Zolder verbouwen

Heel Nederland

Ons netwerk zit door heel Nederland. Van Maastricht tot Leeuwarden kunnen we je helpen.

Scherpe prijs

Kwaliteit is het belangrijkst. Wij zijn zuinig op onze goede naam. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Wij zijn er voor elk type klus in en om het huis. Groot of klein. Ons netwerk kan alles aan.

Altijd een vakman bij jou in de buurt

Wil je meer uit je zolder halen? Is jouw zolder op dit moment alleen een opslagplaats? Verbouw je zolder dan! Veel mensen halen te weinig uit hun zolder, door de zolder te verbouwen haal je meer uit de ruimte. Je kunt een prachtige ruimte creëren wanneer je zolder beter opgeruimd en ingericht wordt. Het verbouwen van de zolder veroorzaakt veel werk en kost veel tijd. De vakmannen van Klusnetwerk stellen zich beschikbaar voor het verbouwen van jouw zolder. Klusnetwerk heeft vakmannen door het gehele land zitten, er is dus altijd wel een vakman bij jou in de buurt.

uur per dag
aangesloten klussers
klussen afgelopen jaar
%
Klantevredenheid

Mogelijkheden voor de zolder

Wanneer je van plan bent om je zolder te gaan verbouwen dan zal je keuzes moeten maken over hoe de nieuwe zolder eruit gaat zien. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de invulling van de ruimte. Je kunt bijvoorbeeld een slaapkamer, fitnessruimte of gamekamer van de zolder maken. De inrichting van de zolder kan je geheel zelf bepalen, je kan zelf kiezen hoe de zolder eruit komt te zien.

Inrichting

Het is belangrijk dat je rekening houdt met de inrichting van de zolder wanneer je deze gaat verbouwen. De zolder zal een stuk mooier en prettiger worden wanneer je voldoende aandacht geeft aan de inrichting. Bij de inrichting is het belangrijk dat je let op lichtinval. Een zolder is vaak een donkere ruimte, door een dakkapel of dakramen te plaatsen zal de lichtinval verbeteren.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is loopruimte. Vaak heeft een zolder een schuin dak, een schuin dak vermindert de loopruimte. Het is verstandig om de zolder zodanig in te richten dat je maximale loopruimte hebt.

Verder is het belangrijk om rekening te houden met de kleur van de ruimte. Wanneer je de wanden en het plafond een lichte kleur geeft, krijgt de kamer een lichter gevoel. Ook voorkom je met lichte kleuren een eventueel box gevoel.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Wanneer je besluit om de zolder te verbouwen tot een slaapkamer, moet je rekening houden met een aantal punten. Het is belangrijk dat je rekening houdt met daglicht, wanneer er natuurlijk licht in de kamer komt, word je op een natuurlijke manier wakker. Om voor voldoende licht te zorgen moet je over voldoende ramen beschikken. Ook is het verstandig een vaste trap naar de zolder te hebben, dit maakt de slaapkamer een stuk eenvoudiger te bereiken.

Wat zeggen onze klanten

Eerst dikke bonje thuis. Die lijst met alle klussen in huis bleef maar groeien. En ik pakte het maar niet op. Dus vrouw boos. Ik had geen zin om in mijn vrije tijd te gaan klussen…

- Oscar Groenestein uit Eemshaven

Via Klusnetwerk kwam ik in contact met een zeer bekwame dakdekker, die me uitvoerig heeft geïnformeerd over alle mogelijkheden voor mijn nieuwbouwwoning. Ik kon echt…

- Tibbe Nieuwstraten uit Echt

Wat vroegen onze klanten

Op de trap naar zolder wil ik graag een leuning plaatsen en een hekwerk in het trapgat. Goed kwalitatief hout gebruiken. Ik ontvang van jullie graag meerdere offertes om de prijzen te…

- Britt Laffray uit Creil

Kosten zolder verbouwen

De kosten van een verbouwing van de zolder hangen af van de materiaalkosten en de uren die een timmerman nodig heeft. Gemiddeld kost een timmerman zo’n €30,- tot €40,- per uur. De materiaalkosten kunnen verschillen en hangen af van het soort hout wat hiervoor gebruikt. Ook de grootte van de verbouwing heeft invloed op de kosten. De kosten van wat je met de ruimte gaat doen liggen bij jezelf, de kosten hiervan worden bepaald door meubilair en accessoires die je eventueel aanschaft. Wanneer je een nauwkeurige prijsindicatie wilt ontvangen kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer weten?

Voor meer informatie wat betreft het verbouwen van jouw zolder kan je bij Klusnetwerk terecht. De timmermannen hebben een uitgebreide kennis en helpen je graag verder. De timmermannen van Klusnetwerk leveren prestaties van hoge kwaliteit en stellen klanttevredenheid voorop.

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.