Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Binnenshuis en buitenshuis

Zowel binnen als buiten moet er om de zoveel tijd geverfd worden, ongeveer om de vijf jaar tijd. Je wil namelijk koste wat het kost achterstallig onderhoud voorkomen. Het kiezen van een goede verfsoort is erg belangrijk. Hoe beter de verf, hoe minder onderhoud er namelijk nodig is. De meeste mensen kiezen ervoor om schilderwerk binnenshuis zelf uit te voeren. Denk hierbij aan het verven van muren, plinten of kozijnen. Voor deze klussen heb je soms wel een ladder nodig, maar niet een complete stellage, zoals voor het verven van de buitenkant van je huis. Men huurt hiervoor dan ook vaak een schildersbedrijf in. Vraag gratis een offerte aan via Klusnetwerk en vergelijk schilderbedrijven bij jou in de buurt!

Onderhoud

Schilderen zorgt ervoor dat de staat van je huis niet al te snel achteruit gaat. Het beschermt je huis dus als het ware. Bovendien ziet het er ook nog een mooi en verzorgd uit. Wij raden je aan om eens in de twee jaar vuile onderdelen af te nemen met schoonmaakmiddel. Hierdoor blijft de verf nog langer en beter zitten.

Als er iets kapot is of het weer eens tijd is voor een verfbeurt, kunnen schilderbedrijven je daar uitstekend bij helpen. Bij Klusnetwerk zijn de beste schilders uit je omgeving aangesloten bij ons netwerk van klusjesmannen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Prijs

De kosten van schilderen worden berekend in prijs per geverfde meter. Hoe meer meters de schilder schildert, hoe hoger de kosten. Maar ook de materiaalkosten, bereikbaarheid van het oppervlak, de voorrijkosten en mogelijke extra onderhoudskosten maken deel uit van de totale kosten.

De meterprijs is altijd van tevoren bekend, zo heb je ook de mogelijkheid deze te vergelijken met andere schildersbedrijven. Maar let op dat je niet vergeet dat kwaliteit ook van belang is.

Ook is het mogelijk dat een schilder gewoon een uurtarief vraagt. Het gemiddelde tarieven zijn:

  • Tarief per vierkante meter: €8 tot €20 per vierkante meter
  • Uurtarief: €25 - €40 per uur

De kosten voor het schilderen van bepaalde oppervlaktes bedragen:

  • Dakkapel: €300 tot €600
  • Kozijnen: €300 tot €1.200
  • Deuren: €200 tot €1.400
  • Trap: €200 tot €500
  • Muren: €200 tot €1.400

De winter

Een winterschilder heeft lagere kosten dan een schilder die in de zomer langskomt. Een schilder die verft in de maanden november, december, januari en februari wordt gezien als een winterschilder. Je ontvangt een dergelijke korting dat een verlaging van het Btw-tarief bedraagt. Bovendien heb je als je voor een winterschilder kiest geen last van een schilder die overal in de weg loopt midden in je tuin.

Verschil binnen- en buitenschilderwerk

Buiten schilderen is vaker nodig dan binnen schilderen. Dit heeft te maken met de weersomstandigheden die de buitenkant van je huis te trotseren heeft. Buiten schilderen is daarom ongeveer eens in de 5 jaar nodig, terwijl dit binnen zo’n 7 jaar bedraagt.

Bij de taken van een buitenschilder kan je denken aan het verven van kozijnen, deuren, gevels, dakgoten, schuttingen en een schuur. Een binnenschilder is juist bezig met het schilderen van onder andere muren, plafonds, trappen, deuren en kozijnen.

Onze schilders

Heb je een schilder nodig die het nodige onderhoud voor je komt uitvoeren? En ben je benieuwd naar het meter- of uurtarief? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op Klusnetwerk.nl en ontdek de beste schilders in jouw regio. Je kunt tarieven vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat zeggen onze klanten

Na de storm van laatst opeens schade in de goten van het dak. Het duurde wat langer dan ik had gehoopt, maar uiteindelijk heeft de loodgieter het dak grondig nagekeken. Er bleek…" 

- Casper Scharroo uit Tienray

We keken door het keukenraam altijd uit op een kaal stuk grond aan de zijkant van de woning. We wilden hier steeds iets mee gaan doen, maar het kwam er maar niet van. Totdat een kennis…

- Cas Ouwerkerk uit Hoedekenskerke

Wat vroegen onze klanten

De hoofdschakelaar in de meterkast slaat er steeds uit. Ik heb hem al meerdere keren teruggezet, schakelt gelijk weer om.. Hoe dit kan? Geen idee.. daar schakel ik graag een elektricien voor in…

- Sam Kleibrink uit Engelum

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Wout Heyne uit Eppenhuizen

Ik zoek een elektricien, er komt een nieuwe keuken in. Hiervoor moeten de stopcontacten op een andere plaats komen. Dit kan beter gedaan worden door een vakman. Graag een prijsopgave voor …

- Laurens Veenendaal uit Geesbrug

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.