Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Netwerk aan tegelzetters

Wanneer je nieuwe tegels wenst in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of als vloer, dan ben je bij Klusnetwerk aan het juiste adres. Klusnetwerk beschikt over veel tegelzetters die de tegels volledig naar jouw wens zullen zetten. Je kunt de tegels zelf selecteren en de kleuren en vormen hiervan bepalen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan staat er altijd nog een vakman voor je klaar die je hierbij kan ondersteunen.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Waarom kiezen voor tegels?

Waarom zou je voor tegels kiezen? Het gebruik van tegels heeft vele voordelen. Een van de voordelen van het gebruik van tegels is dat er een ruime keuze is in vormen, kleuren en patronen van tegels. Dit zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen hoe jouw tegels eruit gaan zien.

Verder zijn tegels zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Bij het combineren van tegels met vloerverwarming blijft de strakke uitstraling van de ruimte behouden en zal de vloerverwarming goed te voelen zijn. Tegels zijn overigens ook zeer duurzaam, ze houden namelijk geen warmte tegen maar geleiden deze warmte. Ook houden tegels deze warmte voor een tijdje vast. Hoe duurzaam tegels, zijn hangt af van het type natuursteen dat hiervoor gebruikt wordt, de duurzaamheid kan namelijk verschillen per soort tegel.

Waar kan je tegels gebruiken?

Tegels worden het meest gebruikt voor vloeren, keukens en badkamers. Er zijn ook andere ruimtes waar tegels goed passen. Staat de ruimte waar jouw tegels geplaatst moeten worden er niet tussen en wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vloeren

Je kunt ook de keuze maken voor vloertegels. Hoe deze tegels eruit gaan zien kan je zelf bepalen. Het is belangrijk dat de vloertegels niet te glad zijn en dat ze tegen water kunnen, zeker bij vloertegels in een badkamer is dit belangrijk. Tegenwoordig kan er bij vloertegels gekozen worden uit verschillende motieven. Met deze motieven kan je bepalen wat voor sfeer je wilt creëren in de ruimte.

Badkamer

De tegelzetter kan in de badkamer naast de vloertegels ook de muren voorzien van tegels. Voor de vloertegels is het van belang dat de tegels waterbestendig en niet glad zijn. Voor tegels aan de muur heeft Klusnetwerk een ruim aanbod, je kunt zelf kiezen van welk soort materiaal de tegels worden gemaakt en welke vorm en kleur deze krijgen.

Keuken

Voor de keuken kan je ook kiezen waar je de tegels wil plaatsen. In de keuken kunnen de tegels zowel op de vloer als aan de muur worden gemonteerd. Ook hier heb je een ruim aanbod wat betreft kleuren en motieven. Een groot voordeel van tegels in de keuken is dat het eenvoudig schoon te maken is. De tegelzetter helpt je graag wanneer je er niet uitkomt met wat het beste bij jou past.

Wat zeggen onze klanten

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via Klusnetwerk gevonden…

- Brent Phillipsen uit Kamperland

Ongelooflijk hoeveel ruimte een dakraam kan geven. Het voelt alsof er een stuk is aangebouwd, terwijl alleen het raam is vervangen. Mijn slaapkamer is nu veel lichter en ruimtelijker…

- Tygo Bloemendaal uit Delfstrahuizen

Wat vroegen onze klanten

Helaas hebben we lekkage geconstateerd in de badkamer. De douche blijft aldoor lekken. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het repareren van dit probleem. Met vriendelijke groet…

- Alexander Osterhoudt uit Maastricht

Wat zou het kosten als ik een elektricien in wil schakelen? We willen van de zolder een extra slaapkamer maken maar hier zitten geen stopcontacten. Dit laten we graag plaatsen. Graag …

- Justin Beijring uit Lelystad

Kosten tegelzetter

De kosten van een tegelzetter liggen gemiddeld net iets onder de €30 per vierkante meter. Materiaalkosten zijn hier niet bij ingegrepen, houd hier dus rekening mee. De prijzen van een tegelzetter kunnen variëren. Klusnetwerk heeft een groot netwerk van tegelzetters. De tegelzetters zullen je helpen met de beste service tegen zo’n laag mogelijke prijs. Wanneer je benieuwd bent wat jouw project gaat kosten kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over tegelzetters? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Klusnetwerk zal jouw vragen snel beantwoorden zodat je verder kan met jouw project.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.