijkheid om comfortabel onder de overkapping te zitten.

Een overkapping zorgt ook voor gemak met tuinmeubelen. Tuinmeubelen kunnen eenvoudig onder de overkapping geplaatst worden en kunnen daar het hele jaar blijven staan. De overkapping beschermt de tuinmeubelen tegen het weer, door ervoor te zorgen dat ze droog blijven.

Soorten overkappingen

Wanneer je een overkapping wilt laten bouwen kan je kiezen uit een prefab overkapping of een maatwerk overkapping. Een prefab overkapping houdt in dat de overkapping al eerder is geproduceerd. Het in elkaar zetten van een prefab overkapping is eenvoudiger, aangezien de overkapping aankomt als een pakket. Een prefab overkapping is snel in elkaar gezet en kost minder dan een maatwerk overkapping. Een maatwerk overkapping kan je echter helemaal naar eigen wens maken.

Afmetingen

Wanneer je hebt besloten om een overkapping aan te schaffen, dan is het van belang dat je eerst de afmetingen en locatie van de overkapping bepaalt. Het is belangrijk dat je van tevoren kijkt hoe groot de overkapping moet zijn om jouw tuinmeubelen te laten passen. Voor het bepalen van de afmetingen is het ook van belang dat je bepaalt welke vorm jouw overkapping krijgt. De meeste overkappingen zijn vierhoekig, je kunt echter voor een andere vorm kiezen.

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via Klusnetwerk gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Joost Wijland uit Waterhuizen

Als alleenstaande moeder van drie kinderen kom ik altijd tijd tekort. Op Klusnetwerk vond ik de ideale tuinman, die tweewekelijks mijn tuin komt onderhouden. Ideaal! Zo heeft hij gelukkig…

- Kick Prinsen uit s-Gravenpolder

Wat vroegen onze klanten

In de badkamer willen we een aantal dingen laten doen. Nieuwe wandspiegel en plankjes plaatsen. Een toilet ophangen. En ook nog de douche wand (van glas) laten vervangen. Hiervoor ontvang ik…

- Tijn Verschuere uit Triemen

Zou u mij een prijsopgave willen sturen voor aanleggen van waterleidingen naar mijn nieuwe keuken. Hier wil ik namelijk een chromen wasbak hebben. Er zit iets meer dan een meter tussen…

- Maxim Mangel uit Heel

Vergunning

Bij het maken van een overkapping komt redelijk wat bouwwerk kijken. Voor het laten bouwen van een overkapping heb je in de meeste gemeentes geen vergunning nodig. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite.

Prijzen

Je vraagt je waarschijnlijk af wat het plaatsen van een overkapping je gaat kosten De prijs van een overkapping hangt vooral af van het materiaal wat gebruikt gaat worden en de afmetingen. Verder zit er ook prijsverschil in het type overkapping. Een prefab overkapping kost aanzienlijk minder dan een overkapping die op maatwerk is gebouwd. Gemiddeld zal een prefab overkapping tussen de €1.500 en €3.000 kosten. Een maatwerk overkapping zal tussen de €2.500 en €7.000 kosten. De prijsverschillen ontstaan door de gekozen afmetingen en materialen. Ook kunnen de prijzen oplopen door het toevoegen van extra’s zoals glas of elektriciteit.

Meer weten?

Wanneer je meer informatie over overkappingen wilt, dan kan je contact met ons opnemen. Je kunt jouw vraag stellen door het contactformulier in te vullen. De vakmannen van Klusnetwerk zullen jouw vragen graag beantwoorden. Wanneer je wilt weten wat een overkapping gaat kosten dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.