Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Groot netwerk vakmannen

Heb je een tuin die onderhouden moet worden en zie je dit zelf niet zitten? Schakel dan een tuinman in. Klusnetwerk heeft een groot netwerk vakmannen, waaronder tuinmannen. Tuinmannen zullen jouw tuin onderhouden of kunnen een nieuwe tuin aanleggen. Zelf mag je natuurlijk bepalen hoe jouw tuin eruit komt te zien zodat je optimaal kan genieten van jouw tuin.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Onderhouden tuin

Voor het onderhouden van een tuin hebben we een groot aanbod van werkzaamheden. Naast de veel voorkomende werkzaamheden als grasmaaien, snoeien en onkruidbestrijding bieden wij ook tuin klussen aan die minder vaak voorkomen.

De tuinmannen van Klusnetwerk kunnen bijvoorbeeld bomen verzorgen of een vijver onderhouden. Benieuwd of de tuinmannen je ook bij jouw project kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op, onze tuinmannen helpen je graag!

Tuinaanleg.

Ben je toe aan een nieuwe tuin? Bij Klusnetwerk kan je een nieuwe tuin laten aanleggen. De tuinmannen van Klusnetwerk zullen samen met jou het hele proces doorlopen van tuinontwerp tot aan de aanleg van de tuin. Het is belangrijk dat er bij de aanleg van de tuin rekening gehouden wordt met verschillende belangrijke punten. De tuinmannen zullen aan het begin van het proces dan ook samen met jou een beplantingsplan maken, op deze manier wordt visueel een goed beeld geschetst.

Na het beplantingsplan is het goed om te kijken naar verdere mogelijkheden. Zo kan je gaan kijken naar mogelijkheden voor een terrasoverkapping of eventueel een vijver. Vervolgens kan je bepalen waar je tuinverlichting en elektriciteit kabels komen. Nadat het tuinontwerp is afgerond zal Klusnetwerk de tuin voor je aanleggen. Klusnetwerk verzorgt de volledige tuinaanleg, je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen.

Moestuin

Zou je graag je eigen groente en fruit willen verbouwen? Bij Klusnetwerk is het ook mogelijk om een moestuin te laten aanleggen. Moestuinen zijn erg populair en het hebben van een moestuin kan erg leuk zijn. Het is bij het aanleggen van een moestuin van belang dat er rekening wordt gehouden met het licht. Klusnetwerk zal je helpen om tot een optimale verdeling van de moestuin te komen.

Wat zeggen onze klanten

Ik kan het echt aanraden om een klusjesman in te huren. Bij het plaatselijke installatiebedrijf konden ze niet gauw iemand sturen om de storing van mijn cv-ketel te verhelpen…

- Levi Otto uit Erp

Onder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

- Luuk Adriaansen uit Amersfoort

Wat vroegen onze klanten

In onze nieuwe badkamer hangen bij de spiegel twee inbouwlampen. Deze werken ineens niet meer. Lampen heb ik vervangen maar werkt daarna nog niet. Er staat echter wel stroom op het …

- Maxim Rousselet uit Hobrede

Wat zou het kosten als ik een elektricien in wil schakelen? We willen van de zolder een extra slaapkamer maken maar hier zitten geen stopcontacten. Dit laten we graag plaatsen. Graag …

- Damian Ellis uit Alteveer GR

Voordelen tuinman

Het inschakelen van een professionele tuinman kent vele voordelen. Een tuinman zorgt ervoor dat je kostbare tijd en energie bespaart zonder dat dit ten koste gaat van de tuin. Een professionele tuinman zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van een plek die voor rust en gezelligheid is bedoeld.

Kosten Tuinman

De hoogte van de kosten van een tuinman lopen uiteen. Het laten aanleggen van een nieuwe tuin zal meer geld kosten dan het enkel laten onderhouden van een tuin. Het uurtarief van het onderhouden van een tuin zal gemiddeld €30 kosten. Bij het uurtarief zijn eventuele reis en materiaalkosten niet inbegrepen. Het laten aanleggen van een tuin zal meer kosten. Ben je benieuwd naar wat jouw nieuwe tuin ongeveer gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Klusnetwerk.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met jouw tuin. Vanwege ons brede netwerk zit er altijd een tuinman in de buurt die jou kan helpen.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.