Sloopwerkzaamheden

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Voor alle sloopwerkzaamheden

Wil je een ruimte opnieuw indelen of verbouwen? Dan kan het zo zijn dat er sloopwerk aan te pas moet komen. Slopen kan erg eenvoudig zijn, toch zijn er een aantal zaken waar goed op gelet moet worden. Zo zal er op gelet moeten worden dat waterleidingen niet beschadigd raken of dat essentiële sterkhouders van de constructie niet worden gesloopt. Wij van Klusnetwerk helpen je graag bij jouw sloopwerkzaamheden, wanneer je wil dat dit door professionals gedaan wordt.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Verschillende sloopwerk klussen

Om een professional op het gebied van sloopwerken te zijn moet men over veel vaardigheden beschikken, omdat de verschillende sloopwerk klussen ver uit elkaar kunnen liggen.

Badkamer

Bij het slopen van een badkamer moet er vooral gelet worden op de waterleidingen. Wanneer de waterleiding tijdens het slopen beschadigd of gesloopt wordt, kan dit leiden tot wateroverlast in de badkamer en huis. Voor de veiligheid bij het slopen van een badkamer is het belangrijk dat er gezorgd wordt dat de elektriciteit uitgeschakeld is. Wanneer je geen vertrouwen hebt in je eigen sloopkunsten, kan het verstandig zijn dat je de slopers van Klusnetwerk inschakelt.

Keuken

Wanneer je de keuken wilt slopen is het ook belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de waterleidingen. Daarnaast is het ook van belang dat je rekening houdt met gasleidingen of andere leidingen. Het is van belang dat je van tevoren goed op de hoogte bent van de zaken waar rekening gehouden mee moet worden. Verder doe je er goed aan om je keukenvoorzieningen te demonteren voordat je begint aan de sloopwerken. Voor hulp bij het slopen van je keuken kan je contact opnemen met Klusnetwerk.

Naast sloopwerken aan de badkamer en keuken doet Klusnetwerk ook aan slopen met betrekking tot:

  • Asbest verwijderen
  • Graafwerkzaamheden
  • Draagmuur verwijderen
  • Tuinaarde afvoeren
  • Vloeren verwijderen

Wat zeggen onze klanten

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Finn Feenstra uit Berkel-Enschot

Hoe fijn is het dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoud werkzaamheden uit te voeren. Zelf woon ik op drie uren afstand, waardoor dit voor mij…

- Seth Voortman uit Merselo

Wat vroegen onze klanten

Ik wil graag een hovenier/tuinman inhuren die mij kan helpen met het snoeien van de grote haag die naast het huis staat. Een stuk van de haag staat over de schutting waardoor de buren geregeld…

- Jay Huijs uit Santpoort-Zuid

Helaas hebben we lekkage geconstateerd in de badkamer. De douche blijft aldoor lekken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren van dit probleem. Met vriendelijke groet…

- Alexander Zwart uit Jorwert

Asbest verwijderen

Het verwijderen van asbest is een klus die je beter kunt overlaten aan professionals. De professionals weten goed hoe asbest veilig uit jouw huis kan worden verwijderd. Wanneer je besluit zelf aan de slag te gaan met het verwijderen van asbest, dan is het van belang dat je vooraf goed onderzoek doet en beschermende kleding draagt.

Graafwerkzaamheden

Graafwerkzaamheden kunnen gedaan worden bij de verbouwing of wanneer je bij je leidingen wilt komen. Vaak heb je een vergunning nodig bij graafwerkzaamheden. Klusnetwerk informeert je graag over jouw graafwerkzaamheden en voert deze graafwerkzaamheden graag voor je uit.

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur is een belangrijke muur in je huis of pand. Wanneer een draagmuur slecht wordt verwijderd, kan het pand of huis instorten. Het is daarom niet verstandig hier zelf mee aan de slag te gaan, zonder hulp van een professional te hebben ingeschakeld.

Tuinaarde afvoeren

Wil je jouw tuin vernieuwen? Dan zal je waarschijnlijk je tuinaarde moeten aan- of afvoeren. Het af- of aanvoeren van tuinaarde is een eenvoudige klus maar kan veel tijd en moeite kosten. Bij Klusnetwerk kan je deze werkzaamheden uitbesteden, zodat je snel verder kan met het vernieuwen van de tuin.

Wanneer mag ik zelf slopen?

Voor veel sloopwerken heb je een vergunning nodig. Je hebt geen vergunning nodig wanneer het totale sloopafval minder dan 10m3 is en asbest niet aanwezig is. Bij sloopwerken aan de gevel zal je moeten beschikken over een vergunning voor een gevelwijziging. Ook bij het slopen van een constructieve wand is een vergunning voor constructieve wijziging verplicht.

Meer weten?

Wil je meer weten over sloopwerken? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. De professionals van Klusnetwerk zullen uitzoeken wat de mogelijkheden zijn en aan welke eisen je moet voldoen voordat je kunt beginnen met het starten van jouw sloopwerkzaamheden.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.