Schutting plaatsen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Hoge kwaliteit schuttingen

Wil je uit de wind zitten of heb je behoefte aan meer privacy? Een schutting neerzeten kan dan een verstandige keuze zijn. Je kan ervoor kiezen om zelf een schutting te gaan plaatsen, dit kan echter een zware klus zijn en zal veel tijd kosten. Een andere optie is de schutting te laten plaatsen, Klusnetwerk neemt deze last graag van je over en zal met vakmannen zorgen dat er een schutting wordt geplaatst van hoge kwaliteit.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Soorten schuttingen

Er zijn veel verschillende soorten schuttingen waar je uit kan kiezen. De meeste schuttingen zullen voornamelijk bestaan uit hout. Het is echter ook mogelijk een schutting te nemen die deels of geheel uit beton bestaat. Andere soorten schuttingen zijn lamel/shutter schuttingen, trellis schuttingen en composiet schuttingen.

Zelf een schutting plaatsen

Je kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan met de bouw van een schutting. Wanneer je voldoende vrije tijd hebt en vrij handig bent, kan dit veel geld schelen. Het plaatsen van een schutting is erg intensief en het is dan ook erg handig dit te doen met meerdere mensen.

Voordat je bezig gaat met de bouw van de schutting moet je weten hoeveel bouwmateriaal je nodig hebt. Dit doe je met behulp van berekeningen en metingen, zodat je weet hoeveel hout en palen je nodig hebt. Naast materiaal moet je ook de beschikking hebben over het juiste gereedschap. Noodzakelijke gereedschappen zijn; een waterpas, een schep, een grondboor, een hamer en een stuk touw. Daarnaast is het belangrijk om te beschikken over een boor en bevestigingsmaterialen.

Wanneer de voorbereidingen getroffen zijn wat betreft het materiaal en gereedschap kan je in de tuin aan de slag gaan. Voor het plaatsen van een schutting in een rechte lijn is het van belang dat je een touw spant tussen het beginpunt en eindpunt. Voor de palen zal een gat van 50 tot 80 centimeter geboord moeten worden, de zijden van de paal moet waterpas zijn wanneer de paal in het gat geplaatst wordt.

Wanneer alle palen geplaatst zijn, kan je de planken monteren. Zorg dat de planken recht en net iets boven de grond geplaatst worden. De planken moeten goed vastgeschroefd worden en de ruimte tussen de planken moeten gelijk blijven. Wanneer alle planken geplaatst zijn, kan je de schutting nog verder afwerken, zoals de uitstekende stukken paal afzagen.

Kosten schutting

Voordat je begint met het laten plaatsen van een schutting is het van belang dat het duidelijk is wat de schutting moet gaan kosten. Voor het berekenen van de kosten moet rekening gehouden worden met materiaalkosten van het schuttinghout, planken, bevestigingsmaterialen en natuurlijk de keuze om de klus wel of niet te laten uitbesteden. Verder hangt de prijs af van de lengte en hoogte van de schutting.

Meer weten?

Zou je graag meer willen weten over het plaatsen van een schutting? Dit kan, neem gerust contact op met Klusnetwerk. Klusnetwerk heeft zeer ervaren en deskundige vakmannen die je graag komen helpen.

Wat zeggen onze klanten

Onder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

- Sepp Mijsberg uit Vorstenbosch

Wij hadden een hele stapel klusjes liggen bij ons thuis waar we maar niet aan toe kwamen. Nooit kwam het bij ons op om een timmerman in te huren. We zijn blij dat we het toch gedaan...

- Bart Kalman uit Rhenen

Wat vroegen onze klanten

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Sem Weijters uit Well GD

Voor mijn kinderen wil ik graag een boomhut laten bouwen door een professionele timmerman zodat ik weet dat het veilig genoeg is. Graag hoor ik wat de verschillende opties zijn en daarbij de…

- Jurre Eckhardt uit Zelhem

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.