Dakkapel renoveren

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Renovatie van de dakkapel

Is jouw dakkapel al enkele jaren oud? Gaat jouw dakkapel er steeds slechter uitzien? Dan kan het wel eens tijd zijn voor een renovatie van de dakkapel. Door je dakkapel te renoveren zal de levensduur aanzienlijk verlengd worden. Aan de renovatie van een dakkapel hangt wel een redelijk prijskaartje, maar uiteindelijk zullen de voordelen van de kosten ruimschoots opwegen tegen de kosten. Wanneer jouw dak gerenoveerd wordt, zal het risico op een lekkage verkleind worden, zullen beschadigingen hersteld worden en de mogelijke onderdelen vervangen worden. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met het renoveren van jouw dakkapel.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Bouwmaterialen

Bij de renovatie van een dakkapel kunnen verschillende materialen gebruikt worden. Het meest voorkomende bouwmateriaal voor de renovatie van een dakkapel is kunststof. Een ander bouwmateriaal dat veel gebruikt wordt is hout.

Kunststof

Kunststof is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen, kunststof wordt tegenwoordig veel gebruikt in de bouw. Kunststof heeft als eigenschap dat het een erg lange levensduur heeft. Verder heeft kunststof vrijwel geen onderhoud nodig en is het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wanneer er echter beschadigingen komen in het kunststof, zijn deze erg lastig te repareren, daarom is een renovatie van een kunststof dakkapel ook veel lastiger.

Hout

Voor het materiaal van een dakkapel kan ook voor hout gekozen worden. Hout is duurder dan kunststof, maar zorgt voor een warme uitstraling en authentieke sfeer. Wanneer een dakkapel uit hout bestaat is een renovatie veel makkelijker. Hout blijft echter minder lang goed en moet dus vaker voorzien worden van noodzakelijk onderhoud.

Renoveren of vervangen

Het kan voorkomen dat het vervangen van een dakkapel een betere keuze is dan het te laten renoveren. Een renovatie blijft in de meeste gevallen de meest verstandige keuze maar de beste keuze verschilt per dakkapel. Wanneer de dakkapel in een erg slechte staat verkeert kan je goedkoper uit zijn om de dakkapel te vervangen. Meestal moet een dakkapel vervangen worden wanneer lekkage ontstaat wegens slijtage van het materiaal.

Prefab

Een dakkapel kan je ook prefab laten plaatsen. De dakkapel wordt dan in de fabriek al grotendeels in elkaar gezet, waardoor er nog maar weinig hoeft te gebeuren op locatie. Een groot voordeel van een prefab dakkapel is dat het goedkoper is als het gaat om de materiaal- en arbeidskosten.

Wat zeggen onze klanten

We keken door het keukenraam altijd uit op een kaal stuk grond aan de zijkant van de woning. We wilden hier steeds iets mee gaan doen, maar het kwam er maar niet van. Totdat een kennis…

- Melle Mater uit Hieslum

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Berend Kronenberg uit Tonden

Wat vroegen onze klanten

Graag laten we een grote boom weg halen die in onze voortuin staat. De wortels vernielen langzaam aan de gehele bestrating. De diameter van de boom is ongeveer 45 cm. Dus dit kan ik...

- Jim Appelman uit Ulicoten

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Jordy Aarts uit s-Hertogenbosch

Kosten

Aan de hand van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en welke materialen hiervoor benodigd zijn, wordt de prijs bepaalt. De kosten van de renovatie van een dakkapel liggen uiteen. De kosten van een renovatie van een dakkapel kunnen uiteenlopen van €500 tot €5000 euro. Ben je benieuwd wat jouw renovatie moet gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Klusnetwerk.

Meer weten?

Wanneer je meer informatie wilt krijgen over de renovatie van een dakkapel, dan kan je contact opnemen met Klusnetwerk. De vakmannen van Klusnetwerk staan klaar om je extra informatie te geven of vragen te beantwoorden. De vakmannen van Klusnetwerk beschikken over zeer veel kennis en ervaring, op deze manier kunnen ze jou gegarandeerd succesvol helpen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.