Op 25.07.2024 zijn wij op 12 adressen aan het klussen.

Klusjesman in Zutphen

Heb jij een klus liggen waar je al een tijdje tegenop kijkt? Heb je zelf twee linkerhanden? Bij Klusnetwerk kun je terecht voor al jouw klussen! Groot en klein, geen klus is onuitvoerbaar. Dit komt door het brede netwerk aan gecertificeerde klusbedrijven waar Klusnetwerk mee samenwerkt. Op deze manier krijg jij de juiste vakman thuis voor elke klus in Zutphen.

Spoed? Vandaag geholpen!
Vanaf € 37,50 p/uur
Uitstekende kwaliteit en garanties
Gem. beoordeling van 4,7 uit 5 sterren
75.000+ klanten gingen je voor

Met het makkelijke contactformulier heb jij binnen no-time de beste deals voor de klus die jij uitgevoerd hebben wilt. Ben jij dus op zoek naar een klusbedrijf op maat? Vul het contactormulier dan snel in!

Laatste klus

Klusjesman Zutphen
Provincie: Gelderland
Gemeente: Zutphen
Land: Nederland

Klusmanager Daan - Klusser in Zutphen

Mijn naam is Daan Holthuis en ik ben geboren in Zutphen.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Zutphen zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Op Klusnetwerk.nl vind je altijd een vakman die gespecialiseerd is in het type klus dat je aanbiedt. Zo staat er altijd een specialist uit Zutphen voor de deur die echt verstand heeft van de technieken rondom bijvoorbeeld hoveniers-, timmer- of schilderwerk. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Klusjesman-in
Hovenierswerk

Vlonder maken

Plaatsen schutting

Graszoden leggen

Tuinonderhoud

Snoeien

Bestrating

Vijver aanleggen

Bemesten

Onkruid wieden

Verticuteren

Tuinaanleg

Ongedierte bestrijding

Tuinbestrating

Tuinman of hovenier in Zutphen

De definitie van een hovenier is een specialist op het gebied van tuinen, met het oog op de inrichting en onderhoud hiervan. Bij grotere tuinen worden hoveniers vaker ingezet, want je tuin onderhouden (vooral wanneer je een vijver hebt), is een flinke klus. Dit is ook het geval bij het aanleggen van je tuin; welke planten kunnen erin? Hoe groot worden deze? Is er plaats voor meer? In Zutphen zijn er tal van mogelijkheden. Klusnetwerk kan je voorzien van een top tuin. Een tuin is niet alleen maar de planten die je voor en achter het huis hebt. Ook je terras en betegeling zijn deel van je tuin. Voor het aanleggen hiervan draaien de hoveniers van Klusnetwerk hun hand niet om. Ook in Zutphen zorgen wij voor een prachtige tuin met alles erop en eraan.

Rond je huis beter begaanbaar maken

Wanneer je een unieke look wilt geven aan je tuin, kan het aantrekkelijk zijn om een paadje te leggen rond je huis. Dit breekt het groen mooi op en maakt alles ook beter begaanbaar. De prijs hiervan varieert enorm door de prijs van tegels en de grootte hiervan. Je kan uiteraard ook alleen het leggen van de tegels laten regelen door Klusnetwerk wanneer je nog tegels hebt liggen. Zo bespaar je flink op de prijs en heb je toch een mooi nieuw pad dat vakkundig wordt gelegd. De opties variëren per plaats, neem dus contact op over wat we voor je kunnen betekenen in Zutphen.

Nieuwe tegels plaatsen op je terras

Door constant buiten te liggen krijgen terrastegels flink wat te verduren. Hierdoor kunnen deze flink beschadigen of slijten over tijd. Over het algemeen lijkt dit niet een heel ingewikkelde klus, maar toch is het belangrijk dat dit goed en secuur gebeurt. Waterafvoer en gelijkmatige draagkracht zijn hierbij erg belangrijk. Wanneer je een ongebruikelijk legverband wilt is het al helemaal belangrijk dit door professionals uit te laten voeren. Eén vergissing kan ervoor zorgen dat het allemaal nergens meer op lijkt.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Klusjesman-banner

Laminaat leggen

Betegelen

Verven

Monteren

Sloopwerk

Vloerbedekking leggen

Stuken

Demonteren

Behangen

Gordijnen ophangen

Wanddecoratie ophangen

Lamellen en luxaflex

De veelzijdige klusjesmannen van Klusnetwerk

Een klusjesman is een overlappende term voor mensen die raad weten met zaken in en rond je huis, waar je een zekere mate van vaardigheid en technisch inzicht voor nodig hebt. De veelzijdigheid in deze klussen is groot. Hoewel er voor verschillende klussen andere experts nodig zijn, kun je voor elke klus zelf uitkiezen welke klusjesman je neemt voor jouw klus. Wanneer je het contactformulier invult, zie je namelijk welke klusjesmannen er klaar staan in Zutphen, waardoor jij de klusjesman uit kan kiezen die het meest geschikt is voor jouw klus. Klusnetwerk kan door zijn brede netwerk in Zutphen op deze manier bijna elke klus uitvoeren, met hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Goede garantievoorwaarden

Wij van Klusnetwerk zijn door ons brede netwerk in staat veel verschillende soorten klussen uit te voeren. Door dit brede netwerk garanderen wij jou van de scherpste prijzen en goede garantievoorwaarden. Hiernaast zijn de klusbedrijven binnen ons netwerk in Zutphen allemaal ervaren en bekwaam. Jouw aanvraag komt via het contactformulier terecht bij verschillende specialisten. Dit maakt het mogelijk dat je in Zutphen tot wel 40% kan besparen op jouw klus. Heb je nog een klus klaarliggen? Wacht dan niet en begin meteen met besparen.

timmerwerk

Monteren keuken

Aanrechtbladen

Vernieuwen kastjes

Bijplaatsen kastjes

Gipsplaten zetten

Kast op maat maken

Radiatorombouw maken

Maken van tuinmeubels

Schuur op maat

Houtrotreparatie

Afhangen deuren

Boiedelen vervangen

Vloeren leggen

Timmerman in Zutphen

Er zit flink wat hout verwerkt in een huis. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, wanden en in sommige gevallen ook de buitenzijde van je huis. Hout is een materiaal dat over de tijd kan beschadigen of loslaten. Voor timmerwerk voor zowel binnen als buiten kun je contact opnemen met Klusnetwerk. Zijn je kozijnen aan reparatie toe of wil je iets van hout laten verbouwen in Zutphen? De mogelijkheden zijn talrijk en door de scherp geprijsde diensten van Klusnetwerk, heb je altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Vloeren in alle soorten en maten

De vloer is het fundament van de stijl van je huis. Veel mensen in Zutphen kijken vooral naar wanden of het plafond bij het renoveren van hun huis, maar de vloer is vaak even belangrijk. De staat van je vloer is erg belangrijk wanneer je gaat isoleren, kijk bijvoorbeeld naar het isoleren of het vervangen van de toplaag. Isoleren is vooral erg belangrijk omdat de kou en tocht die er anders doorheen kunnen komen de nieuw gerenoveerde onderdelen van het huis aan kunnen tasten. Ook bespaar je hiermee op termijn op stookkosten, wat je huis niet alleen mooi, maar ook duurzaam maakt. Klusnetwerk kan je helpen met alle vloer gerelateerde problemen of renovaties.

Je vloer bedekken in Zutphen

Ben je klaar met je koude harde vloer en wil je deze laten bedekken met bijvoorbeeld een warm en zacht tapijt? Dat is mogelijk! Het plaatsen hiervan lijkt in veel gevallen alleen minder mogelijk. Vloerbedekking moet secuur worden uitgesneden en passend op de juiste plek worden vastgezet. Dit blijkt vaak een enorm lastige en vooral frustrerende klus, waardoor het makkelijk is om met half werk te blijven zitten. Hierom is het verstandig dit professioneel aan te pakken. Dit bespaart je flink op rollen vloerbedekking, en zo blijf je ook niet tegen gleuven en dergelijke aankijken. Ook je trap kan bedekt worden door de professionele klussers van Klusnetwerk.

Houten carport in Zutphen

Je auto was waarschijnlijk geen kleine aankoop, waardoor je deze graag goed beschermen wilt. Dit kan gelukkig met stevig en relatief goedkoop materiaal, namelijk hout en golfplaten. Het is natuurlijk zo gedaan om deze materialen te bestellen, maar het in elkaar zetten vergt wel enige handigheid. Je wilt natuurlijk een stevige constructie, zodat deze niet instort op je auto en hiermee wordt wat de carport tegen zou moeten gaan. Gelukkig heeft Klusnetwerk in zijn netwerk de beste timmermannen, waardoor jouw carport in Zutphen kan staan als een huis.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

Loodgieterswerk

Plaatsen toilet

Plaatsen badkamer

Radiator plaatsen

Ontstoppen

Nieuwe kraan

CV problemen

Aanleg sanitair

Aansluiten wasmachine

Plaatsen douche

Toilet reparatie

Lekkages

Loodgieter in Zutphen

Last van een verstopte riolering? Of een lek dak? Wil je een nieuwe wc of douche aan laten leggen na een renovatie van je badkamer? Dit zijn allemaal klusjes waar Klusnetwerk prima raad mee weet in Zutphen. Klusnetwerk heeft ook in dit veld een team van professionals die dit werk uit kunnen voeren. Loodgieterswerk is in veel gevallen zelf op te lossen, zoals de meeste verstoppingen, maar bij grote problemen is het toch fijn als er een expert aan te pas kan komen. Met waterschade kan het immers snel mis gaan en ben je veel duurder uit!

Verleggen van je waterleiding

Ben je van plan je badkamer te renoveren maar komen je plannen voor je droombadkamer niet uit door de leidingen die in de weg liggen? Het lijkt op het eerste gezicht natuurlijk geen probleem, buizen doorzagen, tussenstukken ertussen, vastlassen en de klus is geklaard… toch? Dit is helaas niet het geval. Er zijn factoren waar je rekening mee moet houden, zoals het bestrijden van legionella en het goed nagaan van de verschillen tussen de af- en aanvoerbuizen. Voor de veiligheid is het dus verstandig hiervoor een expert in de arm te nemen. Zo kun je voorkomen dat je leidingen beschadigen en dat jij of je gasten ziek worden.

Je badkamer renoveren was nog nooit zo aantrekkelijk

Het valt niet op, maar na veel gebruik wordt de plek om je schoon te maken zelf erg smerig. Je badkamer heeft een hoop te verduren, waardoor er vlekken ontstaan kunnen die met geen mogelijkheid meer weg te halen zijn. Combineer dit met de constante doorstroom van water en de implicaties hiervan. Zo kun je wel bedenken dat vanaf het moment dat je badkamer geplaatst is in Zutphen deze steeds viezer wordt. Hierom wordt het aangeraden eens in de 20 jaar je badkamer te verbouwen. Dit is een flinke klus met alle leidingen, om over elektra nog maar te zwijgen. De experts van Klusnetwerk kunnen je advies geven, onderdelen regelen en natuurlijk de verbouwing uitvoeren. Er zijn natuurlijk verschillende factoren in Zutphen. Vul dus het contactformulier in om te kijken wat er mogelijk is voor jou.

Douchen met optimaal comfort

De tijd dat alleen senioren konden genieten van een inloopdouche is voorbij, en dat is te zien! In Zutphen kiezen steeds meer mensen voor de inloopdouche. Naast de ruimte die dit biedt voor het douchen zelf, kan dit ook de look van je badkamer compleet veranderen. Het plaatsen van een inloopdouche is in bijna alle huizen mogelijk, er hoeft alleen rekening worden gehouden met de plaatsing van de afvoeren (die onder het vloerniveau moeten liggen), en of er überhaupt wel ruimte voor is. Woon jij dus in Zutphen en ben je klaar voor de volgende stap in jouw douche-ervaring? Dan kan een inloopdouche voor jou de oplossing zijn!

schilder

Behangen

Beitsen

Kitwerk

Lakken

Pleisterwerk

Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Buitenverlichting

Winterschilder

Kleuradvies

Houtwerk binnen en buiten

Schilder of behanger in Zutphen

Is je huis of kantoorpand toe aan een nieuw uiterlijk? Kost het te veel tijd om dit zelf te doen of te laten doen? Een goedkoop alternatief is het inhuren van een winterschilder van Klusnetwerk. Deze kan het schilderwerk uitvoeren in de wintermaanden voor een laag bedrag. De keerzijde is wel dat het uitvoeren van de klus wat langer duurt, omdat er rekening gehouden moet worden met factoren als het slechtere weer dat er is in de winter. Heb je hier interesse in, in Zutphen? Dat is zeker mogelijk.

Je gangen hoeven niet saai te zijn

Ben je bezig met verven maar heb je te veel spullen in je gang staan om deze met een gerust gevoel onder handen te nemen? Dit komt in Zutphen vaak voor. Het secure afplakken en de vele hoeken en gaten, in combinatie met het gebrek aan ruimte zorgen ervoor dat dit een lastige klus kan lijken. Er is gelukkig een makkelijke oplossing: De topklussers van Klusnetwerk! Met een vaste hand is deze klus in een mum van tijd uitgevoerd, en hoef jij je geen zorgen meer te maken om deze taak.

stukadoor

Behang en sausklaar

Beton cire

Betonlook

Leemstuc

Granol

Spackspuiten

Rustiekputz

Spachtelputz

Schuurwerk

Raapwerk

Stukadoor in Zutphen

Heb je scheuren of gaten in de muren? Stucwerk plaatsen kan makkelijk zijn, maar is moeilijk om netjes af te werken. Vaak zie je duidelijk dat het gebeurd is, waardoor het nog steeds niet zo netjes is als je zou willen. Wil je professioneel stucwerk plaatsen? Dit kan, zowel binnen- als buitenshuis. Wanneer je in Zutphen het contactformulier invult, ben je verzekerd van stucwerk op maat door de professional die het meest geschikt is voor jouw huis in Zutphen.

Stukken in je kelder

Je kelder krijgt door de elementen veel te verduren. Helaas is dit niet echt te voorkomen, maar het is mogelijk om erger te voorkomen. Door te stukken met kalk of cement kunnen vochtproblemen die schimmelgroei veroorzaken opgelost worden, waardoor je kelder er weer een tijdje netjes mee door kan.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

electricienswerk

Elektra aanleggen

Stopcontacten plaatsen

Bedrading vernieuwen

Verlichting aanleggen

Groepenkast uitbreiden

Zonnepanelen

Stroomstoring

Buitenverlichting

Aarding

Aardlekschakelaar

Herbedrading

Dimmers voor ledlampen aansluiten

Steeds meer mensen kiezen ervoor om ledlampen te plaatsen in hun huis, dit is namelijk een stuk zuiniger. Vaak worden hier dimmers voor geplaatst. Hier gaat het vaak mis, aangezien dimmers moeilijker te plaatsen zijn voor ledlampen dan voor gloeilampen. Er komt regelmatig een bericht binnen over kapotte lampen, terwijl dit eigenlijk ligt aan foutieve montage van de dimmers. Gelukkig is het juist plaatsen en instellen hiervan in Zutphen geen probleem voor Klusnetwerk!

kozijnen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Stalen kozijnen

Schuifpui

Nieuwe kozijnen

Kozijnen reparatie

Moderne kozijnen laten zetten

Wanneer je in Zutphen woont in een ouder huis, heb je hoogstwaarschijnlijk kozijnen van hout. Hoewel dit er authentiek uit ziet, is dit niet optimaal voor het energielabel van je huis. Dit is gelukkig makkelijk te verbeteren door een raamkozijn van kunststof te nemen. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je kozijnen minder onderhoud nodig hebben, maar ook dat deze langer meegaan. Kunststof gaat immers niet kapot, tenzij je heel erg je best doet, wat er ook voor zorgt dat er geen tocht doorheen komt wat hout verder zou beschadigen.

Schuifpui installeren in Zutphen

Heb je een balkon maar zorgt de deur ervoor dat er erg weinig ruimte overblijft? Wat veel mensen in Zutphen laten plaatsen om dit probleem te verhelpen, is een schuifpui. Doordat deze opzij schuiven, verlies je geen ruimte in huis, of op het balkon. Er zijn vele typen en soorten, maar deze hebben één ding gemeen. Omdat bijna het hele gewicht aan de bovenkant gedragen wordt, is het plaatsen van een schuifpui niet makkelijk. Hierom raden wij aan hier experts voor in te schakelen.

keuken-trap

Traprenovatie

HPL / CPL / Laminaat

PVC

Tapijt

Keukenrenovatie

Keukenblad vervangen

Keukenkastjes vervangen

Nieuwe handgrepen

Nieuwe deuren en laden

Keukenverlichting

Traprenovatie in Zutphen

Het renoveren van een trap kan op talloze manieren. Nieuw materiaal, repareren of schuren zijn slechts enkele opties die je hebt wanneer je dit doet in Zutphen. Wil je betere verlichting of een andere sfeer proberen? Dan is het ook mogelijk om verlichting te plaatsen in je trap. Hiermee zie je meer, en is je trap ook veiliger. Daarnaast wordt je trap zo een uniek onderdeel van je huis. Wil je weten wat dit kost en hiervoor de oplossingen zijn in Zutphen? Vul dan het contactformulier van Klusnetwerk in, dan weet je snel en vrijblijvend wat je kan met je trap.

Een trap van laminaat in Zutphen

Op het eerste gezicht lijkt een trapbedekking van laminaat een vreselijk slecht idee; het is een van de meest gladde vloerbedekkingen die er zijn. Dit kan natuurlijk prima op de vloer zelf, maar op de trap lijkt dit gevaarlijk. Toch is het helemaal niet zo vreemd; laminaat wordt vaak gebruikt als bedekking voor je trap. Er wordt dan ook een ander soort laminaat voor je trap gebruikt dan voor je vloer. Dit laminaat bevat stoffen waardoor het stroef is, terwijl het er uit ziet als normaal laminaat. Koop dus niet eerst zelf laminaat voor je dit laat doen, zodat je niet met ongelukken komt te zitten.

Koken in stijl met een keukenrenovatie

Je brengt verbazingwekkend veel tijd in je keuken door. Je maakt er je maaltijden en de kans is aanwezig dat je er eet. Het kan hierdoor gauw gebeuren dat de hele tijd in dezelfde omgeving zitten gaat vervelen. Nu kun je natuurlijk allerlei nieuwe apparatuur kopen, maar de basis is hiermee hetzelfde. Bij Klusnetwerk heb je tal van opties om jouw keuken te renoveren in verschillende stijlen. Wanneer je het materiaal in huis hebt, kunnen wij meteen je keuken onder handen nemen, zodat jouw keuken weer helemaal bij je past.

Keukenblad laten vervangen

Het meest gebruikte onderdeel van je keuken is hoogstwaarschijnlijk je keukenblad. Hierom is het ook een goed idee om deze goed te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een renovatie. Hierna is deze weer zo goed als nieuw. Voor de vele opties die je hebt om dit te doen is het belangrijk een goed geïnformeerde keuze te kunnen maken. Dit kun je makkelijk doen wanneer je het contactformulier invult, zodat jouw keukenblad er weer als nieuw uitziet met het meest geschikte (of goedkope) materiaal voor jouw situatie.

Klusnetwerk.nl staat voor je klaar

De beste klussers met veel ervaring voor een scherp tarief!

tegelzetter

Toilet tegels

Badkamer- en keukentegels

Tegelvloeren leggen

Vloerverwarming tegels

Wandtegels

Plavuizen

Natuurstenen tegels

Keramische tegels

Betegelen in Zutphen

Het wordt gezien als een van de meest lastige klussen aan je huis; het betegelen van je badkamer, keuken of van een andere ruimte in huis. Omdat mooie tegels een echte eyecatcher kunnen zijn, kijk je hier veel naar. Dit maakt het belangrijk dat de tegels goed geplaatst worden. Klusnetwerk kan je hier goed mee helpen, maar wees gewaarschuwd, tegels plaatsen is een dure klus. Gelukkig kun je na het invullen van het contactformulier zien welk bedrijf het meest geschikt hiervoor is in Zutphen. Zo ontvang jij mooie betegeling op maat.

Steengoede look voor je keuken

Keukens zijn er in tal van stijlen, maar slechts weinig kunnen op tegen de tijdloze look van tegels. Met tal van soorten en patronen kunnen tegeltjes een echte eycatcher voor je keuken zijn. Dan moeten ze alleen nog geplaatst worden, wat goed gebeuren moet, anders lijkt het ook niks. Voor advies rond tegeltjes in je keuken en natuurlijk voor het laten plaatsen heeft Klusnetwerk het perfecte bedrijf speciaal voor jou. Wil jij een pronkstuk van een keuken maar is het plaatsen van zo veel tegels je te veel? Neem dan gauw contact op!

dakdekker

Bitumen

Daklekkage

Dakonderhoud

Dakrenovatie

Stormschade

Dakinspectie

Dakconstructie

Dakgoot verstopt in Zutphen?

Als je het een keer hebt moeten doen weet je hoe vervelend het is om je dakgoot te moeten reinigen. Toch is het erg belangrijk dit op tijd te doen, zodat je beschadigingen snel op kunt merken. Wanneer je dit onbehandeld laat, kunnen er lekkages ontstaan, waardoor je nog verder van huis bent. Gelukkig kan Klusnetwerk deze vieze taak voor je uitvoeren in Zutphen. Om het een volgend jaar minder vervelend te maken kunnen we zelfs een bladfilter plaatsen. Dit gaat zelfs verstoppingen tegen, wat ook weer scheelt!

Moet je regenpijp worden ontstopt?

Wanneer je voor een lange tijd niet je regenpijp hebt schoongemaakt, kan deze verstopt raken. Vaak is dit zelf te ontstoppen in Zutphen, al is dit een vieze en gevaarlijke klus. Dit moet namelijk vanaf een stevige ladder gebeuren, gezien je veel kan bewegen bij het ontstoppen. Toch moet het snel ontstopt worden, omdat er anders lekkage kan ontstaan. Een alternatief is natuurlijk het doorzagen van je afvoerpijp, al is het in elkaar zetten hiervan ook niet echt zelf te doen. Je kunt jezelf dus heel wat moeite en frustratie besparen als je dit laat doen door een professional van Klusnetwerk.

isolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Kruipruimte isolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Zolderisolatie

Isolatie in Zutphen

Het is het altijd waard om je huis te isoleren als dit nog niet het geval is. Je bespaart er enorm wat geld mee, en het is ook nog eens goed voor het milieu! Twee vliegen in één klap. In Zutphen zijn er verschillende delen van je huis die je kan laten isoleren, zoals je muren, je vloer of je dak. Elke soort isolatie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar afhankelijk van waar je woont in Zutphen zijn er ook mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld niet overal “naar buiten” bouwen wat wel nodig is bij bepaalde typen isolatie. Hierom is het verstandig het contactformulier in te vullen. Zo heb je snel en vrijblijvend een idee van de verschillende opties en wat het beste past bij jouw woonsituatie.

De voordelen van een verlaagd plafond

Wanneer je je plafond laat verlagen in verband met het isoleren tussen de beneden en bovenverdieping heeft naast de extra isolatie meer voordelen: De akoestiek wordt een stuk warmer en hiernaast isoleert het ook nog eens geluiden. Het is dus zeker een goede overweging twee vliegen in een klap te slaan wanneer je huis erg gehorig is.

Wij zijn overal in Nederland

Je bent op de pagina van Zutphen, je kan onze klusjesmannen ook vinden in Zwartebroek en Aalst en Aalten.

Van alle markten thuis in Zutphen

Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Klusnetwerk biedt. Zoals je kan zien is er ook een hoop wat kan worden gedaan rond je huis. Hoe belangrijk deze klussen zijn hangt af van jouw situatie in Zutphen. Isolatie plaatsen is het bijvoorbeeld altijd waard wanneer je dit nog niet hebt, maar het kost een hoop om te plaatsen, waardoor het een drastische ingreep kan zijn. In ieder geval deinst Klusnetwerk niet terug voor al jouw klussen, groot of klein, met grote expertise uitgevoerd en voor de laagste prijs. Neem dus meteen contact op, en maak geen klus van het verder zoeken!

Wat zeggen onze klanten

Review van Mevr. Hendricks uit Gees op 25.07.2024
vrouwWe kwamen via Klusnetwerk in gesprek met een dakdekker omdat we zelf een garage willen bouwen naast onze woning. De dakbedekking laten we aan een vakman over om lekkage…

Reviews van Dhr. Hulst uit Neeritter op 24.07.2024
manWe wilden graag het hele huis, zowel binnen als buiten, laten schilderen. Dit was geen probleem voor het klusbedrijf dat we kozen. Met vijf man sterk was het sneller klaar dan…

Reviews van Dhr. Claassen uit Eastermar op 24.07.2024
manEen goed werkende maar vooral veilige CV vind ik erg belangrijk. Daarom laat ik hem goed onderhouden door een loodgieter die ik via Klusnetwerk heb gevonden. Ik weet nu…

Wat vroegen onze klanten

Voor mijn kinderen wil ik graag een boomhut laten bouwen door een professionele timmerman zodat ik weet dat het veilig genoeg is. Graag hoor ik wat de verschillende opties zijn en daarbij de…

- Merle Hoeks uit Geesteren OV

Zou u mij een prijsopgave willen sturen voor aanleggen van waterleidingen naar mijn nieuwe keuken. Hier wil ik namelijk een chromen wasbak hebben. Er zit iets meer dan een meter tussen…

- Morris Bronder uit Slootdorp

Voor bij mijn oma ben ik opzoek naar een hovenier die regelmatig onderhoud kan plegen rondom de woning. Het gaat om grasmaaien, de haag snoeien, onkruid verwijderen, en tot slot het...

- Niek Oosterhout uit Paesens

Stop met uitstellen en start met uitbesteden

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en de scherpe tarieven van onze klussers in jouw regio. Start vandaag nog met het wegstrepen van verschillende taken op jouw to-do-list en neem contact op met één van de klusmannen uit ons landelijke netwerk.