Scheidingswand plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Groot netwerk aan vakmannen

Heb je een grote ruimte die opgedeeld moet worden in kleinere ruimtes? Dan is het een goed plan om een scheidingswand te gaan plaatsen, je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te maken. Wanneer je echter weinig tijd hebt of niet erg handig bent, dan kan je deze klus beter overlaten aan Klusnetwerk. Klusnetwerk heeft een groot aantal vakmannen in haar netwerk door het gehele land. Er zal altijd wel een vakman bij jou in de buurt zitten om voor jou een scheidingswand te maken.

De laatste jaren zijn scheidingswanden steeds moderner geworden. Tegenwoordig moet een scheidingswand stijlvol, isolerend, klimaatvriendelijk, duurzaam en flexibel zijn. Klusnetwerk maakt scheidingswanden die aan deze eisen voldoen. Wanneer je nog meer eisen hebt aan een scheidingswand, dan kan je gerust contact opnemen met Klusnetwerk. Wij zullen je dan helpen met het vervullen van de eisen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Verschillende soorten materialen

Voor het maken van een scheidingswand heb je de keuze uit verschillende soorten materialen;

Hout

Je kunt ervoor kiezen om een houten scheidingswand te laten plaatsen. Een houten scheidingswand zorgt voor een warme een sfeervolle uitstraling. Wanneer je een houten scheidingswand wilt, kan je kiezen van welk soort hout de scheidingswand wordt gemaakt. Voorbeelden van soorten hout waaruit gekozen kan worden zijn massief hout, fineer MDF of gerecycled hout. Het voordeel van een houten scheidingswand is dat het geluiddempend is en privacy biedt.

Aluminium

Een scheidingswand van aluminium is ook een optie. Wanneer je een scheidingswand van aluminium neemt, kies je voor duurzaam materiaal. Verder is de flexibiliteit van aluminium erg handig bij het installeren, demonteren en verplaatsen, wanneer dit nodig is.

Glazen

Glazen scheidingswanden laten veel licht door en bestaan in vele soorten constructies. Een glazen scheidingswand is eenvoudig te installeren en kan aangepast worden naar eigen wens. Wanneer je een scheidingswand van glas hebt, maar ook waarde hecht aan privacy, dan kan je een licht dempende folie laten aanbrengen.

Locatie scheidingswand

Slaapkamer

In de meeste gevallen wordt een scheidingswand geplaatst in een slaapkamer. De slaapkamer kan op deze manier in twee delen gemaakt worden. De scheidingswand maakt dan meestal onderscheid tussen een slaapruimte en een andere ruimte waarin geleefd kan worden.

Badkamer

Een andere plek waar vaak een scheidingswand geplaatst wordt is de badkamer, bij het laten plaatsen van een scheidingswand in de badkamer moet rekening gehouden worden met vocht. Het materiaal dat gebruikt wordt moet tegen vocht bestendig zijn, op deze manier kan houtrot worden voorkomen.

Wat zeggen onze klanten

Door het grote aanbod aan klusjesmannen in onze regio hebben we ons eerst laten adviseren op basis van verschillende offertes. Dankzij Klusnetwerk zagen we in een oogopslag…

- Mike Meis uit Franeker

Een goed werkende maar vooral veilige CV vind ik erg belangrijk. Daarom laat ik hem goed onderhouden door een loodgieter die ik via Klusnetwerk heb gevonden. Ik weet nu…

- Yannick Lankle uit Overloon

Wat vroegen onze klanten

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Tijn Matthews uit Diepenheim

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Loek Melet uit Voorschoten

Scheidingswand zelf bouwen?

Je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te gaan bouwen. Het is dan belangrijk dat je goed nadenkt over het materiaal dat gebruikt wordt. Het meest geschikte materiaal voor een scheidingswand is gips of hout. Als je zelf een scheidingswand wil bouwen, heb je wel enige kennis of handigheid nodig. Zo zal je rekening moeten houden met geluidswering en elektriciteit.

Kosten van een scheidingswand

De prijs van een scheidingswand hangt voornamelijk af van de afmetingen van de wand en het soort materiaal wat hiervoor gebruikt moet worden. Gemiddeld kost een scheidingswand van hout, steenwol en gips ongeveer € 700,-. Wanneer je graag een beeld van de prijs wilt ontvangen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Meer weten over het laten plaatsen van een scheidingswand? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met jouw project en zullen je inspiratie of tips geven mocht je zelf aan de gang gaan met het plaatsen van een scheidingswand.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.