Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Timmermannen door heel Nederland

Timmerwerk maakt veel van jouw wensen mogelijk. Houten meubelen in je huis zijn een prachtige toevoeging. Je kunt doormiddel van timmerwerken houten elementen op maat laten maken. Je kan zelf bepalen hoe de houtwerken eruit gaan zien door de vakkundige timmermannen die Klusnetwerk door het hele land in dienst heeft. De timmermannen van Klusnetwerk staan bekend om hun hoge deskundigheid en goede service.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Wat is timmerwerk?

Onder timmerwerk valt het vervangen, vernieuwen of renoveren van houten elementen. Een timmerman kan ingeschakeld worden voor alle houtklussen, zowel binnen als buiten. De grootte van de klus kan dan ook zeer variëren, zo kan een timmerman ingeschakeld worden om een klein kastje in elkaar te timmeren, maar ook om een geheel schuurtje te bouwen.

Vernieuwen/ renoveren

Naast het creëren van nieuwe houten elementen kunnen timmermannen ook houten elementen vernieuwen of renoveren. Zo kan een timmerman de houten elementen in je keuken renoveren. Een voorbeeld van het renoveren van een houten element in de keuken zijn de keukenkastjes. Ook kunnen houten trappen door de timmermannen van klusnetwerk gerenoveerd worden. Het renoveren van een houten trap is voor een timmerman een eenvoudige klus terwijl het jou een hoop comfort oplevert.

Heeft jouw huis een houten element wat aan vernieuwing toe is? Neem dan contact op met Klusnetwerk, onze specialisten zullen kijken wat er aan het hout moet gebeuren en zal met een gepaste oplossing komen zodat jij dit zelf, of door een timmerman kan laten oplossen.

Kosten timmerwerk

De kosten van timmerwerk lopen vrij uiteen, de kosten van kleine en grote klussen verschillen natuurlijk veel. Voor het berekenen van de kosten moet rekening gehouden worden met de kosten van het materiaal, de eventuele reiskosten en de kosten van de manuren. Het gemiddelde uurtarief van een timmerman is €35, ben je benieuwd wat jouw klus gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Klusnetwerk.

Kosten besparen

Wil je kosten besparen op timmerwerk? Dan is het verstandig om zelf mee te helpen. Je kan de timmerman van tevoren vragen wat je zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat de timmerman minder uren nodig heeft. Vaak heeft de timmerman wel een taak die je zelf kunt uitvoeren. Deze taken zijn vaak voorwerk, zoals verwijderen, slopen of schuren.

Wat zeggen onze klanten

Via Klusnetwerk kwam ik in contact met een zeer bekwame dakdekker, die me uitvoerig heeft geïnformeerd over alle mogelijkheden voor mijn nieuwbouwwoning. Ik kon echt…

- Thomas Bosch uit Winterswijk Miste

Onder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

- Mike Thomas uit Ossenzijl

Wat vroegen onze klanten

Graag een offerte voor het plaatsen van drie gordijnen inclusief rails. Mijn oude buurvrouw kan dit niet zelf meer doen en ik heb zelf twee linkerhanden. Ik hoor graag van u wat dit kost en wanneer…

- Sam Scheffers uit Axel

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Jordy Hehl uit Lollum

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een timmerman die voor jou een klus moet uitvoeren en wil je hier graag meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De timmermannen van Klusnetwerk helpen je graag bij al jouw vragen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.