Stopcontact aansluiten

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Extra stopcontacten aanleggen

Wanneer steeds meer apparaten en machines in huis stroom nodig hebben, kan een extra stopcontact goed van pas komen. Het kan erg vervelend zijn wanneer er in een huis onvoldoende stopcontacten zijn. Het aanleggen van een extra stopcontact is mogelijk, en de vakmannen van Klusnetwerk helpen je hier graag mee. Wanneer je geen verstand van elektriciteit hebt, is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Dit voorkomt eventueel gevaar en fouten bij de aansluiting.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Soorten stopcontacten

Voordat je een stopcontact laat aansluiten moet je bepalen welk soort stopcontact je wil. Er zijn verschillende soorten stopcontacten, hiervoor moet een keuze gemaakt worden tussen geaard of  niet geaard, in of uit de muur en met een eventuele usb aansluiting. Meestal worden geaarde stopcontacten gekozen, deze zijn zelfs verplicht in de keuken of badkamer.

Stopcontact met schakelaar

Je kunt er ook voor kiezen om een stopcontact te nemen met schakelaar. De schakelaar kan bijvoorbeeld dienen voor licht of waarmee het contact aan en uit wordt gezet. Met behulp van een schakelaar is het beter mogelijk om de elektriciteit te beheren.

Internet via stopcontact

Tegenwoordig kan er ook gekozen worden voor een schakelaar met internetverbinding. Een powerline adapter is hiervoor benodigd, deze moet in het stopcontact gestopt worden, waarna internetverbinding gemaakt wordt. In principe is dit een normaal stopcontact waar een adapter in wordt gedaan.

Extra groepen

Wanneer steeds meer apparaten stroom nodig hebben en er te weinig stopcontacten zijn, zijn er meer stopcontacten nodig. Wanneer er meer stopcontacten worden aangelegd, moet er rekening gehouden worden met het maximale aantal elektra wat op één groep wordt aangesloten.

Als er te veel apparaten op één groep zitten, raakt deze overbelast, wat kan leiden tot kortsluiting. Wanneer je een elektricien langs laat komen kan de elektricien kijken of je eventueel een extra groep moet aanleggen.

Wat zeggen onze klanten

We keken door het keukenraam altijd uit op een kaal stuk grond aan de zijkant van de woning. We wilden hier steeds iets mee gaan doen, maar het kwam er maar niet van. Totdat een kennis…

- Kevin Wouters uit Nederhemert

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via Klusnetwerk gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Kick Joosten uit Houwerzijl

Wat vroegen onze klanten

Wat zou het kosten als ik een elektricien in wil schakelen? We willen van de zolder een extra slaapkamer maken maar hier zitten geen stopcontacten. Dit laten we graag plaatsen. Graag …

- Loek Hekker uit Nijeholtpade

Stopcontact in de badkamer

In de badkamer gelden strenge regels wat betreft het aanleggen van stopcontacten. Stroom en elektriciteit kunnen namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen als deze met vocht in aanraking komen. Het is belangrijk dat je je goed laat informeren wanneer je aan de slag gaat met stopcontacten in de badkamer. Er zal goed nagedacht moeten worden over de plek van het stopcontact, en over een eventuele schakelaar. Wanneer je hier zelf niet uitkomt of weinig kennis van hebt, is het belangrijk dat je een elektricien raadpleegt.

Stopcontact in de tuin

Als je vaak in de tuin zit, kan het fijn zijn als hier ook een stopcontact in de buurt kan zijn. Wanneer je elektriciteit in de tuin wil aanleggen is het verstandig om gebruik te maken van een elektricien. De elektricien zal een stopcontact aansluiten met of zonder schakelaar. De elektricien zal de elektriciteit aanleggen tegen lage kosten en stelt veiligheid voorop.

Meer weten?

Wanneer je graag meer informatie wil over de installatie van een extra stopcontact, neem dan gerust contact met Klusnetwerk. De vakmannen van Klusnetwerk helpen je graag met jouw klussen tegen een lage prijs. Ben je benieuwd wat het aanleggen van een extra stopcontact jou gaat kosten? Vraag dan bij Klusnetwerk vrijblijvend een offerte aan.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.