Scheidingswand plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Groot netwerk aan vakmannen

Heb je een grote ruimte die opgedeeld moet worden in kleinere ruimtes? Dan is het een goed plan om een scheidingswand te gaan plaatsen, je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te maken. Wanneer je echter weinig tijd hebt of niet erg handig bent, dan kan je deze klus beter overlaten aan Klusnetwerk. Klusnetwerk heeft een groot aantal vakmannen in haar netwerk door het gehele land. Er zal altijd wel een vakman bij jou in de buurt zitten om voor jou een scheidingswand te maken.

De laatste jaren zijn scheidingswanden steeds moderner geworden. Tegenwoordig moet een scheidingswand stijlvol, isolerend, klimaatvriendelijk, duurzaam en flexibel zijn. Klusnetwerk maakt scheidingswanden die aan deze eisen voldoen. Wanneer je nog meer eisen hebt aan een scheidingswand, dan kan je gerust contact opnemen met Klusnetwerk. Wij zullen je dan helpen met het vervullen van de eisen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Verschillende soorten materialen

Voor het maken van een scheidingswand heb je de keuze uit verschillende soorten materialen;

Hout

Je kunt ervoor kiezen om een houten scheidingswand te laten plaatsen. Een houten scheidingswand zorgt voor een warme een sfeervolle uitstraling. Wanneer je een houten scheidingswand wilt, kan je kiezen van welk soort hout de scheidingswand wordt gemaakt. Voorbeelden van soorten hout waaruit gekozen kan worden zijn massief hout, fineer MDF of gerecycled hout. Het voordeel van een houten scheidingswand is dat het geluiddempend is en privacy biedt.

Aluminium

Een scheidingswand van aluminium is ook een optie. Wanneer je een scheidingswand van aluminium neemt, kies je voor duurzaam materiaal. Verder is de flexibiliteit van aluminium erg handig bij het installeren, demonteren en verplaatsen, wanneer dit nodig is.

Glazen

Glazen scheidingswanden laten veel licht door en bestaan in vele soorten constructies. Een glazen scheidingswand is eenvoudig te installeren en kan aangepast worden naar eigen wens. Wanneer je een scheidingswand van glas hebt, maar ook waarde hecht aan privacy, dan kan je een licht dempende folie laten aanbrengen.

Locatie scheidingswand

Slaapkamer

In de meeste gevallen wordt een scheidingswand geplaatst in een slaapkamer. De slaapkamer kan op deze manier in twee delen gemaakt worden. De scheidingswand maakt dan meestal onderscheid tussen een slaapruimte en een andere ruimte waarin geleefd kan worden.

Badkamer

Een andere plek waar vaak een scheidingswand geplaatst wordt is de badkamer, bij het laten plaatsen van een scheidingswand in de badkamer moet rekening gehouden worden met vocht. Het materiaal dat gebruikt wordt moet tegen vocht bestendig zijn, op deze manier kan houtrot worden voorkomen.

Wat zeggen onze klanten

Een goed werkende maar vooral veilige CV vind ik erg belangrijk. Daarom laat ik hem goed onderhouden door een loodgieter die ik via Klusnetwerk heb gevonden. Ik weet nu…

- Milan Bartels uit Blokzijl

Ik kan het echt aanraden om een klusjesman in te huren. Bij het plaatselijke installatiebedrijf konden ze niet gauw iemand sturen om de storing van mijn cv-ketel te verhelpen…

- Jules Dirven uit Lauwersoog

Wat vroegen onze klanten

Helaas hebben we lekkage geconstateerd in de badkamer. De douche blijft aldoor lekken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren van dit probleem. Met vriendelijke groet…

- Dylano Huisman uit Overslag

Kan ik op een hellend dak ook kunststof bedekking laten leggen? Het gaat hierom ongeveer 8 vierkante meter en er zit een raam in verwerkt. Zo ja, dan ontvang ik hiervoor graag een prijs met…

- Luca Middelkoop uit Spijk GR

Scheidingswand zelf bouwen?

Je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te gaan bouwen. Het is dan belangrijk dat je goed nadenkt over het materiaal dat gebruikt wordt. Het meest geschikte materiaal voor een scheidingswand is gips of hout. Als je zelf een scheidingswand wil bouwen, heb je wel enige kennis of handigheid nodig. Zo zal je rekening moeten houden met geluidswering en elektriciteit.

Kosten van een scheidingswand

De prijs van een scheidingswand hangt voornamelijk af van de afmetingen van de wand en het soort materiaal wat hiervoor gebruikt moet worden. Gemiddeld kost een scheidingswand van hout, steenwol en gips ongeveer € 700,-. Wanneer je graag een beeld van de prijs wilt ontvangen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Meer weten over het laten plaatsen van een scheidingswand? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met jouw project en zullen je inspiratie of tips geven mocht je zelf aan de gang gaan met het plaatsen van een scheidingswand.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.