Sanitair plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Badkamer verbouwen of vervangen

Wil je je badkamer helemaal laten verbouwen of slechts enkele badkamermeubels vervangen? Daar kunnen wij van Klusnetwerk jou bij helpen! Wij hebben een netwerk met de beste klusjesmannen en bieden altijd een scherpe prijs. Zo betaal je nooit te veel. Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Jij bepaalt of we samen in zee gaan. Bij het plaatsen van sanitair komen meerdere zaken kijken. Zo hangt het af van de grootte van het huishouden, maar ook van het aantal vierkante meters van jouw badkamer. Ook de keuze tussen basis of luxe badmeubels kan de kosten opvoeren.

Badkamer

Het vervangen van sanitair is een grote klus, dat bijna altijd uitbesteed wordt aan klusbedrijven. Zij beschikken over de kennis en vaardigheden om de klus zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Er kunnen veel verschillende keuzes gemaakt worden voor de inrichting van een badkamer. De een doucht liever in bad, de ander kiest liever voor een inloopdouche. Ook hangt de grootte van het huishouden er bijvoorbeeld vanaf of je de keuze maakt voor een enkele of dubbele wasbak. Er wordt samen met jou gekeken naar je wensen. Onze experts voeren vervolgens de klus uit met jouw goedkeuring.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Douche of bad?

De keuze voor een douche of een bad hangt niet alleen af van de persoonlijke voorkeur, maar ook van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Afhankelijk daarvan kiest men voor een douche, bad, beide of een combinatie ervan. Er moet goed worden nagedacht over de plaats van deze badmeubels, omdat ze de meeste ruimte innemen.

In kleinere badkamers is de keuze van een combinatie van bad en douche vaak de juiste keuze. Bij een ruimere badkamer kan er gekozen worden voor zowel een douche als een bad. Het is natuurlijk wel duurder om voor beide te kiezen.

Wastafel

Ook bij het maken van je keuze voor een wastafel heb je veel opties. Er zijn veel verschillende materialen van wastafels beschikbaar. Ook de vorm en kleur kunnen vrijwel alles omvatten, maar meestal wordt er voor een witte wasbak gekozen. Ligt jouw voorkeur bij een ronde, vierkante of misschien wel een hele andere vorm wastafel?

Ook de hoeveelheid opbergruimte speelt een rol bij het uitkiezen van een wasbak. Bovendien zijn er veel verschillende soorten kranen. Deze zijn tegenwoordig makkelijk op warm en koud te zetten. Ook worden (mat) zwarte kranen steeds hipper.

Het bouwplan

Wanneer je eruit bent welke badkamermeubels je wilt hebben in je nieuwe badkamer, maakt de vakman een ontwerp voor je. Samen met jou wordt er gekeken of dit het gewenste resultaat is. Maar wat als dit niet het geval is? Dan wordt er gewoon een nieuwe schets gemaakt. Ook word je eventueel op nieuwe ideeën gebracht door de verschillende mogelijkheden en schetsen.

Kosten sanitair

Sanitair is zeker niet goedkoop en daarom moet je goed nadenken over wat je wilt aanschaffen. De kosten van sanitair kunnen namelijk ook nog eens fors verschillen. Misschien is een sanitair outlet wel een goede optie voor jou! Hier worden goede kwaliteit spullen verkocht, tegen lage prijzen. Deze outlets zijn bijvoorbeeld te vinden in bouwmarkten. Het volgende geeft je een beeld van de kosten van sanitair:

  • Kraan: €150 - €450
  • Wastafel: €400 - €800
  • Toilet: €450 - €900
  • Douche: €600 - €1.900
  • Vloer: €800 - €1.800
  • Bad: €850 - €2.800
  • Overige materialen, zoals leidingen en elektriciteit: €150 - €350

Wat zeggen onze klanten

Door het grote aanbod aan klusjesmannen in onze regio hebben we ons eerst laten adviseren op basis van verschillende offertes. Dankzij Klusnetwerk zagen we in een oogopslag…

- Timo Voortman uit Philippine

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via Klusnetwerk gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Adam Jacobi uit Zuidvelde

Wat vroegen onze klanten

Ik kom graag in contact met een tuinman die bij mijn nieuwe huis grasmatten kan leggen. De tuin is ongeveer 20 meter breed. Daarnaast is de voortuin ook nodig toe aan een onderhoudsbeurt, wat…

- Samuel Kriens uit Mantgum

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Giel Manne uit Bemelen

Voor bij mijn oma ben ik opzoek naar een hovenier die regelmatig onderhoud kan plegen rondom de woning. Het gaat om grasmaaien, de haag snoeien, onkruid verwijderen, en tot slot het...

- Simon Kas uit Westerhoven

Vakmannen

Experts kunnen je helpen bij het verbouwen of renoveren van jouw badkamer. Klussen als tegels zetten en vloerverwarming aanleggen vereisen namelijk enige hoeveelheid van kennis. Nadat je gratis een offerte aanvraagt bij ons op Klusnetwerk.nl, kan er samen met jou gekeken worden naar de uitvoering van de klus.

De beste klusjesmannen uit jouw regio worden ingeschakeld voor het plaatsen van sanitair. Bovendien zijn onze offertes scherp geprijsd, wat ervoor zorgt dat je tot wel 35% op kosten bespaard.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.