Op 25.07.2024 zijn wij op 12 adressen aan het klussen.

Klusjesman in Westdorpe

Zoek je een betrouwbaar klusbedrijf? In Westdorpe kan je voor al jouw klussen terecht bij Klusnetwerk. Klusnetwerk werkt namelijk samen met gecertificeerde bedrijven, zodat voor elke klus de perfecte persoon wordt aangeschreven. Op deze manier heeft Klusnetwerk altijd de juiste vakman beschikbaar, waardoor je verzekerd bent dat je klus goed uitgevoerd wordt.

Spoed? Vandaag geholpen!
Vanaf € 37,50 p/uur
Uitstekende kwaliteit en garanties
Gem. beoordeling van 4,7 uit 5 sterren
75.000+ klanten gingen je voor

Ben je op zoek naar een klusjesman voor jouw klus? Als je het contactformulier invult komt jouw aanvraag bij de juiste specialisten terecht. Samen met jou gaan wij op zoek naar de beste oplossing, zodat jouw klus snel geklaard wordt.

Laatste klus

Klusjesman Westdorpe
Provincie: Zeeland
Gemeente: Terneuzen
Land: Nederland

Klusmanager Karin - Accountmanager in Westdorpe

Mijn naam is Karin Venema en ik ben geboren in Westdorpe.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Westdorpe zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Op Klusnetwerk.nl vind je altijd een vakman die gespecialiseerd is in het type klus dat je aanbiedt. Zo staat er altijd een specialist uit Westdorpe voor de deur die echt verstand heeft van de technieken rondom bijvoorbeeld hoveniers-, timmer- of schilderwerk. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Karin
Hovenierswerk

Vlonder maken

Plaatsen schutting

Graszoden leggen

Tuinonderhoud

Snoeien

Bestrating

Vijver aanleggen

Bemesten

Onkruid wieden

Verticuteren

Tuinaanleg

Ongedierte bestrijding

Tuinbestrating

Tuinman of hovenier in Westdorpe

Ben jij uitgekeken op je achtertuin en is deze aan wat nieuws toe? Wanneer je geen groene vingers hebt, kan dit een probleem zijn, omdat je de situatie niet erger wilt maken, vooral als je een vijver hebt. Om deze reden huren veel mensen in Westdorpe een hovenier in. Deze zorgt ervoor dat je tuin er tiptop uit ziet, onder andere door de kennis rond planten en wat hiermee goed samen kan om jouw tuin er weer prachtig uit te laten zien. Naast de vegetatie rond je huis, kan ook de betegeling of bijvoorbeeld een vijver worden opgeknapt. Voor een volledig nieuwe tuin in Westdorpe kun je contact met ons opnemen, waarna Klusnetwerk vrijblijvend ideeën met je kan delen over hoe jouw tuin een top tuin worden kan.

Bestrating rond je huis laten leggen

Bestrating is er in Westdorpe in verschillende soorten en maten. Op de oprit, op paadjes in de tuin of op een terras. Hoewel Klusnetwerk voor tot wel 40% voordeel zorgt op het leggen van bestrating, kan de prijs nog wel enorm fluctueren. De ene tegel is de andere niet en er zijn net zoveel prijsverschillen als er tegels zijn. Als je nog tegels hebt liggen, kun je uiteraard ook alleen het leggen door Klusnetwerk laten regelen. De tegels worden dan vakkundig gelegd en ingetrild, zodat je een mooi, vlak pad krijgt.

Een gloednieuw terras

Is jouw terras aan een onderhoudsbeurt toe? Door het constante buiten liggen en alles wat hierbij hoort krijgen je terrastegels flink wat te verduren, en raken deze na een tijdje zwaar versleten. Wanneer het tijd is om de terrastegels te vervangen in Westdorpe is het van belang dat dit gebeurt op de juiste manier; gelijkmatige draagkracht en rekening houden met de afvoer van regenwater zijn zeer belangrijk. Wanneer dit niet goed gebeurt krijg je gauw heuvels en dalen in je terras, dit ziet er niet mooi uit. Dit geldt dubbel als je een ongebruikelijk legverband hebt. Als dit niet goed wordt gelegd, ziet het er al gauw niet meer uit.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Klusjesman-banner

Laminaat leggen

Betegelen

Verven

Monteren

Sloopwerk

Vloerbedekking leggen

Stuken

Demonteren

Behangen

Gordijnen ophangen

Wanddecoratie ophangen

Lamellen en luxaflex

Wat is een klusjesman precies?

Om er achter te komen wat Klusnetwerk precies doet, is er op deze pagina aangegeven wat de klusjesmannen van Klusnetwerk precies voor jou kunnen betekenen in Westdorpe. Deze professionals van verschillende achtergronden kunnen door hun expertise bijna elke klus uitvoeren. Om dit te kunnen realiseren werkt Klusnetwerk samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven. Wanneer je vrijblijvend het contactformulier invult, kan je kiezen welke klusser het beste bij jou past. Op deze manier heb jij de beste deal en de meest geschikte persoon voor jouw specifieke klus in Westdorpe.

Goede garantievoorwaarden

De naam Klusnetwerk komt van het brede netwerk van klusbedrijven waar we mee samenwerken. Door dit brede netwerk van de beste klusbedrijven kunnen wij de beste garantievoorwaarden bieden. Wanneer je ons contactformulier invult kun je ook nog eens vrijblijvend kiezen welk klusbedrijf jouw klus uitvoeren kan. Zo ben je ook nog eens verzekerd van de scherpste prijs voor jouw klus in Westdorpe.

timmerwerk

Monteren keuken

Aanrechtbladen

Vernieuwen kastjes

Bijplaatsen kastjes

Gipsplaten zetten

Kast op maat maken

Radiatorombouw maken

Maken van tuinmeubels

Schuur op maat

Houtrotreparatie

Afhangen deuren

Boiedelen vervangen

Vloeren leggen

Timmerman in Westdorpe

Timmerwerk is een term die vaak wordt gebruikt door klusbedrijven met betrekking op klussen aan kozijnen of deuren, het opknappen van houten wanden, vloeren of trappen, maar dit kan ook gaan over de betimmering aan de buitenzijde van het huis. Hier wordt dan ook vaak onderscheid in gemaakt, meestal tussen binnen- of buitenshuis. Buitenshuis is bijvoorbeeld werk aan de kozijnen of verbouwingen aan de veranda. Al deze klussen zijn prima te doen voor Klusnetwerk. Geen zin om zelf een klus uit te voeren? Neem dan gauw contact op via ons contactformulier.

Vloerbedekking laten leggen in Westdorpe

Wil je vloerbedekking leggen maar heb je problemen met de tijd dat dit kost? Klusnetwerk heeft in Westdorpe specialisten die terwijl jij bezig bent met je dagelijkse bezigheden, je voorzien van een prachtige vloerbedekking. Dit geldt niet alleen voor je vloer; het is ook mogelijk om vloerbedekking op je trap te plaatsen. Hierbij wordt de oude bedekking er af gehaald, het hout geschuurd en de nieuwe bedekking gelegd. Normaal is dit veel werk, maar door de experts van Klusnetwerk is dit in een handomdraai opgelost.

Een topvloer in Westdorpe

De stijl van je huis begint bij je vloer. Hoewel je over het algemeen meer kijkt naar je wanden of zelfs je plafond, is het toch in de meeste gevallen de vloer die de rest van het huis bepaalt qua stijl. Het is dan bij een renovatie erg belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Moet deze bijvoorbeeld geïsoleerd worden? Moet er iets worden gedaan aan de kruipruimte onder de vloer? Deze vragen zijn belangrijk, omdat je je vloer eigenlijk constant gebruikt. Hiernaast tellen materialen en patronen ook nog mee; als je een drukke vloer hebt kun je niet een behang ophangen waar veel aan de hand is. Het is makkelijker te verven dan een nieuwe vloer te leggen. In Westdorpe is je vloer dus het fundament van de stijl van je huis.

Houten carport laten bouwen

Auto’s zijn erg duur, wat het belangrijk maakt deze goed te beschermen wanneer deze buiten staat. Gelukkig is er in Westdorpe de optie om een carport te laten bouwen. Dit kan van veel materialen worden gemaakt, maar meestal wordt in Westdorpe gegaan voor de meest goedkope optie, namelijk hout en golfplaten. De materialen hiervoor bestellen is zo gedaan, maar voor de montage hiervan is het verstandig een klusser in te huren; het zou immers zonde zijn als de carport door slechte montage op de auto valt.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Loodgieterswerk

Plaatsen toilet

Plaatsen badkamer

Radiator plaatsen

Ontstoppen

Nieuwe kraan

CV problemen

Aanleg sanitair

Aansluiten wasmachine

Plaatsen douche

Toilet reparatie

Lekkages

Loodgieter in Westdorpe

Lekt je dak of een pijpleiding? Staat je huis blauw na een mislukte zelf uitgevoerde reparatie? Of wil je nadat je je badkamer gerenoveerd hebt een nieuwe douche of een bad laten aanleggen? Veel loodgieterswerk is gelukkig zelf op te lossen, maar wanneer er een klus is die enorm mis kan gaan is het toch fijn als een professional jouw leiding gerelateerde problemen de wereld uit kan voeren. Zo hou je het zorgeloos droog, en is je klus in een handomdraai uitgevoerd.

Waterleidingen verleggen

Wanneer je een badkamer aanpast, bijvoorbeeld wanneer je renoveert of een nieuwe wasbak laat plaatsen, is het soms nodig om de waterleidingen te verleggen. Nu komt hier helaas meer bij kijken dan je eerder zou verwachten; legionella bestrijding en de verschillende af- en aanvoerbuizen zijn een belangrijk onderdeel van deze ingreep. Om deze redenen is het verstandig om een gecertificeerd bedrijf als Klusnetwerk aan te schrijven in Westdorpe. Op deze manier weet je zeker dat het in één keer goed gebeurt.

Badkamerrenovatie in Westdorpe

Door het constante gebruik van water in je badkamer wordt deze op den duur erg smerig. De oppervlakten krijgen schimmel, wat gelukkig schoon te maken is, maar tussen de voegen en de plekken waar je niet bij kan zijn een broedplaats voor bacteriën en andere viezigheid. Hierom is het in verstandig om eens per 20 jaar goed je badkamer onder handen te nemen. Bij deze grote klus komt veel kijken; elektra moet worden vervangen, pijpleidingen kunnen verplaatst worden, en eventueel kun je de hele badkamer een nieuw uiterlijk geven. Voor je hieraan begint, is het verstandig eerst te weten hoeveel dit kost in Westdorpe. Het is voor de vakmannen van Klusnetwerk natuurlijk ook mogelijk om alleen het materiaal aan te leggen. Zo heb jij een badkamer op maat, voor de beste prijs.

Klaar met je te kleine douche?

Inloopdouches waren eerder vooral aanwezig in seniorenwoningen. Maar de laatste jaren lijken steeds meer huishoudens in Westdorpe te kiezen voor een inloopdouche. Dit komt door de mooie vormgeving ervan en natuurlijk door de grote ruimte die dit biedt. Ook als je badkamer een ongewone vorm heeft is het een mogelijkheid; in bijna elke vorm is een inloopdouche te plaatsen. Het monteren kost wat meer tijd, mede omdat de afvoerbuizen onder het vloerniveau moeten liggen. Hierom is het in Westdorpe soms wat moeilijk een inloopdouche te plaatsen. Voor nieuwbouwwoningen is er gelukkig geen extra probleem bij het plaatsen.

schilder

Behangen

Beitsen

Kitwerk

Lakken

Pleisterwerk

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Buitenverlichting

Winterschilder

Kleuradvies

Houtwerk binnen en buiten

Schilder of behanger in Westdorpe

Na verloop van tijd vervaagt of bladert het schilderwerk aan je huis of pand. Dit is het perfecte moment om een winterschilder uit Westdorpe in te schakelen. Voor een winterschilder betaal je minder dan een schilder in de zomer, maar het uitvoeren van de klus duurt wel langer, door omstandigheden als het weer. Of je nou een schilder in de zomer of winter inschakelt, je kan er verzekerd van zijn dat je huis er tiptop in orde uit ziet wanneer Klusnetwerk de klus geklaard heeft.

Gangen laten verven

Klaar voor het nieuwe seizoen en mag hier wel een mooi fris kleurtje bij? Schilderen in je huis helpt al snel om deze een geheel nieuwe look te geven. Het is in kleinere ruimten, zoals in je gang, een enorm werk om dit te doen zonder alles er volledig onder te kliederen. Er kunnen dan ook weken in gaan zitten om alles af te plakken om er vervolgens heel voorzichtig laag voor laag overheen te gaan. Ook hier kan Klusnetwerk je goed mee uit de brand helpen. In een middag kunnen zij met vaste hand je gang een volledig nieuwe look geven. De prijs verschilt per vakman wat schilderen betreft, dus is het verstandig eerst te kijken wat de mogelijkheden zijn in Westdorpe.

stukadoor

Behang en sausklaar

Beton cire

Betonlook

Leemstuc

Granol

Spackspuiten

Rustiekputz

Spachtelputz

Schuurwerk

Raapwerk

Stukadoor in Westdorpe

Na een tijdje ontstaan er scheuren en gaten in je muren. Dit gebeurt automatisch door temperatuurverschillen of vocht. Dit is heel normaal dus, maar in Westdorpe ziet dit er niet heel flatteus uit. Gelukkig kan Klusnetwerk dit op een nette manier verhelpen en zie je er niks meer van terug. Ben jij er klaar voor om je huis er weer gloednieuw uit te laten zien? Vul dan het contactformulier in voor de opties.

Kelder stuken in Westdorpe

Schimmelproblemen of vocht in de kelder? Dan kan het zijn dat je muren lek zijn. Dit is gelukkig niet heel moeilijk op te lossen als je weet wat je moet doen, namelijk stuken in de kelder. Bij deze vorm van stuken wordt in Westdorpe voornamelijk cement of kalk gebruikt om de problemen op te lossen. Hiermee worden de vochtproblemen snel en goed opgelost.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

electricienswerk

Elektra aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Bedrading vernieuwen

Verlichting aanleggen

Groepenkast uitbreiden

Zonnepanelen

Stroomstoring

Buitenverlichting

Aarding

Aardlekschakelaar

Herbedrading

Niet alleen zuinig maar ook nog eens sfeervol?

Steeds meer mensen in Westdorpe kiezen ervoor om over te stappen op ledlampen en met een goede reden; je bespaart er een hoop geld mee, en ook niet onbelangrijk, het is beter voor het milieu. Wil je zelfs nog meer besparen? Dan is het zeker waard om een dimmer te laten plaatsen! Hiermee wordt je huis niet alleen zuiniger, maar ook nog eens een stuk sfeervoller!

Het plaatsen hiervan is echter wel een lastige klus, en verkeerd uitgevoerd kan dit er zelfs voor zorgen dat je dure ledlampen sneller kapotgaan. Het is dus beter om dit uit te laten voeren door experts, zoals die van Klusnetwerk. Op deze manier kun je ook nog eens meteen beginnen te besparen.

kozijnen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Stalen kozijnen

Schuifpui

Nieuwe kozijnen

Kozijnen reparatie

Moderne kozijnen laten zetten

Veel oudere huizen in Westdorpe hebben nog houten kozijnen. Dit is natuurlijk authentiek en warm, maar toch is dit niet bevorderlijk voor het energielabel van je huis. Je kan hierom kiezen om je raamkozijn te vervangen door een van kunststof. Dit zorgt naast de hogere isolatiewaarde voor minder nood tot onderhoud. Hiernaast is de levensduur van een kunststof kozijn ook nog een heel stuk langer. Als je dit interessant lijkt kun je het contactformulier invullen en vragen wat de opties zijn voor jouw huis. Zo heb je meteen vrijblijvend zicht op wat mogelijk is.

Meer ruimte door een schuifpui

Een balkon kan natuurlijk een fantastische toevoeging zijn aan je huis, maar er zitten helaas ook nadelen aan. De grootste is wel dat een deur naar binnen draait, wat ervoor zorgt dat je een heleboel ruimte verliest. Je kan immers niks neerzetten over de helle draai, om het omstoten te voorkomen. Een schuifpui is hiervoor de perfecte oplossing. Je behoudt zo bijna alle ruimte doordat deze langs het raam schuift. Het enige nadeel is de lastige montage. Hier kunnen de experts van Klusnetwerk je gelukkig prima mee helpen in Westdorpe! Deze zorgen ervoor dat alles goed en vooral veilig staat.

keuken-trap

Traprenovatie

HPL / CPL / Laminaat

PVC

Tapijt

Keukenrenovatie

Keukenblad vervangen

Keukenkastjes vervangen

Nieuwe handgrepen

Nieuwe deuren en laden

Keukenverlichting

Traprenovatie in Westdorpe

Is jouw trap saai? Dat is niet per se nodig! Er zijn tal van mogelijkheden om jouw trap uniek te maken, zodat jouw trap de eyecatcher van je huis kan worden. Zo kun je er verlichting in plaatsen (wat ook nog eens veiliger is), of het materiaal veranderen naar verschillende mogelijkheden die allemaal een andere invloed hebben op de look van je huis. Rustiek of modern valt al volledig te creëren met alleen het type materiaal. Interesse? Wanneer je in Westdorpe woont en het contactformulier invult zul je zien dat er ook voor jou tal van opties zijn. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Je trap bekleden met laminaat

Laminaat is een vaak gebruikt materiaal bij het renoveren van trappen. Dit is uiteraard ander laminaat dan wat je op de vloer legt; dit is erg glad en zou levensgevaarlijk zijn. Het voordeel aan traplaminaat is de lage prijs die het heeft, en dat het er uit ziet als hout, wat automatisch een luxe en warme uitstraling geeft. Wil jij professioneel laminaat laten leggen op je trap? Hier kan Klusnetwerk in Westdorpe zeker voor zorgen. Op deze manier heb je binnen de kortste keren een nette, veilige en als nieuw uitziende trap.

Keukenrenovatie Westdorpe

Ben je klaar met je saaie keuken en klaar deze in een mooi nieuw jasje te steken? De professionals van Klusnetwerk kunnen dit zeker voor je doen. Je kan kosten besparen door zelf van tevoren onderdelen te kopen bij een outlet, maar het is ook mogelijk dat Klusnetwerk de onderdelen meebrengt. Er zijn te veel vormen van het renoveren van je keuken om op te noemen, maar Klusnetwerk kan je laten zien wat de mogelijkheden zijn in Westdorpe.

Tijd voor een nieuw keukenblad?

Het meest belangrijke onderdeel van je keuken is toch wel je keukenblad, ook wel het aanrechtblad genoemd. Je gebruikt deze met alles wat je doet in de keuken, hierom is het goed onderhouden van het blad belangrijk. Je kan hem, afhankelijk van het materiaal, laten renoveren, maar Klusnetwerk kan ze in Westdorpe ook plaatsen wanneer je een nieuwe nodig hebt. Wanneer je ons contactformulier invult kom je er vrijblijvend achter wat voor jou het beste kan, en of je de materialen beter zelf kan kopen, zodat wij het meteen kunnen plaatsen. Makkelijk toch?

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

tegelzetter

Toilet tegels

Badkamer- en keukentegels

Tegelvloeren leggen

Vloerverwarming tegels

Wandtegels

Plavuizen

Natuurstenen tegels

Keramische tegels

Betegelen in Westdorpe

Steeds meer mensen in Westdorpe kiezen voor een klassieke look na de renovatie van hun badkamer of keuken, door middel van het plaatsen van tegels op deze plekken. Het plaatsen hiervan lijkt makkelijk op het eerste gezicht, maar het netjes uitvoeren vereist toch wel een vaste hand, kennis en inzicht. Het hoeft maar één keer mis te gaan en alles is scheef. Combineer dit met het feit dat tegels vrij prijzig zijn, en je bent zo veel meer kwijt dan je eerder zou hebben gedacht. Om deze reden is het vooral met betegelen belangrijk dat dit in één keer goed gaat. Wanneer je het contactformulier invult, kun je vrijblijvend te weten komen wat het betegelen van je huis kost in Westdorpe.

Keuken laten betegelen

Er zijn een hoop opties binnen het betegelen van je huis. Dit is niet anders wanneer je je keuken laat betegelen. Wanneer je je keuken laat betegelen is er keuze uit een breed scala aan stijlen. Je kan bijvoorbeeld voor een rustieke stijl gaan met kleine tegeltjes, of voor een moderne stijl met plavuizen. Kom je er niet uit? De experts van Klusnetwerk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in Westdorpe en staan voor je klaar om elk soort tegels te plaatsen. Ook voor advies kun je contact opnemen met Klusnetwerk, zodat je uit kan gaan van een mooi resultaat.

dakdekker

Bitumen

Daklekkage

Dakonderhoud

Dakrenovatie

Stormschade

Dakinspectie

Dakconstructie

Dakgoot verstopt in Westdorpe?

Dakgoten schoonmaken is een van de minst geliefde klussen. Toch is het erg belangrijk om deze schoon te maken en goed te controleren op beschadigingen. Wanneer je dit namelijk niet doet, kunnen er lekkages ontstaan, waardoor je nog veel verder van huis bent. Klusnetwerk kan ook deze klus zonder problemen uitvoeren, en er kan zelfs een bladfilter geplaatst worden, om verdere verstoppingen meer tegen te gaan, waardoor de klus het jaar daarop minder drastisch is.

Verstopte regenpijp in Westdorpe

Om lekkages te voorkomen is het belangrijk dat je je regenpijp schoonhoudt. Het ontstoppen is immers een grotere klus dan het schoonmaken en kan in Westdorpe zelfs gevaarlijk zijn. Je kan jezelf een hoop ellende besparen door een expert in te huren, zoals die van Klusnetwerk. Deze hebben het juiste gereedschap voor de klus en deinzen niet terug voor de viezigheid die in de regenpijp te vinden is. Ook kunnen wij met creatieve oplossingen je regenpijp repareren als het al te laat is. Neem contact op met Klusnetwerk voor de perfecte oplossing in jouw situatie.

isolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Kruipruimte isolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Zolderisolatie

Isolatie in Westdorpe

Je huis isoleren kan op veel plekken met elk hun eigen voor- en nadelen. Je dak is bijvoorbeeld over het algemeen het duurst, maar isoleert wel het meest, waardoor je sneller meer geld terugverdient. Muurisolatie is daarnaast moeilijk te plaatsen omdat je zogezegd naar buiten bouwt. Het is hierom belangrijk altijd te kijken naar wat in Westdorpe de opties zijn voor je begint met het plaatsen hiervan. Je huis isoleren is naast dat het goed is voor je portemonnee ook nog eens goed voor het milieu. Om deze redenen is het een van de meest uitgevoerde klussen aan oudere huizen in Westdorpe.

Verlaagd plafond, verlaagde geluidsoverlast

Wanneer je plafond verlaagd wordt, bijvoorbeeld omdat je tussen de beneden en bovenverdieping laat isoleren, komen hier enkele voordelen bij, zo heb je minder last van geluid en de akoestiek verbeterd. Heb je dus een gehorig huis? Dan is het plaatsen van isolatie tussen deze verdiepingen een erg goed idee.

Wij zijn overal in Nederland

Je bent op de pagina van Westdorpe, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Westkapelle en Wilhelminadorp en Wissenkerke.

Voor elke klus in Westdorpe een vakman

Zoals je ziet is Klusnetwerk van alle markten thuis, voor zowel grote als kleine klussen. Klusnetwerk kan door het brede netwerk alle klussen aan en rond jouw huis oplossen, hoe groot deze ook is. Woon jij dus in Westdorpe en heb je advies nodig, of zo snel mogelijk iemand die jouw klus met grote expertise uit kan voeren? Of heb je wellicht een grote klus liggen waar je al een tijd tegenop kijkt maar er niet aan toe komt? Neem dan contact met ons op, Klusnetwerk staat vrijblijvend voor je klaar, met de laagste prijsgarantie.

Wat zeggen onze klanten

Review van Mevr. Walter uit Hengelo GD op 25.07.2024
vrouwWe hadden al jaren last van een lekkage bij de verwarming in de slaapkamer. Elke keer wanneer ik de knop draaide, begon het te lekken. Ontzettend irritant als je probeert te slapen …

Reviews van Dhr. Huls uit Wateren op 24.07.2024
manOnder de terrasoverkapping wilde we altijd al graag een jacuzzi neer zetten. Eindelijk was het zover. De jacuzzi kon komen. Maar het enige probleem was dat er geen stroom liep naar de…

Reviews van Dhr. Vos uit Tuk op 24.07.2024
manWij hadden een hele stapel klusjes liggen bij ons thuis waar we maar niet aan toe kwamen. Nooit kwam het bij ons op om een timmerman in te huren. We zijn blij dat we het toch gedaan...

Wat vroegen onze klanten

Graag een offerte voor het plaatsen van drie gordijnen inclusief rails. Mijn oude buurvrouw kan dit niet zelf meer doen en ik heb zelf twee linkerhanden. Ik hoor graag van u wat dit kost en wanneer…

- Louis Bave uit Meijel

Er zit een scheur in mijn kunststof dak op mijn huis doordat er een zware taekken op zijn gevallen. Ik zoek daarom een dakdekker die het kan repareren tegen een scherep prijs. Het gaat hier enkel om…

- Jimmy Wigman uit Venebrugge

De muur tussen de garage en de bijkeuken willen we er uit laten slopen. Dit laten we graag door een klusjesman doen. De wand is circa 3 meter en wellicht heeft u een idee om dit netjes af te werken…

- Jort Lieshout uit Nijeberkoop

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.