Scheidingswand plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Groot netwerk aan vakmannen

Heb je een grote ruimte die opgedeeld moet worden in kleinere ruimtes? Dan is het een goed plan om een scheidingswand te gaan plaatsen, je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te maken. Wanneer je echter weinig tijd hebt of niet erg handig bent, dan kan je deze klus beter overlaten aan Klusnetwerk. Klusnetwerk heeft een groot aantal vakmannen in haar netwerk door het gehele land. Er zal altijd wel een vakman bij jou in de buurt zitten om voor jou een scheidingswand te maken.

De laatste jaren zijn scheidingswanden steeds moderner geworden. Tegenwoordig moet een scheidingswand stijlvol, isolerend, klimaatvriendelijk, duurzaam en flexibel zijn. Klusnetwerk maakt scheidingswanden die aan deze eisen voldoen. Wanneer je nog meer eisen hebt aan een scheidingswand, dan kan je gerust contact opnemen met Klusnetwerk. Wij zullen je dan helpen met het vervullen van de eisen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Verschillende soorten materialen

Voor het maken van een scheidingswand heb je de keuze uit verschillende soorten materialen;

Hout

Je kunt ervoor kiezen om een houten scheidingswand te laten plaatsen. Een houten scheidingswand zorgt voor een warme een sfeervolle uitstraling. Wanneer je een houten scheidingswand wilt, kan je kiezen van welk soort hout de scheidingswand wordt gemaakt. Voorbeelden van soorten hout waaruit gekozen kan worden zijn massief hout, fineer MDF of gerecycled hout. Het voordeel van een houten scheidingswand is dat het geluiddempend is en privacy biedt.

Aluminium

Een scheidingswand van aluminium is ook een optie. Wanneer je een scheidingswand van aluminium neemt, kies je voor duurzaam materiaal. Verder is de flexibiliteit van aluminium erg handig bij het installeren, demonteren en verplaatsen, wanneer dit nodig is.

Glazen

Glazen scheidingswanden laten veel licht door en bestaan in vele soorten constructies. Een glazen scheidingswand is eenvoudig te installeren en kan aangepast worden naar eigen wens. Wanneer je een scheidingswand van glas hebt, maar ook waarde hecht aan privacy, dan kan je een licht dempende folie laten aanbrengen.

Locatie scheidingswand

Slaapkamer

In de meeste gevallen wordt een scheidingswand geplaatst in een slaapkamer. De slaapkamer kan op deze manier in twee delen gemaakt worden. De scheidingswand maakt dan meestal onderscheid tussen een slaapruimte en een andere ruimte waarin geleefd kan worden.

Badkamer

Een andere plek waar vaak een scheidingswand geplaatst wordt is de badkamer, bij het laten plaatsen van een scheidingswand in de badkamer moet rekening gehouden worden met vocht. Het materiaal dat gebruikt wordt moet tegen vocht bestendig zijn, op deze manier kan houtrot worden voorkomen.

Wat zeggen onze klanten

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Daniel Hoedemakers uit Lauwerzijl

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via Klusnetwerk gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Pieter Hoelen uit Harkema

Wat vroegen onze klanten

Ik zoek een elektricien, er komt een nieuwe keuken in. Hiervoor moeten de stopcontacten op een andere plaats komen. Dit kan beter gedaan worden door een vakman. Graag een prijsopgave voor …

- Abel Strijker uit Waverveen

Voor bij mijn oma ben ik opzoek naar een hovenier die regelmatig onderhoud kan plegen rondom de woning. Het gaat om grasmaaien, de haag snoeien, onkruid verwijderen, en tot slot het...

- Douwe Wijland uit Langenboom

Scheidingswand zelf bouwen?

Je kunt ervoor kiezen zelf een scheidingswand te gaan bouwen. Het is dan belangrijk dat je goed nadenkt over het materiaal dat gebruikt wordt. Het meest geschikte materiaal voor een scheidingswand is gips of hout. Als je zelf een scheidingswand wil bouwen, heb je wel enige kennis of handigheid nodig. Zo zal je rekening moeten houden met geluidswering en elektriciteit.

Kosten van een scheidingswand

De prijs van een scheidingswand hangt voornamelijk af van de afmetingen van de wand en het soort materiaal wat hiervoor gebruikt moet worden. Gemiddeld kost een scheidingswand van hout, steenwol en gips ongeveer € 700,-. Wanneer je graag een beeld van de prijs wilt ontvangen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Meer weten over het laten plaatsen van een scheidingswand? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met jouw project en zullen je inspiratie of tips geven mocht je zelf aan de gang gaan met het plaatsen van een scheidingswand.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.